Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrlujoak

veterán

válasz domojko #12961 üzenetére

Igen, mert többnyire az.
    Az ilyen, és hasonló kopás/pattogzási hibák eredendően egy fizikai behatás, leejtés járulékos következményei.
    Nem hiába kell pl. a kocsik fényezésére is ügyelni, mert legyen az egy 200E-es Opel, vagy egy 10 milliós Mercedes, ha megnyomod (koccanás, kő, bármi) jó eséllyel nagy károsodás lesz belőle később...

Emellett persze vannak hibás sorozatok is, ahol pl. hibás volt a felületkezelés, ahová felkerült a festék. Legyen ez a Live, vagy autós példa. Ekkor azonban sokkal több lesz a panaszos.

Aztán legutolsó sorban van az olyan csekély számú meghibásodás, ami pár rossz gyártósoros szériát igazol.

Sajnálatos módon azonban nem engem, nem a usert kell meggyőzni, hanem a gyártót.
    ...mert alapesetben ilyen kis számú meghibásodásnál nem találnak érdemi összefüggést, és használati hibára vezetik vissza.

Ez sértő lehet a felhasználóra nézve - mint azt meg is kaptam, hogy mit képzelek én... - de sajnos ezt esetlegesen szakértői vizsgálattal lehetne csak igazolni...

(#12962) nggabi :

A garanciális csere lehetősége egyéni elbírálás esetén, kivételes helyzetben is kérhető/kapható.
    Ezt kell kibuliznotok, mert ha akár csak egy kis érv/ok is elérhető, hogy a tiétek igen is egy rossz széria, sorgép miatt olyan amilyen, akkor van egy nagyon pici esély a javíttatásra. De ez nem a sztenderd eljárás és garancia része, lásd, már a fórumtársat is elutasították nem egy csatornán, miszerint nem garis a hiba...

Új hozzászólás Aktív témák