- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti komolyan elhiszitek ezt a reddites hülyeséget? Ha az lenne igaz, akkor a Sony marketingesei idiótákból állnak, hogy kitalálták azt, hogy e helyett mondják a népnek, hogy lehet, hogy még a hitelkártya adataikat is ellopták. Mekkora ennek a valószínűsége? Az reddites baromságon legfeljebb jót röhög a világ, viszont a Sony hivatalos bejelentése kapcsán rengeteg ügyfelet veszíthetnek. A Sonynál ekkora idióták nem lehetnek, hogy direkt tönkre akarják tenni a saját cégüket.
Kis logika... -
Gebriel
veterán
-
Polllen
félisten
Nem bántásból, de nézz már utána kérlek az ügy jogi hátterének, arra, hogy milyen szerződést is kötöttek a ps3 vásárlók a sony-val.
Azért kértem linket, mert én nem látok semmi erre utaló jelet és a szerződésszegés komoly vád, komoly jogi következményekkel.Nagyot pilláznék, ha a szerződési feltételekben benne lenne, hogy a sony kötelezi magát az other OS funkció biztosítására egy konzol esetében... Ha pedig nincs, elég komoly hibát vétesz a szerződésszegés ismételgetésvel...
Az egy dolog, hogy fáj az embernek, ha valami extrát elvesznek tőle, amikor már kezdte úgy érezni, hogy az alap, de megint más az, ha utána elkezd úgy höbörögni, hogy semmi jogalapja nincs.
-
rt06
veterán
mi lenne, ha nem a hacker/cracker szavak hasznalatan akadnal fenn mar megint, hanem esetleg megprobalnad megerteni, hogy mivel is van tobb embernek is problemaja a temaban?
akik itt kifogasuknak adtak szot, szerintem tobbnyire magasrol tesznek ra, hogy a leallas oka magat hacker-nek, cracker-nek vallo egyen, vagy csoport tamadasa, esetleg az anonymous ddos tamadasa
egyfelol legyen szo hacker-rol, cracker-rol, vagy az anonymous-rol, nem az o posztjuk megbunteti a sony-t, legalabbis nem ilyen modon (egy bojkott pl teljesen rendben lenne, de itt ugye nem errol van szo)
masfelol pedig az erintett hacker, vagy cracker, vagy akar az anonymous nem csak a sony-val szurt ki, hanem annak felhasznaloival, ezert a felhaborodas
ennek melyik reszet olyan nehez elfogadni, hogy csak szemelyeskedessel tudod rovidre zarni a vitat?
-
Rigel77
tag
Csak azért mert nálam a Hackerek/crackerek nem pozitív figurák? De látom máshogy nem lehet gondolni. Csak úgy ahogy a Hacker/cracker uraknak tetszik. Igen nekem kárt kellemetlenséget okoztak így nem tudok a megmentőként tekinteni rájuk. Szerintem zárjuk a témát mert személyeskedés megy csak. Te a Sony ítéled el , én a Hacker/cracker urakat akik puszta kedvtelésből szúrnak ki pár millió emberrel.
-
rt06
veterán
igen, tisztaban vagyok, hogy eddig csak a DDoS tamadasert vallaltak a felelosseget (ha mar a tenyekhez akarunk ragaszkodni, inkabb fogalmazzunk igy), de mindamellett azzal is tiszaban vagyok, hogy leptek mar ezen tul, s igenis nem lenne peldanelkuli, ha valoban - a sony allitasanak megfeleloen - fel is tortek volna (avgy legalabb megprobaltak vola) torni a szoban forgo rendszert
azt eldonteni, hogy a HBGary megerdemelte-e, nem az anonymous dolga (nem is a tied), ennyi erovel holnap megyek, felrugom a felso szomszedot, mert megerdemli, hisz egesz hetvegen valami szar rockzenet hallgatott
azt pedig, hogy a sony szerinted hazudik, a #5-os hozzaszolasodbol szurtem le, idezem "a Sony most hazudik egy nagyot."
-
Rigel77
tag
"a Sony éppen csak szerződést szegett, amikor eltávolította az Other OS funkciót, miután azzal reklámozta, hogy ez elérhető képesség."
Első dolog a slime gépekben alapban nem is volt . A régiek meg meg is halnak 3 év után.
Akkor sem fogsz meggyőzni róla, hogy nincs benne a keze ebben a szarban annak a tolvaj bandának. Lehet nem a főkolompos , csak egy kiskatona a csapatban. De az nem véletlen hogy bejelentik - támadnak és utána megy tönkre. Ha csak az ötletet adták valakiknek, de volt hozzá közük valamilyen szinten az biztos.
Kérlek ne mond azt hogy szavahihető törvénytisztelő csapat ? De azért néha szervereket programokat lopnak el , törnek fel okoznak kárt. Kárt okoznak , de jó polgárok . Ez hülyeség .
-
rt06
veterán
ezt kifejtened picit pontosabban? mert nekem valami ilyesmi jon at abbo,. amit irsz
- az anonymous DDoS-ol, nem betor
- az anonymous sokkal komolyabb betorest is csinalt mar (szoval megsem csak DDoS-ol)
- a fenti kettobol egyertelmuen latszik, hogy a sony hazudik, nem tortek be hozzajuk, foleg nem az anonymousez utobbit mibol, hogyan sikerult kicsavarnod?
-
Polllen
félisten
Tudom, hogy nem eszetlenül támadtak, pontosan ezért mondom, hogy vannak főkolomposok, akik sok időt töltenek a szervezéssel, különben nem lenne ilyen jól összpontosított. Irányítók nélkül minél nagyobb egy csoport, annál kisebb az összhang. (és legyen akár ez egy admin arc egy fórumon, az is irányító)
A Robin Hood hasonlat meg azért erős. Amúgy a Sony éppen melyik törvényt sértette meg, amiért támadják?
-
Rigel77
tag
Miért hazudik a Sony. Valaki betört a rendszerükbe. Mivel biztonsági probléma lépett fel ( Banki adatok , személyes adatok stb stb ) ezért amíg nem javítanak rajta, nem kapcsolják vissza. Ezzel megakadályozva bármilyen adat lopás. Valószínű egyesével nézik át a sorokat.
Meg kell tenniük , mert ha elvesztik a bizalmat akkor nagyobbat szívnak.Pont ezt mondtam az előbb . Tolvaj banda , de úgy állítja be magát mint Robbin Hood .
Elismerték hogy támadták a Sony szerverek és a PSN is. Állítólag a Gamerek nemtetszése miatt abba hagyták. De ha hagytak egypár "kiskaput" későbbre és azt használta ki más csoporthoz közeli banda akkor talán van valami közük hozzá. 4 évig ment a rendszer és most pikk pakk nem megy. Ez nem véletlen. Ha azt hiszed akkor elég naív vagy . Remélem azért elkapják őket. -
Polllen
félisten
Azért ne felejtsük el, hogy nem egy komolyan szabályozott "szervezetről" beszélünk, hanem egy partizán csapatról, ahol egy-két főkolompos irányítja a többi embert
A szavahihetőségük úgy kb. a sony-val vetekszik.
Nem mellesleg az lett volna korrekt tőlük, ha azt mondják, nem tudjuk miért állnak a szerverek, mi nem csináltunk semmit.
Hja és ugye mindkét tábor állítólag a felhasználó érdekei mellett áll ki, csak azt a szegény felhasználót senki sem kérdezte meg így most valamelyik tábornak (vagy mindkettőnek) hála opnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest