Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
Nem kell belakni, nem kell letörölni a rendszert.
Én ennyit csinálok 3 hetente: telon beguglizom cm12, ranyomok, letoltom, ujraindittom, recoveryba beallittom sorba flashelje cm12-t gapps-ot, su-t, start es ujraindul. Nem kell setuppolni, állítgatni utána semmit. Ugyanott folytatod ahol abbahagytál mindent.Kb 3 perces muvelet, 3 hetente. Szerintem jobban jarok mint fel eves rendszerekkel meg bugokkal szivni amik mar reg javitva vannak.
Exynos-al meg az a gond, hogy az idén kijövő telóknak a specifikációja, alaplapja már tavaly elkészült, és akkor még az s810 papíron jól nézett ki. Nem lehet már csinálni semmit, csak várni.
-
tjb007
nagyúr
Ha kivárnák a soha meg nem érkező, soha nem is létező 815-öt, akkor nem nagyon lenne OnePlus Two.
Egyre unalmasabbak már ezek a kamu SoC-k. Legalább lennének egy kicsit kreatívabbak, vagy valami hihetőbbel állnának elő.
7420-at amúgy előbb fogunk dev.boardban látni mint telefonban. -
zizi7229
tag
frissítés jön, lehet csak az én recoverymmel nem kompatibilis, de ha automatikusan akarja magát frissíteni, akkor hibával kilép a recoveryből, így csak letölteni tudja az update-t, kézileg kell feltenni, de igazából fél perc meló, meg megvárni az Optimizing Apps screent, ugyhogy nem rónám fel hibának
-
vicze
félisten
válasz
#16820480 #44 üzenetére
Jelenleg elég esélytelenek látom, hogy 7420-at kaphatnának, a Samsung valószínűleg még a saját igényeit se fogja tudni kielégíteni belőle. Lehetne 5433/7410, de azzal meg 1:1-ben ugyan ott vannak mint a S810-zel modem nélkül és gyengébb GPU-val.
Alternatíva igazából az S808 lehetne mint a G4-ben, vagy kivárni a S815-öt, ami a OnePlus-os megjelenési sebességet figyelembe véve a legjobb döntés lenne. -
törölt tag
válasz
Just_Reboot #45 üzenetére
Miért, mások is használtak Samsung SoC-ot, nem csak a Samsung
Amúgy meg az új Exynos széria nem sikerült olyan rosszul, legalább már kisebb csíkszélességen gyártják, nem melegszik úgy, mint a 810.
-
vicze
félisten
A MT6795-tel(1db teló eddig) az a probléma, hogy 8db A53-as mag, így nem ez a csúcs hanem a MT6595(6db teló eddig), ami viszont 32bit ugye, GPU-ban még így is mind a kettő gyenge nagyon.
"Azt is írtam, hogy nem kéne rámenni a teljesítményre annyira"
OnePlus-nak pont az a lényege hogy csúcs HW van benne, tudod "flagship killer". A S810 még visszafogva is, hogy ne melegedjen, gyorsabb mint a fenti kettő és a minden kritériumnak megfelel, így egyszerűbb ennek az órajelét visszafogni és belerakni. OnePlus nem járna jól MTK-val, mert kompromisszum mentes készüléket ígér, de MTK-val a vásárlók többsége már nem őket választaná. Tehát semmilyen formában nem jó választás számukra. S810-zel pedig minden megmarad, ahogy eddig is.
-
zizi7229
tag
Egy szóval nem mondtam, hogy hol van az mtk teljesítményben a piacon, azt mondtam, hogy a Csúcs MTK-t, ami pedig, mint előttem linkelték, a 6795. Azt is írtam, hogy nem kéne rámenni a teljesítményre annyira, főleg nem s810-zel, ha nem 810 akkor viszont nekik marad a mediatek vagy az intel, és szerintem az előbbivel jobban járnak
-
vicze
félisten
Egyáltalán ne nézem le, de elég pontosan tudom hogy mit tud és hol vannak a gyenge pontjai, míg a többség az Antutu pontszámnál nem lát tovább.
MTK-nak most eléggé lesznek problémái mivel év végéig úgy néz ki nem nagyon kapnak "helyet" 20nm-en, illetve mint látjuk a S810-en még ez is kevés az A57-nek, így nyilván gyengébb GPU-val fognak arra lépni, hogy a hőtermelés normális maradjon. De most még fél évig 28nm ragadtak, úgy meg hogy Qualcomm nyárra 14nm-re lép elég nagy olló fog nyílni teljesítményben a Samsung/Qualcomm és MTK SoC-ok között.Most kíváncsian várom a márciusi pénzügyi jelentést, mert a februári elég durva visszaesés volt, nincs megfelelő S410 ellenfelük épp főleg ebből eredően.
-
Johnny194
aktív tag
Ha folytatják a trendeket, az előző volt 5,5", ez mennyi lehet?
Ne essenek át a ló túloldalára, amúgy jó lehet ez is, csak emeljenek sokat az áron -
vicze
félisten
Légy szíves meséld már el, hogy melyik a "csúcs" MTK?
Tényleg kíváncsi lennék rá, hogy szerinted melyik az, mert hogy egyik se közelíti meg a a jelenlegi felsőkategóriát az is biztos.
"MTK-val meg nincs semmi probléma" -> Vagy nem cikkezik halálra a netet vele, mert kit érdekel?
-
Uzi74
senior tag
Remélem ebből már nem hagyják ki az LTE800-at, nálam emiatt nem jöhetett szóba az O+O.
-
ctvagyok
őstag
Na kíváncsi leszek az eladásokra ha már ez lesz az új " flagship killer"
-
big-J
őstag
Hát ez nekem kimarad... Köv. telefon 5.8-6.2" lesz lehető legnagyobb akksi és nem felejtik le róla videó kimeneteket, mint az elsőről. (Ezeket az apróságokat leszámítva 10/10 telefon.)
-
törölt tag
Bizony, eléggé böki az ember tenyerét, zsebét. Illetve a (fehér esetén) csúszós hátlap sem segít a fogáson, hiába vékony a telefon. Az egyik legjobb fogású telefon az utóbbi időben a Nexus 4 volt szerintem: gumírozott oldalsó rész és lekerekített sarkok. Egyedül az üveg hátlap volt benne rossz, nagyon csúszott.
-
guni
tag
válasz
Krugszvele #20 üzenetére
Nekem is tetszik, de ekkora méretben már rohadt kényelmetlen egy szögletes oldalú telefon. Fogj csak megy egy Sony Z-t. Nem véletlen hogy az Apple is dobta ezt a dizájnt a nagyobb telefonokkal.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Krugszvele #20 üzenetére
Ízlések és pofonok... Elismerem az iphone5 szép teló, de szvsz ez szebb, csak lehetne kisebb.
-
zizi7229
tag
tudtommal semmi nem volt, csak színkalibrációval voltak gondok, meg valami ragasztófélével, ami egy idő után eltűnt, csak új korában volt látható a telón, jelzem én sem és az egyik barátom sem tapasztalt ilyent a telefonukkal, igen tudom hogy csak 2 ember, de elég különböző időpontban vettük őket tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy jó szériát fogtunk ki
-
legiaap
félisten
Micsoda meglepő speckókkal jön. Gyakorlatilag minden csúcs gép ezekkel jön.
-
-
Dexar007
veterán
Azaz harom?
-
anderledani
őstag
Nem tudok lelkesedni az S810-ért az SGS6 megjelenése óta.
-
Krugszvele
senior tag
Nekem az a bajom, hogy minden modern mobil extrém randa.
Ha én készítenék egyet, akkor iphone 4s kinézete lenne, csak vékonyabb.
Nem értem, hogy azt a formát miért kellett kukázni, annál jobbat sem előtte sem utána nem készítettek.
Az üveg hátlapot meg fémre cserélték, hát köszönjük, értem én, hogy melegedés, meg a pancserok széttörték, de na... hogy néz már ki és milyen a fogása? -
zizi7229
tag
válasz
Just_Reboot #15 üzenetére
Nem állok egyik pártján sem, de a 810-est nem kellene beletenni, és MTK-val meg nincs semmi probléma
Ha nem üzletelnék épp, leállnék vitatkozni de nem hiányzik a tiltás
-
-
zizi7229
tag
jelen állás szerint, ha jól tudom india is megkapja a CM12-t az Oxygen mellett, ha nem napolják el megint, mivel 27-én kellett volna neki jönni
egyébként én nem mentem volna rá ennyire a legnagyobb teljesítményre, főleg a 810 szereplésének fényében, inkább a csúcs MTK-t tenném bele, bár azért ezt a 810-es hírt még nem vezsem készpénznek, mivel egy deka biztos infónk nincs a telóról, csak az hogy jön
-
Forest48
aktív tag
Inkább a one-ra jöjjön már a lolli, mert már kezdek elbizonytalanodni, hogy megvegyem a későbbiekben az új jövevényt.
-
Just_Reboot
addikt
Túl sok benne a "valószínűleg". Találgatunk itt össze vissza hogy ilyen meg olyan lesz 0 információ birtokában.
-
Biztos komoly lesz. az első generációval is kb mindenki meg volt elégedve és , ha ezt még tudják az erősebb SOC-on felül + dolgokkal überelni, akkor nem lesz , majd panasz rá az tuti! Kíváncsi vagyok marad-e a méret
-
babkukta
senior tag
nem lesz ez rossz
Bár az eddigi tapasztaltok alapján nem tudom, h örüljek e a snapi 810nek
-
batai15
félisten
" egy viszonylag tiszta Android rendszerrel (CyanogenMod 11S kezelőfelülettel érkezett)"
nem kezelő felület , hanem rendszer a moddolt droid neve.a kezelő felület csúnyán fogalmazva a launcher. -
HartMusk
csendes tag
Egy cikk címe 25 év múlva... Hétfőn érkezik a OnePlus x+1/2*(y-z*(c=3))
-
kisapi379
csendes tag
Ezt az ujjlenyomat olvasós dolgot még mindig nem értem. Csak értelmetlenül drágítja a telót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Oppóhoz szorosan kötődő OnePlus tavaly adta ki az első készülékét, amiből egy év alatt közel egymillió darabot adtak el, idén pedig érkezhet az utód.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest