- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heinkel
csendes tag
válasz
tomboy0013 #17 üzenetére
"Messzemenő következtetest nem szeretnék levonni" Saját véleményem volt...Én többet biztos nem.
A gariztatás persze benne van máshol is a levesben(táphiba stb) de a hulladék szoftver az az,amiről már csak ők tehetnek.Persze egy félmilliós tv biztos flottabbul üzemel,de olyan nagy elvárásaim nem voltak csak működjön ahogy kell.Ez szerintem elvárható lenne egy Lg-től.Nem Teckós technika és társai .. -
Remekelek28
őstag
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
Én is úgy látom.. Itt a baszott szép V30 Az emberek torkán le kellene nyomni..tv-kben plakátokon,nyereményjátékokon.. stb. Ha 40 ezerrel olcsóbban nyit,mint a Note8,akkor venni fogják azt..
Szerintem,ha egy bármely város főutcáján sétálva megállitanánk 10 embert,hogy tudják e mi az LG telefonjaiban a csúcssorozat,9-en biztos nem tudnák elmondani,hogy a G és a V..
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest