Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• komi77

senior tag

válasz Vertic #57 üzenetére

Köszi a minden részletre kiterjedő válaszodat! Mint írtam én nem vagyok a dolog műszaki szakértője. Sajna van egy dolog ami megfogott a hsz-edben. Ez pedig az RT technika erőforrás igénye. Ha ekkora számítási igénye van és a célhardverek még évekkel le vannak maradva akkor igaza lehet pár hozzászólónak, hogy igazi használható dolog ebből talán tíz év vagy még több idő elteltével lesz csak. Jó, hogy vannak úttörők akármiről van is szó. Ugyanakkor ha ez még ennyire problémás nehéz megérteni a miértjét. Mármint az új vga-kban való alkalmazását. Az persze jót tehet a dolognak, hogy a játékfejlesztők elkezdik csepegtetni az ezeket használó jelenteket, effekteket. Ezzel is támogatva az ügyet. Mire beérik, addigra már evidencia lehet a játékokban is. A kérdés továbbra is gondot okoz, hogy vajon mikorra lehet ebből használható dolog? Ennél a gondolatnál voltam úgy, hogy nincs más könnyebben kivitelezhető eljárás? Ez a fejlesztőknek is nagy teher. Mert amíg nem terjed el, nem lesz hatékony - ki tudja meddig - csak a pénzt ölik bele és nem várhatnak tőle extra profitot. Persze a dolog kicsit árnyaltabb, mert sokan enélkül is vesznek NV RTX-es kártyákat. :)

Új hozzászólás Aktív témák