- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neworder
csendes tag
[OFF]Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én örülnék ha más mobil eszközökön is ilyen borítás lenne - már ha tényleg működik. Nem beszélve arról, hogy az utóbbi telefonjaim (Samsung D600, N73, N82 és a mostani N95 8g is) nagy "zsírgyűjtők..." az ember megfogja, telefonál és máris alig látni a kijelzőt
Most komolyan, amikor cérnakesztűvel fogdossák a gyárban + fenn, a hideg északon lehet nincsenek ilyen gondok, de 35 fokos melegben 1 óra BKV-zás után megfogod a telódat, odarakod a kis buksidhoz és telefonálsz. Szerintem senkinek nem kell bemutatni.(és persze még a baktériumokról nem beszéltünk
)
Bezzed a 3310-esen valahogy nem látszódtak meg ennyire ezek a dolgok, max a kijelzőn. Lehet, hogy szép ez a fényes műanyag (a gyártók szerint biztos, sztem annyira nem), de a mindennapi használatban a matt és/vagy gumi szerű cuccok használhatóbbak.Én már szemüvegtörlő rongyot hordok magamnál
Csak kíváncsiságból, tud valaki erre jó megoldást? Esetleg vmi "utángyártott" ház, ami nem ilyen anyagból van? Lehet hülyeség az egész, de engem zavar ... és az újabb eszközök (LG, Nokia, Iphone) mind mind ilyen "fényesek"
[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest