Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizi7229
tag
frissítés jön, lehet csak az én recoverymmel nem kompatibilis, de ha automatikusan akarja magát frissíteni, akkor hibával kilép a recoveryből, így csak letölteni tudja az update-t, kézileg kell feltenni, de igazából fél perc meló, meg megvárni az Optimizing Apps screent, ugyhogy nem rónám fel hibának
-
zizi7229
tag
Egy szóval nem mondtam, hogy hol van az mtk teljesítményben a piacon, azt mondtam, hogy a Csúcs MTK-t, ami pedig, mint előttem linkelték, a 6795. Azt is írtam, hogy nem kéne rámenni a teljesítményre annyira, főleg nem s810-zel, ha nem 810 akkor viszont nekik marad a mediatek vagy az intel, és szerintem az előbbivel jobban járnak
-
zizi7229
tag
tudtommal semmi nem volt, csak színkalibrációval voltak gondok, meg valami ragasztófélével, ami egy idő után eltűnt, csak új korában volt látható a telón, jelzem én sem és az egyik barátom sem tapasztalt ilyent a telefonukkal, igen tudom hogy csak 2 ember, de elég különböző időpontban vettük őket tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy jó szériát fogtunk ki
-
zizi7229
tag
válasz
Just_Reboot #15 üzenetére
Nem állok egyik pártján sem, de a 810-est nem kellene beletenni, és MTK-val meg nincs semmi probléma
Ha nem üzletelnék épp, leállnék vitatkozni de nem hiányzik a tiltás
-
zizi7229
tag
jelen állás szerint, ha jól tudom india is megkapja a CM12-t az Oxygen mellett, ha nem napolják el megint, mivel 27-én kellett volna neki jönni
egyébként én nem mentem volna rá ennyire a legnagyobb teljesítményre, főleg a 810 szereplésének fényében, inkább a csúcs MTK-t tenném bele, bár azért ezt a 810-es hírt még nem vezsem készpénznek, mivel egy deka biztos infónk nincs a telóról, csak az hogy jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Oppóhoz szorosan kötődő OnePlus tavaly adta ki az első készülékét, amiből egy év alatt közel egymillió darabot adtak el, idén pedig érkezhet az utód.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest