- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heinkel
csendes tag
válasz
7Heads Drago #21 üzenetére
Valóban.De azért van ami már vállalhatatlan.
-
Heinkel
csendes tag
válasz
tomboy0013 #17 üzenetére
"Messzemenő következtetest nem szeretnék levonni" Saját véleményem volt...Én többet biztos nem.
A gariztatás persze benne van máshol is a levesben(táphiba stb) de a hulladék szoftver az az,amiről már csak ők tehetnek.Persze egy félmilliós tv biztos flottabbul üzemel,de olyan nagy elvárásaim nem voltak csak működjön ahogy kell.Ez szerintem elvárható lenne egy Lg-től.Nem Teckós technika és társai .. -
Heinkel
csendes tag
Messzemenő következtetést nem szeretnék levonni a dologból,de én pl. LG Tv készüléket soha az életben nem vennék többet.Egy átlag középkategória (150k) ami szervizben 2* táphiba miatt,ezenfelül nap mint nap csinál olyan érdekességeket hogy nem akar képet adni,nem akar kikapcsolni ,lefagy, dadog és sok más megmagyarázhatatlan dolgot produkál ami nem volt extraként feltüntetve...
Botrányos minőség,még jó hogy csak másodlagos készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest