Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
telepíted kodi-ra a Movieshark repo-t és abba benne lesz az RTL+ is:
a kodi topikban nyisd le az összefoglalót
ott benne van, hogyan tudod telepíteni a repo-t -
gyűrű
addikt
Az nagyon vékony sztem, a bold is kétféle eleve, az látszik a képen, de itt a sima akkor..
csak ehhez a parancsot is át kell írni a nevére.. -
gyűrű
addikt
az arialbd a bold arial. Ide felraktam
-
gyűrű
addikt
Először is,
A font bemásolva a pc-n C gyökerébe..
Aztán letöltés ADB program a pc-re.
Csatlakozás a boxhoz, (fennt beírni a box címét, majd mellette a connectre) ,előtte feljesztői beállítások>usb debugging engedélyezése a boxon.
Console-ba belépve kiadni a parancsokat:adb shell mkdir -p /storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi.quietvoid/files/.kodi/media/Fonts
adb push C:/arialbd.ttf /storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi.quietvoid/files/.kodi/media/Fonts
Az első létrehozza a Fonts mappát
A második bemásolja a fontot amit te akarsz, annak a neve, nekem az arial
Ha nem quietvoid alá kell, akkor a patch-ot módiosítani kell /storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/media/Fonts -ra
-
gyűrű
addikt
Külön kodiként települ, fennt maradhat mindkettő.
-
Szigma70
addikt
Faék egyszerű egyébként, csak eleinte tűnik soknak a sok a beállítás, hidd el, lehetne több beállítási lehetőség, sokan örülnénk neki.
Ha már átlátod a mit -miért-et akkor nem lesz gond. Jó kis cucc ez, de azért semmi extra.Egy dologban több egy noname kinai boxtól, hogy megvették rá a DV liszencet. Ha ez nem lenne, akkor a tucatból 1 lenne.
-
Szigma70
addikt
Akkor a TV-d nem tudja
Kodiban az engedélyezési listával tettél valamit? Adtál hozzá felbontásokat? Azzal is lehet játszani, bár én üresen hagyom, mert régebben úgy kellett, most sem érzem hiányát.
A lényeg, hogy a GUI felület ne az legyen, amin álltalában a filmek mennek, mert ha egyezik, régen akkor bonyolódott bele a KODI
-
Imi1981
veterán
Pedig annak kell működnie! Eddig azzal sosem volt probléma. Nem akarok hülyeséget írni de próbáld azon a hdmi bemeneten ahol RPi4 volt hátha . Észre is venni ha vált mert ugye nem azonnal indul a videó hanem váltás idejére elsötétül a kép és utána. Nem tudom mi lehet a probléma nálad.
-
Imi1981
veterán
Nézd meg a videót amit linkelt gyűrű . Az szerint állítsd be. Van gyári megoldás is de az gombnyomásra vált frekit. Hol milyen alkalmazásban akarod használni? Kodiban nem kell mert ott a kodi vált magának ha beállítod a beállítások /lejátszó menüben a képfrissítés gyakoriság indításkor /leállításkor be állásra.
Ha netflix, hbo max stb akarod használni akkor a gyárit is tudod ami gombnyomásra működik.
A refresh rate alkalmazás nálam nem működik az új droid verzió óta de többeknek működik itt. A gyári működik de netflixen általában az elsőnél leáll a lejátszás és második gombnyomásra vált frekit. Szóval nem tökéletes de hbo maxon működik.
Kodi, plex, emby alkalmazásban saját beállításaikban kell bekapcsolni az fps váltást!Lógagéza nem írt felskálázásról. Kadenciahelyes lejátszást szeretne.
-
PpenoO
őstag
Android
Device Preferences -> Storage -> Mount Network Storage -> válaszd ki a NASt.FX Explorer
More Options -> Connect to storage -> ba felső sarok 3 csík click és ott vannak a megosztott mappáim alaból. NASon Win10 fut, így gondolom smb a fájlmegosztás típusa.Most megnéztem egy másik file managert (file commander), ez alapból mutatja a mountolt hálózati meghajtókat, lehet ez kényelmesebb mint az fx.
-
PpenoO
őstag
Amennyiben hardcore user vagy és minden featurere szükséged van akkor lehet downgradelni kell. Én mint mezei user semmi bugját nem tapasztalom 9es verziónak, igaz 9.0.1 van fent és nem engedem frissíteni.
1. Refresh Rate nevezetű app, hogy magától váltson frame ratet lejátszás elött, gyorsan beállítható, nagyon kényelmes és full automata program.
2. FX explorer, hogy elérjem a NASt ha valami nem playstore-os appot akarok feltenni.
3. Kodi, nekem a gyári is megfelel de ha kell DV akkor a Maven verziót kell feltenni.
4. Smartube, hogy élmény legyen youtubeozni.
4. Remote control app, ezzel kikapcsoltam a Netflix gombot a távirányítón mert béna vagyok és sokszor megnyomom véletlenül.
5. HBO Max, hogy legyen
Testreszabtam a home screent és a tv távirányítóját feltettem a polcra
Én RPi3ról jövök, idáig pozitív élményben van részem.
-
PpenoO
őstag
Google fiókot és netet kér első indításkor, illetve le is frissíti az op rendszert sajnos. Jelenleg a 9.0.2es verzió a legfrissebb amivel van gond rendesen. Ha van időd meg türelmed lehet megéri downgradelni 8.2.3ra.
-
Imi1981
veterán
A pro ebben jobb : 2db Usb 3 csatlakozó, 64 bites rendszer, 3 GB RAM, plex szerver futtatás lehetőség gyárilag. Nekem cső verzió van mert olcsón vettem használtan (30000 Ft) és elégedett vagyok vele(ebben is van sd kártya foglalat) de azért a pro jobb választás biztos vagyok benne. Csak ugye annyival drágább is.
A cső verzió memóriakezelése kb semmilyen! Ha kilépek kodiból és elindítom netflixet már csak úgy tudok vissza lépni kodiba ha újratölti! Szóval kettő alkalmazást már nem tud ramba tartani! Ebben szerintem jobb a pro a 3gb ram miatt. Legalábbis jobbnak kéne lennie. -
Teljesen kuka vagyok ehhez az eszközhöz, ezért lehet hogy hülyeségeket fogok kérdezni. Ez ugye tud kadenciahelyesen lejátszani video anyagot?
Illetve Kodi futtatása esetén lehet telefonról vezérelni a Yatse-val, illetve Synology Audio Station-ön keresztül audio lejátszásra használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged