- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Köszi a minden részletre kiterjedő válaszodat! Mint írtam én nem vagyok a dolog műszaki szakértője. Sajna van egy dolog ami megfogott a hsz-edben. Ez pedig az RT technika erőforrás igénye. Ha ekkora számítási igénye van és a célhardverek még évekkel le vannak maradva akkor igaza lehet pár hozzászólónak, hogy igazi használható dolog ebből talán tíz év vagy még több idő elteltével lesz csak. Jó, hogy vannak úttörők akármiről van is szó. Ugyanakkor ha ez még ennyire problémás nehéz megérteni a miértjét. Mármint az új vga-kban való alkalmazását. Az persze jót tehet a dolognak, hogy a játékfejlesztők elkezdik csepegtetni az ezeket használó jelenteket, effekteket. Ezzel is támogatva az ügyet. Mire beérik, addigra már evidencia lehet a játékokban is. A kérdés továbbra is gondot okoz, hogy vajon mikorra lehet ebből használható dolog? Ennél a gondolatnál voltam úgy, hogy nincs más könnyebben kivitelezhető eljárás? Ez a fejlesztőknek is nagy teher. Mert amíg nem terjed el, nem lesz hatékony - ki tudja meddig - csak a pénzt ölik bele és nem várhatnak tőle extra profitot. Persze a dolog kicsit árnyaltabb, mert sokan enélkül is vesznek NV RTX-es kártyákat.
-
komi77
senior tag
Nem vitaképpen csak érdeklődés. Ha ezt már harminc éve próbálgatják, akkor miért tart csak itt? Azt sejtem, hogy ez is periódusokban jön elő. Mivel nem értek a technikai részletekhez az is csak sejtés, hogy igazából nem is volt rá igény, hogy eddig valaki megoldja ténylegesen. Nehéz elképzelnem, hogy más megoldással nem lehet hasonlót elérni vagy azt, hogy mostani technikai szinvonalon ez nem megoldható. Nyilván nem zavar ez a kérdés, inkább csak érdeklődéssel figyelem a fejleményeket.
-
komi77
senior tag
Nem szakértőként azt gondolom, mi van ha Nv téved és nem az Rt a jövő. Persze hangzatos és jó pénzért eladható dolog. Ugyanakkor amit hozzá tud tenni a mostani játékokhoz az nem arányos az árral, és valljuk be a legtöbbünk bőven elvan 1080 vagy 1080Ti-vel is. Persze az is igaz, hogy mindig az a divat amit a designerek diktálnak, most épp az Rt a diktátum. Ha valaki előáll valami mással, könnyebben kivitelezhető és a már létező - nem csak a jövőben érkező - játékoknál is hoz látványbeli javulást, akkor lőttek ennek a projektnek. Arról nem is beszélve, hogy Pistikének kell-e egyáltalán Rt hatás, miközben azzal van elfoglalva, hogy épp túléljen egy csatát a BfV-ben.
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest