- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
Nem kell belakni, nem kell letörölni a rendszert.
Én ennyit csinálok 3 hetente: telon beguglizom cm12, ranyomok, letoltom, ujraindittom, recoveryba beallittom sorba flashelje cm12-t gapps-ot, su-t, start es ujraindul. Nem kell setuppolni, állítgatni utána semmit. Ugyanott folytatod ahol abbahagytál mindent.Kb 3 perces muvelet, 3 hetente. Szerintem jobban jarok mint fel eves rendszerekkel meg bugokkal szivni amik mar reg javitva vannak.
Exynos-al meg az a gond, hogy az idén kijövő telóknak a specifikációja, alaplapja már tavaly elkészült, és akkor még az s810 papíron jól nézett ki. Nem lehet már csinálni semmit, csak várni.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Ha kivárnák a soha meg nem érkező, soha nem is létező 815-öt, akkor nem nagyon lenne OnePlus Two.
Egyre unalmasabbak már ezek a kamu SoC-k. Legalább lennének egy kicsit kreatívabbak, vagy valami hihetőbbel állnának elő.
7420-at amúgy előbb fogunk dev.boardban látni mint telefonban. -
zizi7229
tag
frissítés jön, lehet csak az én recoverymmel nem kompatibilis, de ha automatikusan akarja magát frissíteni, akkor hibával kilép a recoveryből, így csak letölteni tudja az update-t, kézileg kell feltenni, de igazából fél perc meló, meg megvárni az Optimizing Apps screent, ugyhogy nem rónám fel hibának
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #44 üzenetére
Jelenleg elég esélytelenek látom, hogy 7420-at kaphatnának, a Samsung valószínűleg még a saját igényeit se fogja tudni kielégíteni belőle. Lehetne 5433/7410, de azzal meg 1:1-ben ugyan ott vannak mint a S810-zel modem nélkül és gyengébb GPU-val.
Alternatíva igazából az S808 lehetne mint a G4-ben, vagy kivárni a S815-öt, ami a OnePlus-os megjelenési sebességet figyelembe véve a legjobb döntés lenne. -
törölt tag
válasz Just_Reboot #45 üzenetére
Miért, mások is használtak Samsung SoC-ot, nem csak a Samsung Amúgy meg az új Exynos széria nem sikerült olyan rosszul, legalább már kisebb csíkszélességen gyártják, nem melegszik úgy, mint a 810.
-
vicze
félisten
A MT6795-tel(1db teló eddig) az a probléma, hogy 8db A53-as mag, így nem ez a csúcs hanem a MT6595(6db teló eddig), ami viszont 32bit ugye, GPU-ban még így is mind a kettő gyenge nagyon.
"Azt is írtam, hogy nem kéne rámenni a teljesítményre annyira"
OnePlus-nak pont az a lényege hogy csúcs HW van benne, tudod "flagship killer". A S810 még visszafogva is, hogy ne melegedjen, gyorsabb mint a fenti kettő és a minden kritériumnak megfelel, így egyszerűbb ennek az órajelét visszafogni és belerakni. OnePlus nem járna jól MTK-val, mert kompromisszum mentes készüléket ígér, de MTK-val a vásárlók többsége már nem őket választaná. Tehát semmilyen formában nem jó választás számukra. S810-zel pedig minden megmarad, ahogy eddig is.
-
zizi7229
tag
Egy szóval nem mondtam, hogy hol van az mtk teljesítményben a piacon, azt mondtam, hogy a Csúcs MTK-t, ami pedig, mint előttem linkelték, a 6795. Azt is írtam, hogy nem kéne rámenni a teljesítményre annyira, főleg nem s810-zel, ha nem 810 akkor viszont nekik marad a mediatek vagy az intel, és szerintem az előbbivel jobban járnak
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
vicze
félisten
Egyáltalán ne nézem le, de elég pontosan tudom hogy mit tud és hol vannak a gyenge pontjai, míg a többség az Antutu pontszámnál nem lát tovább.
MTK-nak most eléggé lesznek problémái mivel év végéig úgy néz ki nem nagyon kapnak "helyet" 20nm-en, illetve mint látjuk a S810-en még ez is kevés az A57-nek, így nyilván gyengébb GPU-val fognak arra lépni, hogy a hőtermelés normális maradjon. De most még fél évig 28nm ragadtak, úgy meg hogy Qualcomm nyárra 14nm-re lép elég nagy olló fog nyílni teljesítményben a Samsung/Qualcomm és MTK SoC-ok között.Most kíváncsian várom a márciusi pénzügyi jelentést, mert a februári elég durva visszaesés volt, nincs megfelelő S410 ellenfelük épp főleg ebből eredően.
-
Saccco
nagyúr
Azért annyira nem kell leírni/lenézni az MTK-t szerintem. Nem kicsit fejlődtek az elmúlt időszakban.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Johnny194
aktív tag
Ha folytatják a trendeket, az előző volt 5,5", ez mennyi lehet?
Ne essenek át a ló túloldalára, amúgy jó lehet ez is, csak emeljenek sokat az áronHogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
vicze
félisten
Légy szíves meséld már el, hogy melyik a "csúcs" MTK? Tényleg kíváncsi lennék rá, hogy szerinted melyik az, mert hogy egyik se közelíti meg a a jelenlegi felsőkategóriát az is biztos.
"MTK-val meg nincs semmi probléma" -> Vagy nem cikkezik halálra a netet vele, mert kit érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
Uzi74
senior tag
Remélem ebből már nem hagyják ki az LTE800-at, nálam emiatt nem jöhetett szóba az O+O.
-
ctvagyok
őstag
Na kíváncsi leszek az eladásokra ha már ez lesz az új " flagship killer"
-
big-J
őstag
Hát ez nekem kimarad... Köv. telefon 5.8-6.2" lesz lehető legnagyobb akksi és nem felejtik le róla videó kimeneteket, mint az elsőről. (Ezeket az apróságokat leszámítva 10/10 telefon.)
-
törölt tag
Bizony, eléggé böki az ember tenyerét, zsebét. Illetve a (fehér esetén) csúszós hátlap sem segít a fogáson, hiába vékony a telefon. Az egyik legjobb fogású telefon az utóbbi időben a Nexus 4 volt szerintem: gumírozott oldalsó rész és lekerekített sarkok. Egyedül az üveg hátlap volt benne rossz, nagyon csúszott.
-
guni
tag
válasz Krugszvele #20 üzenetére
Nekem is tetszik, de ekkora méretben már rohadt kényelmetlen egy szögletes oldalú telefon. Fogj csak megy egy Sony Z-t. Nem véletlen hogy az Apple is dobta ezt a dizájnt a nagyobb telefonokkal.
-
Tidzsimon
őstag
válasz Krugszvele #20 üzenetére
Ízlések és pofonok... Elismerem az iphone5 szép teló, de szvsz ez szebb, csak lehetne kisebb.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
zizi7229
tag
tudtommal semmi nem volt, csak színkalibrációval voltak gondok, meg valami ragasztófélével, ami egy idő után eltűnt, csak új korában volt látható a telón, jelzem én sem és az egyik barátom sem tapasztalt ilyent a telefonukkal, igen tudom hogy csak 2 ember, de elég különböző időpontban vettük őket tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy jó szériát fogtunk ki
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Micsoda meglepő speckókkal jön. Gyakorlatilag minden csúcs gép ezekkel jön.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
Dexar007
veterán
Azaz harom?
Give me your cum,bull!
-
anderledani
őstag
Nem tudok lelkesedni az S810-ért az SGS6 megjelenése óta.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Krugszvele
senior tag
Nekem az a bajom, hogy minden modern mobil extrém randa.
Ha én készítenék egyet, akkor iphone 4s kinézete lenne, csak vékonyabb.
Nem értem, hogy azt a formát miért kellett kukázni, annál jobbat sem előtte sem utána nem készítettek.
Az üveg hátlapot meg fémre cserélték, hát köszönjük, értem én, hogy melegedés, meg a pancserok széttörték, de na... hogy néz már ki és milyen a fogása? -
zizi7229
tag
válasz Just_Reboot #15 üzenetére
Nem állok egyik pártján sem, de a 810-est nem kellene beletenni, és MTK-val meg nincs semmi probléma
Ha nem üzletelnék épp, leállnék vitatkozni de nem hiányzik a tiltás
[ Szerkesztve ]
-
Neeee. A snapi 815 38C ahol a snapi 810 45C tesztben. Meg kell várni.
Most olvasom az LG G4 snapi 808 jönne 6 maggal.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
zizi7229
tag
jelen állás szerint, ha jól tudom india is megkapja a CM12-t az Oxygen mellett, ha nem napolják el megint, mivel 27-én kellett volna neki jönni
egyébként én nem mentem volna rá ennyire a legnagyobb teljesítményre, főleg a 810 szereplésének fényében, inkább a csúcs MTK-t tenném bele, bár azért ezt a 810-es hírt még nem vezsem készpénznek, mivel egy deka biztos infónk nincs a telóról, csak az hogy jön
[ Szerkesztve ]
-
Forest48
aktív tag
Inkább a one-ra jöjjön már a lolli, mert már kezdek elbizonytalanodni, hogy megvegyem a későbbiekben az új jövevényt.
-
Just_Reboot
addikt
Túl sok benne a "valószínűleg". Találgatunk itt össze vissza hogy ilyen meg olyan lesz 0 információ birtokában.
-
veterán
Biztos komoly lesz. az első generációval is kb mindenki meg volt elégedve és , ha ezt még tudják az erősebb SOC-on felül + dolgokkal überelni, akkor nem lesz , majd panasz rá az tuti! Kíváncsi vagyok marad-e a méret
3njoy the Lif3
-
babkukta
senior tag
nem lesz ez rossz Bár az eddigi tapasztaltok alapján nem tudom, h örüljek e a snapi 810nek
Üdvözlettel, Tibi
-
batai15
félisten
" egy viszonylag tiszta Android rendszerrel (CyanogenMod 11S kezelőfelülettel érkezett)"
nem kezelő felület , hanem rendszer a moddolt droid neve.a kezelő felület csúnyán fogalmazva a launcher. -
HartMusk
csendes tag
Egy cikk címe 25 év múlva... Hétfőn érkezik a OnePlus x+1/2*(y-z*(c=3))
T:Ó, hát ők 10-re járnak iskolába./D: Ha járnak.../T: Mellé.
-
kisapi379
csendes tag
Ezt az ujjlenyomat olvasós dolgot még mindig nem értem. Csak értelmetlenül drágítja a telót
Zte Nubia Z5s mini; Xiaomi Mi3; Zte Nubia Z9 max
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó