- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Egyébként, aki próbálta, attól kérdezném, hogy ez a catalyst .NET-es fos-e, vagy legalább C-ben íródott? A régesrégi catalyst még C-ben készült, de volt egy időszak, amikor .net-ben írták,
Mi bajod van a .NET-tel? Nem a drivert írták abban, csak a GUI-t.
és az volt az az időszak, amikor nem voltam hajlandó elindítani a catalystot, helyette ati tray tool, meg minden más egyéb, csak catalyst nem.
Na igen, ez az amit nem szabad. A különböző driverhibák többsége, amik miatt aztán jönnek a fórumra a delikvensek nyavajogni, valamilyen szoftverrel való összeakadás miatt van, amiben ezek a 3rd party szarok élenjáróak. Ne akarjunk már okosabbak lenni a gyártónál.
Percekig töltődött be, nem voltam hajlandó kivárni. Akkor még olyat is mondtam, hogy a következő kátyám az nem ati lesz.
Annál mi sem jobb érv a váltásra, hogy lassan tölt be a GUI-ja. Hányszor is használja ezeket az ember? Havonta egyszer max, amikor felrakja az új drivert, és végigzongorázik az opciókon. De van aki még akkor sem.
- - -
Én továbbra is driverhiba-szűz vagyok, bár igazán újraindíttathatná a gépet a telepítő varázsló a telepítés után, mert a DXVA kapásból nem működik nálam, csak reset után. Először azt hittem, a driver hibája, és felraktam azt a verziót ami a rendes control centerrel jön, de annál is fennállt, viszont az újraindítással egycsapásra megjavult.
Na mind1, nem rakom vissza az új control centerest, ahogy néztem semmi extra sincs benne, szimplán egy új felület. -
ddekany
veterán
"Delphiben is megírhatom, akkor mi visz rá arra valakit, hogy C#-ban tegye, .net alá?"
Hogy sokkal hatékonyabb benne fejlesztetni... Teljesítményben meg nem fogod észrevenni a különbséget egyszerű alkalmazásoknál (mint egy kontroll panel), ha előre be van töltve a keretrendszer. Szóval ez a jövő.
"WPF meg aztán végképp..."
Kicsit máshogy rajzolja a betűket... nem igazít pixelre. Okkal persze, ugyan azért amiért az OS X is ezt teszi. Ezen kívül mi a gond vele modern gépen?
-
MaUser
addikt
A .net (és főleg a C#-ot használva) felhasználó barátságban és fejlesztési időigényben annyira van az mfc-s c++ előtt, mint ez utóbbi a notepad-es c-től.
.net-ben amiről tudok ipari szinten: az egyik legnagyobb autóipari cégnél a belső tool-ok kötelező alapja (java mellett) a könnyű automatikus dokumentálhatóság és library újrafelhasználhatóság miatt, az egyik legnagyobb (világszinten) tőzsdei elemző cég frontend-je a legkönnyebb grafikus programozhatóság és rugalmasság miatt. (motor két éve még java volt, most már azt is rakják át c#-ba)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
2004 óta mindegyik controll center .netben készül. Ezért kell telepíteni a felületet az eléréshez. Az új verziónál annyi a különbség, hogy nem a .net 2.0 kell, hanem egy újabb és kell a WPF, de minden szükséges dolog benne van a Windows 7-ben.
(#33) rizso: Melyik meghajtót szedted le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest