Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Koszi az infot, user agentet hasznalgattam, de most lattam,h a ff szepen inaktivva tette.
-
sh4d0w
félisten
Szerintem olvass figyelmesebben.
A cikk a Nano családról szól, nem a uBlockról. A Nano körüli eseményekről olvashatsz a ghacksen, zdneten, a teljes nyomozás pedig megtalálható a GitHubon. Továbbá az írás nem boncolgatja, ki hogy járt a böngészőjével, mindenkinek szíve joga olyan böngészőt használni, amilyet akar.
-
winhate
őstag
A cikk hitelességét semmi nem támasztja alá.
Linkek nevek stb...Gondoltam kicsit utánanézek.
"Lényegesnek tartom megjegyezni, hogy ez alapvetően a Chrome kiterjesztést érintette, mivel a Firefox kiterjesztést már korábban átadta másnak."
Nanot nem használok ublock origin van. Én ott nem vettem észre coder váltást.uBlock Origin v1.30.6
Copyright (c) Raymond Hill 2014-presentEnnyit erről.
Aki meg "Krómót" használ az így járt.... -
Mondjuk ez komoly
-
Nemo1
tag
Én ma (2020.10.22) még azt látom, hogy nincs törölve....vagy keverem valami mással?
[https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-%E2%80%94-best-ad-blocker/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?utm_source=chrome-ntp-icon] -
-
sh4d0w
félisten
Köszönöm az olvashatósági visszajelzéseket, megpróbálok kezdeni vele valamit.
-
Ha valamit megvettél, keress is vele pénzt. Az már rajtad áll, milyen módon...
-
Borzalmas olvasni, kifolyik a szemem... nem is olvastam végig.
-
törölt tag
Fordítva még nem fordult elő véletlen?
-
Szoszo94
őstag
Szuper. Ha jól értem, az ABP maradt a régi fejlesztőnél, abban - egyelőre - nincs ilyen kiskapu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest