Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
atti_2010 #115 üzenetére
Az a helyzet hogy nem én akarok/tam váltani hanem muszáj.
A lapomat bevittem gariztatni (jack csatik lehaltak) amiből több mint valószínü hogy csere lesz, viszont a nagyker(hardverker) oldalán már nem látok lga 1156-os foglalatos alaplapot főleg olyat nem ami nekem volt. Így gondolom vagy visszakapom az árát vagy kérhetek a vételárával megegyező árfekvésű lapot.Nekem bőven jó lenne ha meg tudnám tartani a jelenlegni konfigot (i3 540@ 4.0Ghz) mert akkor 0 ba kerül nekem az üzlet, de ha már váltok és pénzt is teszek bele akkor nem árt kicsit a jövőre is gondoloni meg az se ha teljesítménybe is lépek előre szerintem. Az utóbbi állítás meg intel vonalon nem nagyon lenne igaz mert a pénzmagből csak i3 jönne ki és azt még tunningolni se lehet.
Egyébként gondolom hogy FM2 be cska jön majd még valami igp-t nélkülöző cpu is és nem cska APU-k menek majd bele.
-
Lacccca87
addikt
Én spec most gondolkoztam váltáson, és ez eléggé elbizonytalanít.
Amire gondoltam:
1. FM2 lap (A85 chip-es középkategróiába) + X4 750K (olcsó megoldás ideiglenesen)
2. CPU váltás mikor kijön az új APU ,feltételeztem már GNC -el szerelt iGP-vel akkor szépen kihasználom a Hibryd CF lehetőségét a HD7770 elDe így eléggé kérdéses a helyzet hogy jó döntés lenne-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged