- Google Pixel topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- iPhone topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"De, játsszon nyugodtan. Úton viszont nem az a lényeg, hogy húdeüberkirály grafikája legyen a játéknak, mert az egérmozi méretű képernyőn úgyse látszik nagyon. Oda bőven elegendőek a gyengébb grafikájú, kevésbé hardverigényes játékok"
Az emberek bizonyos játékkal akarnak játszani, adott eszközön. S nem a szerint akarnak majd játszani, hogy a fenébe, most a buszon vagyok, akkor a kedvenc mobilos fps-emmel nem játszom, hanem majd otthon, ha hazaértem. akkor nincs értelme mobilt tartani az otthoni játékhoz, semmi elönye nincs a mostani konzol/PC párossal szemben.
"Minden hardverre amúgy sem lehet optimalizálni, de a Qualcomm chipek nagyon elterjedtek a mobil eszközökön."
meg más chipek is elterjedtek, s amikor egy Galaxy S x is több verzióban létezik, melyiken mi fog futni, ki fogja tudni lekövetni? Nem azért vannak a szabványosítások, hogy ne szopassuk a vevöt, fejlesztöt feleslegesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest