2018. szeptember 22., szombat

Gyorskeresés

Sikeres negyedév az LG mögött, most sem a mobilok miatt

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: LG Newsroom

Nyilvánosságra hozta az LG Electronics harmadik negyedéves, előzetes pénzügyi jelentését, amely szerint meglehetősen pozitívban sikerült zárni.

Hirdetés

Befutott az LG Electronics előzetes pénzügyi negyedéves jelentése, amely 2017 július elejétől szeptember végéig tartó időszakának gazdasági mutatóit tartalmazza, egyelőre gyártói becslések formájában. Az LG az idei második és a tavalyi harmadik negyedévhez képest is növelni tudta az árbevételt (15,228 billió koreai won, 3,52 billió forint), de nem is ez a fontos adat, hanem a 82,2%-os előrelépés a működési nyereség oldaláról. Tavaly 283,2 milliárd won maradt a konyhán, aminél sokkal jobban mutat a Q3 2017-es, 516,1 milliárd wonos adat (119,32 milliárd forint).


Az LG V30 majd a negyedik negyedév mobilos mutatóit lendítheti meg [+]

A Financial Times megjegyzi: ez elsősorban a tévékészülékek és a háztartási elektronikai eszközök hatalmas sikerének köszönhető, miközben az elemzők szerint a mobildivízió mintegy 200 milliárd wonos negatív nyereséggel vett ki a kasszából (46,24 milliárd forint). Az is igaz, hogy a gyönyörű, és az LG G6-tal szemben abszolút csúcshardverrel szerint V30 csak mostanában kerül piacra, úgyhogy először leginkább a negyedik negyedéves mutatókon javíthat, akárcsak a Q6, amely tőlünk ajánlott plecsnivel távozott.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.