- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
"De, játsszon nyugodtan. Úton viszont nem az a lényeg, hogy húdeüberkirály grafikája legyen a játéknak, mert az egérmozi méretű képernyőn úgyse látszik nagyon. Oda bőven elegendőek a gyengébb grafikájú, kevésbé hardverigényes játékok"
Az emberek bizonyos játékkal akarnak játszani, adott eszközön. S nem a szerint akarnak majd játszani, hogy a fenébe, most a buszon vagyok, akkor a kedvenc mobilos fps-emmel nem játszom, hanem majd otthon, ha hazaértem. akkor nincs értelme mobilt tartani az otthoni játékhoz, semmi elönye nincs a mostani konzol/PC párossal szemben.
"Minden hardverre amúgy sem lehet optimalizálni, de a Qualcomm chipek nagyon elterjedtek a mobil eszközökön."
meg más chipek is elterjedtek, s amikor egy Galaxy S x is több verzióban létezik, melyiken mi fog futni, ki fogja tudni lekövetni? Nem azért vannak a szabványosítások, hogy ne szopassuk a vevöt, fejlesztöt feleslegesen? -
törölt tag
"Az akkuval meg nem kell törődni, arra ott van a töltő."
Úton akkor ne játszon az ember?
"Szerintem a hordozható "konzolokhoz" pont ez kell: jó optimalizálás"
Mármint az, hogy hardverspecifikusan korlátozunk, nem os-specifikusan? Amikor egy típusú okostelefon is képes kijönni többféle hardverrel?
"A telefon lehetne az új PC"
Soha nem lesz az teljes mértékben.
-
Bull1
aktív tag
Én jelenleg ott vagyok h mobil gaming maradjon szépen 2D-ben egyelőre. 3D-ben nagy az erőforrásigény és leszívja az akksit + nehezebb navigálni 3D-ben mint 2D alatt. Persze kirakhatod TV-re az 50 poligonból álló játékot... kell még pár év mire megerősödnek ezek a kütyük. Ha annyira fontos az géming része a dolognak, ott a Shield vagy az Oyua.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GTA V
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest