- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Execute
tag
HTC-ről váltottam 4S-re, és nekem is voltak vele problémáim. Így hát bementem a T-hez és mondta egy kedves hölgy, hogy sajnos nem volt felkészülve a hálózatuk az intelligens hálózatkezelésre. Pár napja reggel arra ébredtem, hogy egyáltalán nincs térerő, mint utólag kiderült a T-mobile hálózatot fejlesztett. Nos azóta semmi gond nincs, pedig még csak szoftvert sem frissítettem. Szóval szerintem is a telefon volt szar...
A hőn szeretett telefonról meg csak annyit, hogy mindenféle telefonnal volt már dolgom (SE, Nokia, Samsung, Motorola, HTC). Sokáig direkt nem akartam iPhone-t, de miután egy éve van egy Mac-em, és láttam, hogy mi a különbség laptop és laptop között, rájöttem, hogy adok neki egy esélyt. Az eddigi tapasztalataim alapján a fenti gyártók közül, ami még ér valamit, az a HTC. A többi köszönőviszonyban sincs az iPhonnal sem minőség, sem megbízhatóság, sem pedig használhatóság terén. Ez a személyes véleményem, úgy, hogy én tényleg kihasználom a telefon legtöbb funkcióját, ergo nem villogni szoktam vele.
-
slynevem
tag
Éppen írni akartam, hogy na iphone haterek GYERÜNK!!! Lehet köpködni.
Erre látom, hogy már megelőztél, ráadásul a tiéd az első komi
Bár azt leszűrtem a hozzászólásodból, hogy hatalmas szakmai háttértudással rendelkezel és több iphone és egyéb telefon birtokosa is voltál egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest