Új hozzászólás Aktív témák
-
Execute
tag
HTC-ről váltottam 4S-re, és nekem is voltak vele problémáim. Így hát bementem a T-hez és mondta egy kedves hölgy, hogy sajnos nem volt felkészülve a hálózatuk az intelligens hálózatkezelésre. Pár napja reggel arra ébredtem, hogy egyáltalán nincs térerő, mint utólag kiderült a T-mobile hálózatot fejlesztett. Nos azóta semmi gond nincs, pedig még csak szoftvert sem frissítettem. Szóval szerintem is a telefon volt szar...
A hőn szeretett telefonról meg csak annyit, hogy mindenféle telefonnal volt már dolgom (SE, Nokia, Samsung, Motorola, HTC). Sokáig direkt nem akartam iPhone-t, de miután egy éve van egy Mac-em, és láttam, hogy mi a különbség laptop és laptop között, rájöttem, hogy adok neki egy esélyt. Az eddigi tapasztalataim alapján a fenti gyártók közül, ami még ér valamit, az a HTC. A többi köszönőviszonyban sincs az iPhonnal sem minőség, sem megbízhatóság, sem pedig használhatóság terén. Ez a személyes véleményem, úgy, hogy én tényleg kihasználom a telefon legtöbb funkcióját, ergo nem villogni szoktam vele.
-
slynevem
tag
Éppen írni akartam, hogy na iphone haterek GYERÜNK!!! Lehet köpködni.
Erre látom, hogy már megelőztél, ráadásul a tiéd az első komi
Bár azt leszűrtem a hozzászólásodból, hogy hatalmas szakmai háttértudással rendelkezel és több iphone és egyéb telefon birtokosa is voltál egyben. -
BobTail
őstag
... és akkor reklamáltak a szolgáltatóknál a tulajdonosok, hogy azok milyen szarok meg hogy letiltották hőn szeretett telefonjukat, de arra egyik sem gondolt, hogy az iPhone a szar, mert az nem lléééétezik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged