- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
domojko #12961 üzenetére
Igen, mert többnyire az.
Az ilyen, és hasonló kopás/pattogzási hibák eredendően egy fizikai behatás, leejtés járulékos következményei.
Nem hiába kell pl. a kocsik fényezésére is ügyelni, mert legyen az egy 200E-es Opel, vagy egy 10 milliós Mercedes, ha megnyomod (koccanás, kő, bármi) jó eséllyel nagy károsodás lesz belőle később...Emellett persze vannak hibás sorozatok is, ahol pl. hibás volt a felületkezelés, ahová felkerült a festék. Legyen ez a Live, vagy autós példa. Ekkor azonban sokkal több lesz a panaszos.
Aztán legutolsó sorban van az olyan csekély számú meghibásodás, ami pár rossz gyártósoros szériát igazol.
Sajnálatos módon azonban nem engem, nem a usert kell meggyőzni, hanem a gyártót.
...mert alapesetben ilyen kis számú meghibásodásnál nem találnak érdemi összefüggést, és használati hibára vezetik vissza.Ez sértő lehet a felhasználóra nézve - mint azt meg is kaptam, hogy mit képzelek én... - de sajnos ezt esetlegesen szakértői vizsgálattal lehetne csak igazolni...
(#12962) nggabi :
A garanciális csere lehetősége egyéni elbírálás esetén, kivételes helyzetben is kérhető/kapható.
Ezt kell kibuliznotok, mert ha akár csak egy kis érv/ok is elérhető, hogy a tiétek igen is egy rossz széria, sorgép miatt olyan amilyen, akkor van egy nagyon pici esély a javíttatásra. De ez nem a sztenderd eljárás és garancia része, lásd, már a fórumtársat is elutasították nem egy csatornán, miszerint nem garis a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest