- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #29 üzenetére
Ha megtehetem szeretek eredeti gamét venni, persze mikor az ember alig él meg
Ennek ellénre veszek steamen itt-ott, egy hős vagyok tudom -
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Egyetértünk úgy látom mindenben
-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Ez az indokod? Ugye csak viccelsz?
Fellett fújva az is. Nekem i3 2100Mhz, 8Gb ddr3 és Ati 4850(!!) 512mb-al mindenhol szépen ment 1680x1050 gamerben. 2-3 végig játszásra is le esett az állam, lehet hogy generáltak gépigényt, de még akkor így is sokkal jobbak voltak mint sok más AAA-s gyártó.
Nem védem őket, pénzről szól a dolog,mint minden amit árulnak a világon kb. de számomra az egy tipikus hype volt a "gonosz" kiadóról és nem éreztem, ha nem mondják az életbe senki nem jön rá.
Olyan mint a Mcihael Bay filmek. Hulladék amerikai giccs ...., de a látványban a topban van. (hát valahogy el kell adni ugye bár)
-
Chapel
addikt
Hiába CE3, ez tipikus CI-os munka, ránézésre gagyi. Közelébe nincs a látvány a Crysis 2 -höz (aki szerint igen, az nem játszotta végig fullgraffon, de még gamer-en sem). Műanyag, steril, egy mp-ig nem éreztem hogy egy élő dzsungelben vagyok.
Kifog jönni az EA profizmusa (mert azok, ezt kár tagadni) és a City Interkatív tesco filing stílusa közötti különbség.Persze ne legyen igazam, de én még igazán jó (nem hogy többször végig tolt) játékkal nem találkoztam náluk és az eddigieket nézve, nem ez fog meggyőzni.
Sőt, egy FarCry 2-ben (de egy Crysis 1-ben is) jóval élethűbb volt az erdő. Jobban monda azok hasonlítottak egy computer szimulált erdőre
TESCO-Zsömle: első résszel játszottál? Én is pont ezeket a dolgokat imádom amit írsz, de azt túlzás nélkül állíthatom hogy 20-30 perc után unistalláltam. Még jó hogy egy akció keretein belül vettem, különben még 3x ennyire szidtam volna őket
Ostoba, talán ez a legjobb szó az első részre. (minden át látnak az ellenek és mindenhonnan eltalálnak és lőnek, te meg minden segítség nélkül átlátod az ő körvonalaikat szintáén mindenen keresztűl?? wtf?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest