- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
Nagyon pöpec lett a teszt, pontosan jövő héten jutok én is hozzá egy Brocken-hez. Egy i7 2600k fog hűsölni alatta, meglátjuk mit tud majd. Ha gondolod dobok majd egy privit az adatokkal
Köszi a tesztet mégegyszer, ez is csak megerősített abban, hogy megvegyem!
-
sumermen88
tag
Tetszik a cikk, pont msot szeretnék ilyen hütőt vásárolni!
-
smiti
veterán
válasz
yodamester10 #21 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
yodamester10
őstag
Szuper teszt!Grat hozzá!
-
proci985
MODERÁTOR
lätom kint vannak a 4ghzs eredmények is, köszi értük!
-
LazaPasi
tag
válasz
Merlinclub #14 üzenetére
Nemmondod
-
LazaPasi
tag
Nagyon zsír teszt! Köszönjük!
-
törölt tag
Nagyon jó levezetett cikk.
Thanx -
Chosen
addikt
válasz
Merlinclub #14 üzenetére
Ninja ≠ Mugen, nagyom más a kettő.
-
Chosen
addikt
-
smiti
veterán
Nekem csak a szerelhetősége nem tetszik a Scytheoknak,bár ha ki van szerelve az alaplap akkor lehet nem olyan vészes. De a gépházba beépítve nekem egy kínszenvedés volt.
Ahhoz képest a Noctua és a Brocken ki és beépítése is gyerekjáték volt.A halkság is elég relatív, nekem van olyan ami hangosnak tűnik, más meg azt mondja szinte hangtalan.
-
Chosen
addikt
Grat a teszthez.
Én Brockenről váltottam (nekem volt az országban először) Mugen 2-re, de nálam a Mugen jó 3-5 fokkal verte a Brockent azonos ventivel azonos fordulaton. A Brockenen maxon kellett mennie a ventinek, hogy a Mugen 2 minimum fordulatos eredményét hozza. A ventije pedig egyáltalán nem hangtalan, könnyedén befogja egy 1k-s AC vagy 2k-s SWiF 2 is, de még a Mugen gyári ventije is halkabb nála. Sajnos a Mugen 2 már nem kapható, de a 3 kb ugyanazt a teljesítményt hozza, szintén 11k-ért, tehát Brocken helyett erősen ajánlom inkább azt. [link]
-
proci985
MODERÁTOR
ja, ott szoktak
.
open test bench az asztalon mérést szokta jelenteni. emiatt kérdeztem a levett oldallapot, az kb egyforma eredményeket jelent, plusz nem kell mindent kipakolni az asztalra és vissza.
gyakorlatban asztali teszt eredményét azért szeretik, mert a többi venti nem zavar be az eredményekbe (te házadban alapon szerintem a D14 passzívan is lehet elég lenne, amilyen közel van a felső 200as), viszont másik részről eléggé irreális is, mert szinte senki nem használja a gépét ház nélkül az asztalon.
-
smiti
veterán
Természetesen nem, miután lekötöttem a házventiket visszaraktam a gépház oldalát.
Igazán nem volt tervben további teszt, de egy picit elszaladtak a "gondolatok" a procihűtős topikban és csak ezért csinálom meg a tuningos teszteket is.
Egyébként van valami konkrétum, mit szeretnél hogy csináljak? -
smiti
veterán
Utólagos kívánságok szerint a teszt folytatódik, kellenek a fórumtársaknak tuningos eredmények alapos túlfesszel hogy had melegedjen a proci.
Már a Noctuával elkezdtem, 4GHz BIOS 1.45V
-
proci985
MODERÁTOR
köszi a tesztet! ez pedig egy nem várt megoldás a Brocken féle témakörre
. Merlinnek külön köszönet, ahogy Neked is.
-
Malibutomi
nagyúr
Nagyon jó írás!
Szerintem semmi baj a hőfokkal, nekem is nagyon hasonlóak a Brockennel, alapfeszen 50 fok körül megáll a 955BE, az idle pedig 30fok körül alakul. -
hermanyi
addikt
Gratula a teszthez szerintem jól sikerült .
Az eredmények pedig szerintem sokaknak meglepetés lesz ,főleg ár alapján
Amit még oda lehetett volna írni ,hogy mennyire hangos (nem kell decibelben) csak ugy érzékletesen,hogy ez ettől vagy attól hangosabb ezen a ford számon. -
windlord
őstag
Köszönöm szépen a tesztet és a korrekt leírást!
Szép munka!
A Brocken előtt le a kalappal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Xbox Series X
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest