Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Az akkuval kapcsolatban igazad van.
De ezt leszámítva miért ne lehetne komolyan foglalkozni?
Egyre igényesebb gammák jönnek ki, nem is beszélve a régi ps és pc portokról.
Én napi szinten játszok, igaz nem is a kijelzőt maszatolom.
Annyi, hogy egy külső akku nálam van, ha kellene.
Az optimalizáció egyébként legalább olyan fontos szerintem, mint a combosabb vas, de a mai low power megoldások elég hatékonyak, főleg, ha nem pörögnek 100%-on.
A PSP is ripsz-ropsz lemerül, még sem kérdőjelezi meg senki a létjogosultságát. -
r4z
nagyúr
Egy ShadowGun vagy Dead Trigger már van azon a szinten, ahol a PS2-es játékok voltak anno, sőt. Az a grafika pedig már teljesen vállalható egy átlagos TV-n is.
A Shield és az Oyua ott halott koncepció, hogy nem lehet másra használni. De őszintén: ha lenne olyan minőségű játék a telefonodra, ami nagy képernyőn kontrollerrel játszható és élvezetes, nem használnád ki ezen adottságát a készüléknek?
-
r4z
nagyúr
Szerintem a hordozható "konzolokhoz" pont ez kell: jó optimalizálás. Nem kell konzolt vagy erős PC-t venni, ha az ember ki akar kapcsolódni, csak rá kell csatlakoztatnia a telefonját a tévére vagy a monitorra, egy vezeték nélküli kontrollert párosítani a telefonhoz, és mehet is a játék. Az akkuval meg nem kell törődni, arra ott van a töltő. Szerintem ez a jövő.
De még tovább megyek. A telefon lehetne az új PC. A Motorola már elkezdte ezt az utat az Atrixszal, csak szoftver híján nem ért semmit. Most, hogy jön a mobil Ubuntu, újra lehetne próbálkozni ezzel a koncepcióval, ahol egy készülékbe van oltva a mobil és az asztali PC, ráadásul egyetlen operációs rendszer szolgálná ki mindkettőt. Nekem tetszene ez a koncepció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest