Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokoh
csendes tag
Sziasztok!Megtudná valaki mondani h honnan
tudok rendelni egy Freescale smartbook-ot?Elöre is köszi -
Az ára az valóban kellemes,de még mindíg nem látom,hogy hol a helye azeknek a tableteknek
-
HUNNIA1920
őstag
Na sikerült kicsit kitesztelnem és úgy döntöttem, hogy ez nem nekem való. Tényleg jó, hogy ekkora a kijelzője, meg szebb is a nagyobb felbontás miatt, de GPS - ként használva nem az igazi (kitakarja a fél szélvédőt
). Szerintem veszek inkább egy Wayteq x820/920 - ast, azokkal meg voltam elégedve.
Netezni ezzel nem fogok, filmet nézni megint nem, akkor meg minek. Egyedül az ára csábított el. -
Tidus
addikt
Jó az írás, grat. hozzá.
Viszont én úgy vagyok ezekkel a tabletekkel , hogy csilli villi okosságok, de igazából semmire sem valók. -
z0d1AK
nagyúr
Persze, megy SIM nélkül is, mint ahogy ma már nagyjából az összes okostelefon.
Nem tudom, Skóciában mit, hogyan árulnak, de neten megveheted az Expansystól is, bár ők drágák.Helyesbítek, néha drágák, de ez esetben nem annyira.
-
Jokoh
csendes tag
Bocsesz de volna még egy kérdésem.Én jelenleg skóciában melózom,tudnál esetleg ajánlasni vmi jó oldalt ahonnan rendelhetnék?Elöre is köszi
-
Jokoh
csendes tag
K9sz9n9m Zod1ak.Ebay-en gondoltam megrendelni és ott ált leírják az adatokat.Megpróbálok figyelni és remélem nem k.rnak át.Arra még lécci válaszolj h sim nélkül megy-e mint pl egy symbian offline módban.
-
z0d1AK
nagyúr
A Huawei S7-tel vigyázni kell. Érdekes szerkezet, mert csak sinán S7-ként lett kiadva, viszont sok konfigurációval.
CPU: Snapdragon 8250/8650 765MHz/1GHz
Kijelző: kapacitív / rezisztív
3G / no 3GSzóval mellé is lehet fogni egy olcsóbb, és egyben gyengébb konfigurációval. Amúgy a fullos konfigban is csak azt sajnálom, hogy 256MB memória van benne.
(#49) HUNNIA1920: A WinMo-s cuccokhoz nem értek, inkább csak Androidhoz, így sajnos ebben nem fogok tudni segíteni sajnos.
-
Jokoh
csendes tag
Tudom h sok kérdésem van de sajna rajtatok kívül más nem nagyon tud válaszolni.Az lenne a kérdésem h szerintetek a huawei s7 mennyire jó.Uhh van még két kérdésem.Mindegyik s7 modellben van-e gps?Az android tud úgy müködni sim kártya nélkül offline módban mint a symbian?Elvileg az s7ben van gsm modul de nem akarok simet tenni bele.Elöre is köszi a válszokat.
-
HUNNIA1920
őstag
Na megérkezett a cucc. Mindjárt az elején egy olyan problémába ütköztem, hogy a Windows nem látja a ketyerén lévő könyvtárakat. Próbáltam ActiveSync 4.5 - öt feltenni, de a Windows 7 közölte, hogy kompatibilitási gondok miatt nem lehet feltelepíteni (kompatibilitási módban sem). Leszedtem egy másik hasonló progit, azzal sem jó. A Windows alapból nem látja és nem is próbál keresni hozzá drivert. A készülékhez CD nincs.
Ötlet? -
blueMerle
veterán
OMG ez a hang+szöveg, ez mindent visz, feldobtad a napomat. Pédájú, hamrosan, kapacatív, és az az erőltetett angol kiejtés.....
De a többiben is...Samsung így szépen fonetikusan nem ám Szamszung...áááh
Kész vagyok, ez jobb mint akármilyen humorista
Mindenkinek tartalmas és kellemes szórakozást: [link]
-
z0d1AK
nagyúr
A Commtiva disztibútora nem Commtiva néven hozza majd be a tabletet. Itthon ViewSonic ViewPad 7 néven lesz elérhető, hamarosan. Nemsokára kapok belőle tesztmodellt, szóval teszt várható.
-
Jokoh
csendes tag
köszi.akkor sztem lemondok róla.viszont van még egy-két gép ami tetszik.valahol itt olvastam a commtiva n700-ról ami tetszik meg a zte-light is.ezekről tudsz vmit mikor jelennek meg és h kb mennyibe fognak kerülni?
-
Jokoh
csendes tag
K9szönöm Zod1ak a gyos válaszod.Arra lennék igazából kíváncsi h szted mennyire lehet jó a gépezet.A flash része érdekelne.Szeretem nagyon a linuxot és eléggé vonzz az miatt.Mivel sajna annyira nem vagyok jártas ezekben a dolgokban ezért ha azt mondod h nem túl jó vétel akkor kihagyom mert sz.rt nem akarok venni.
-
xedos
addikt
:-) Nagyon sokat nézegettem, de az iPad mögött álló APPSTORE-t nehéz pótolni.
Flash nélkül elvagyok. Eléggé MAC őrült vagyok...
Inkább kiszorítottam az iPad árát, mint valami hasonlót vegyek.
Én használom a 3g-t és a GPS-t is. Mázlimra amcsiból hozták, így nem az itteni horror áron jutottam hozzá. -
nord_
veterán
Hm, ha valaki azt mondja, hogy ne vegyél sz*rt, akkor az csakis papamama kedvence, aki a szülők pénzéből él? Érdekes logika.
Nem tudom, ismered-e azt a mondást, hogy nagyon-nagyon sok esetben az olcsó a drága; meg hogy olcsó húsnak híg a leve?
Én is azt mondom, hogy inkább várjon és gyűjtögessen az ember egy normális darabra.
Rezisztív kijelző, nem teljes kompatibilitás lopott markettel? Egyetértek Zodiakkal, ez minden, csak nem az ajánlott kategória... -
simonzé
addikt
Kedves Daanika, te dolgoztál már valaha?
Tudod te mennyit kell tenni azért, hogy valakinek egy ilyen kütyüre fussa a napi megélhetés költségei mellett?
Ne vedd magadra ha nem érint, de nagyon utálom amikor a soha egy percet nem dolgozozz papamama kedvence akárkik megmondják a frankót, hogy ők csak apple cuccal hajlandóak létezni. De az áráért megdolgozni már büdös, majd papamama megveszi, a pénz úgyis csak úgy dől.
Szerinted aki ilyet vesz, az valójában nem vágyik az eredetire, meg a minőségre? Hát képzeld el, vágyik rá. csak nem futja. -
simonzé
addikt
Zodiak, tök ügyesen írsz. Nem könnyű ennyire összeszedni a gondolatokat logikus rendszerbe, tudom miről beszélek. Csak így tovább, és jobban örülnék, ha te írnád a tesztet a többi kínai kütyüről, mert én is várok a best buyra, csak nincs kedvem ($) saját szakállamra több típust is kipróbálni.
Hunnia - Nekem volt pár Gigabyte Gsmart MW700 mobilom azonos paraméterekkel (533Mhz, 128/64MB WinMo, Wifi, GPS) Azokon szépen ment minden program, sőt a normál avik is áttömörítés nélkül szépen futottak rajta. A belinkelt kütyünél csak a képernyőfelbontás nagyobb (4*-esen) Az a kütyü telefonnak szar volt, a többi részét viszont imádtam. A te cuccod valószínűleg megfelel majd az elvárásaidnak. Nyilván flash nem lesz rajta, és lassú lesz vele a netezés, de a gps meg a videós képességek kárpótolnak majd.
Szurkolok neked, és várok értesítést a tesztről (mostmár tényleg várjuk a tesztet) -
Jokoh
csendes tag
Sziasztok!Engem most kapott el a tablet láz." hete nem csinálok mást csak nézegetem öket.Nem akarok sok pénzt költeni rá de sajna vannak elvárásaim is.Találtam egy számomra tetszetös darabot csak szükségem volna egy nálam jobban hozzáértö ember véleményére.Erröl lenne szó: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html
Arra lennék més kíváncsi a linux része képes-e a teljes flash lejátszásra.Elöre is kösz a válaszokat -
szaszabee
aktív tag
Másod sorban ahogy elnéztem az apple termékénél is ugyan ez a helyzet Ami ott ráadásul sokkal drágább is Elég kezdetleges még ez az egész szerintem Mint egy eldobhatós borotva
-
Daanika
tag
nemtuom az ilyen kinai "csodaktol" mindig olyan ZS kategorias erzesem tamad. piacradobnak ilyen felig mukodo retkeket, kb 0 supporttal. 2 ilyen minosegi telefon is volt a kezemben, az egyik valami iphone koppintas, a masik meg valami dualsimes 2 napig mukodo akarmi. hat...
en a celkozonseget nem ertem. kinek szanjak? kinek jo? a bajom ezekkel, hogy annyi kompromisszumot kell kotni, hogy erdemes elgondolkozni: -miert nem vasarolom meg dupla vagy tripla aron a minoseget?
a cikk egyebkent jo lett! -
szaszabee
aktív tag
Tényleg jó a cikk
De lenne egy olyan jelegü kérdésem ami már biztos sok mindenkiben felmerült
Mivan ha ezekben elfárad az aksi ,mert ugye ez elöbb-utobb bekövetkezik
És ahogy elnéztem nem igen lehet benne cserélni csak ugy -
DasH_001
tag
Lehet, hogy fém a hátlap, de az a gányolt belső nem túl meggyőző.
-
maláj
addikt
na megjöttem és elolvastam
az alu hátlap ér valamit (számomra), a többi része -
blueMerle
veterán
válasz
HUNNIA1920 #10 üzenetére
Egész komoly kis cucc WinCe-vel, bár én tabletből csak androidot vennék, semmi kellemes élmény nem füz a WInCe-hez Androidhoz annál több.
-
MCBASSTION
aktív tag
opengl 2.0 támogatás --> EPIC FAIL
-
z0d1AK
nagyúr
Örülök, hogy olvasod, bár az meglepő, hogy az androidos tablet tesztjeimen felbuzdulva iPad-et vettél (bár otthoni használatra valóban az az egyik legjobb).
Ha leginkább képnézegető funkcióra volna használva, akkor megteszi egy 100$-os tablet, bár az akkumulátor nem mindig bír 2 óránál többet azokban, szóval nem árt azért a töltő hosszabb használathoz.
Komolyabb műveletekre viszont már kevésbé alkalmasak sajnos. -
xedos
addikt
Szia z0d1AK!
Mindig olvasom a tesztjeid :-) Így végül iPadet vettem -az eredetit...
Szüleimnek keresek főleg képnézegetésre valami cuccot. Az olcsó digitális képkeretek többsége kis felbontású és csak 220V-ról megy...
Elkezdtem nézegetni az olcsó tableteket...
Sajnos látták az iPad-emet... mondtam, hogy ilyen gyors és jó képminőségűre nem futja...
Szóval ezek a kb 25.000Ft-osakat mernél-e ajánlani?
Esetleg max 1-2 egyszerű kártyajáték menne rajta. Internet jelenleg nem kell... -
Boxi88
őstag
Engem ezek a készülékek még nem fogtak meg, de a cikk nagyon jó, köszi!
-
dfdfdf
őstag
válasz
HUNNIA1920 #16 üzenetére
El is adják
-
JanFe
aktív tag
Majdnem jo keszulek.
Jol sikerult a teszt is.
-
Kashim
őstag
válasz
Mr.Csizmás #13 üzenetére
Az még hagyján, de a végén az "Apad"-on (Apád!) röhögtem egy sort.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
HUNNIA1920 #10 üzenetére
"iPed"
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #10 üzenetére
Érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire sz.r a minősége.
-
maláj
addikt
amint hazaérek olvasom is el a tesztet
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #8 üzenetére
15K-ért van beépített GPS benne? Nem nagyon hallottam még ilyen modellről...
Melyik volna ez? -
HUNNIA1920
őstag
Most hogy iPad, iPed, aPad, SmartPad, vagy csak egyszerűen TabletPC számomra oly mindegy.
Még nem tudom mire elég a RAM, de youtube alapján szerintem elég lesz. Én a GPS funkció miatt vettem meg (na meg ugye az ára miatt is, mert rendes GPS - t se kapni 15k - ért, nem hogy egy Tablet - et), iGo 8 - hoz nekem jó lesz.
Aki meg HD - t néz egy ilyen cuccon, az meg is érdemli. -
Mr.Csizmás
titán
jó cikk, sehr danke.
a csájnatabletekből egy olyat várok, aminek rendes opengl suppja lesz, alumíniumházas, és kapacitív. ha használható lesz, veszek egyet.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #5 üzenetére
Kezdjük ott, hogy az nem iPad.
Képes voltál 64MB RAM-mal tabletet venni? Az mire használható.
-
HUNNIA1920
őstag
Én is most vettem egy iPad - ot. Kicsit szerényebb teljesítményű (Samsung ARM9 533MHz, 64MB RAM, 128MB Virtual cache), viszont ennek az árnak a töredékéért (15.000Ft). Lehet én is írok íróla egy cikket.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tschyllagh #3 üzenetére
Fizetős alkalmazás. De miért ne vásárolhatnám meg?
(#1)BloodyEddie & (#2) ^Clown: Köszönöm.
-
tschyllagh
tag
A need for speed shift nem fizetős app? Én úgy tudtam...
-
^Clown
addikt
Ismét jó teszt lett! Sajnos ez sem üti meg nálam az a szintet, amire pént áldoznék. Pedig már nagyon várom az első használható kínai "iPad"-et
-
BloodyEddie
őstag
z0d1AK, jók a cikkeid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest