H​ir​de​tés​

2018. február 19., hétfő

Gyorskeresés

Sikeres negyedév az LG mögött, most sem a mobilok miatt

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: LG Newsroom

Nyilvánosságra hozta az LG Electronics harmadik negyedéves, előzetes pénzügyi jelentését, amely szerint meglehetősen pozitívban sikerült zárni.

Hird​e​tés

Befutott az LG Electronics előzetes pénzügyi negyedéves jelentése, amely 2017 július elejétől szeptember végéig tartó időszakának gazdasági mutatóit tartalmazza, egyelőre gyártói becslések formájában. Az LG az idei második és a tavalyi harmadik negyedévhez képest is növelni tudta az árbevételt (15,228 billió koreai won, 3,52 billió forint), de nem is ez a fontos adat, hanem a 82,2%-os előrelépés a működési nyereség oldaláról. Tavaly 283,2 milliárd won maradt a konyhán, aminél sokkal jobban mutat a Q3 2017-es, 516,1 milliárd wonos adat (119,32 milliárd forint).


Az LG V30 majd a negyedik negyedév mobilos mutatóit lendítheti meg [+]

A Financial Times megjegyzi: ez elsősorban a tévékészülékek és a háztartási elektronikai eszközök hatalmas sikerének köszönhető, miközben az elemzők szerint a mobildivízió mintegy 200 milliárd wonos negatív nyereséggel vett ki a kasszából (46,24 milliárd forint). Az is igaz, hogy a gyönyörű, és az LG G6-tal szemben abszolút csúcshardverrel szerint V30 csak mostanában kerül piacra, úgyhogy először leginkább a negyedik negyedéves mutatókon javíthat, akárcsak a Q6, amely tőlünk ajánlott plecsnivel távozott.

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rd​eté​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.