- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Köszi a minden részletre kiterjedő válaszodat! Mint írtam én nem vagyok a dolog műszaki szakértője. Sajna van egy dolog ami megfogott a hsz-edben. Ez pedig az RT technika erőforrás igénye. Ha ekkora számítási igénye van és a célhardverek még évekkel le vannak maradva akkor igaza lehet pár hozzászólónak, hogy igazi használható dolog ebből talán tíz év vagy még több idő elteltével lesz csak. Jó, hogy vannak úttörők akármiről van is szó. Ugyanakkor ha ez még ennyire problémás nehéz megérteni a miértjét. Mármint az új vga-kban való alkalmazását. Az persze jót tehet a dolognak, hogy a játékfejlesztők elkezdik csepegtetni az ezeket használó jelenteket, effekteket. Ezzel is támogatva az ügyet. Mire beérik, addigra már evidencia lehet a játékokban is. A kérdés továbbra is gondot okoz, hogy vajon mikorra lehet ebből használható dolog? Ennél a gondolatnál voltam úgy, hogy nincs más könnyebben kivitelezhető eljárás? Ez a fejlesztőknek is nagy teher. Mert amíg nem terjed el, nem lesz hatékony - ki tudja meddig - csak a pénzt ölik bele és nem várhatnak tőle extra profitot. Persze a dolog kicsit árnyaltabb, mert sokan enélkül is vesznek NV RTX-es kártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest