- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
atti_2010 #115 üzenetére
Az a helyzet hogy nem én akarok/tam váltani hanem muszáj.
A lapomat bevittem gariztatni (jack csatik lehaltak) amiből több mint valószínü hogy csere lesz, viszont a nagyker(hardverker) oldalán már nem látok lga 1156-os foglalatos alaplapot főleg olyat nem ami nekem volt. Így gondolom vagy visszakapom az árát vagy kérhetek a vételárával megegyező árfekvésű lapot.Nekem bőven jó lenne ha meg tudnám tartani a jelenlegni konfigot (i3 540@ 4.0Ghz) mert akkor 0 ba kerül nekem az üzlet, de ha már váltok és pénzt is teszek bele akkor nem árt kicsit a jövőre is gondoloni meg az se ha teljesítménybe is lépek előre szerintem. Az utóbbi állítás meg intel vonalon nem nagyon lenne igaz mert a pénzmagből csak i3 jönne ki és azt még tunningolni se lehet.
Egyébként gondolom hogy FM2 be cska jön majd még valami igp-t nélkülöző cpu is és nem cska APU-k menek majd bele.
-
Lacccca87
addikt
Én spec most gondolkoztam váltáson, és ez eléggé elbizonytalanít.
Amire gondoltam:
1. FM2 lap (A85 chip-es középkategróiába) + X4 750K (olcsó megoldás ideiglenesen)
2. CPU váltás mikor kijön az új APU ,feltételeztem már GNC -el szerelt iGP-vel akkor szépen kihasználom a Hibryd CF lehetőségét a HD7770 elDe így eléggé kérdéses a helyzet hogy jó döntés lenne-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Milyen program, ami...?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest