- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Hydra SR #141 üzenetére
minek terheljék az agyad olyan szakmai változtatásokkal, amikhez úgy sem értesz
Ideje lenne már normális hangnemre váltani nem gondolod? Nem tudhatod hogy mit tudok, vagy mit nem, és nincs is jogod hozzá hogy ilyesmiket írj, pláne nem egy szakmai forum -on. Ha vitázni akasz akkor azt tedd, de maradjunk szigorúan a témánál, mert itt nem az én személyemről van szó. Kezd elegem lenni belőle hogy engem sértegettek ahelyett hogy a témával kapcsolatban írnátok..
majd mikor nyilvánvalóan megdönthetetlenül megcáfolnak
Na akkor kérlek idézd be nekem pontosan mely állításom bukott meg, és mikor. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
Még arra sem válaszoltál amit az előbbi hozzászólásban kérdeztem. -
attila9988
őstag
válasz
Hydra SR #117 üzenetére
csak az általános MS-hater demagógiát nyomod.
Sehol nem írtam semmi ilyesmit. Miért nem vagy képes elolvasni és megfelelően értelmezni amit írok? Egyszerűen csak azt furcsáltam, hogy ilyen hatalmas felhajtást csapnak az apró változásoknak is mint ahogy az a konferencián is látszik..
Illetve megemlítettem hogy feltűnő hasonlóságokat mutat a software a mac os x -el.
Ennyit állítottam, és nem többet. Erre te mégis nekemrontasz hogy milyen ms gyűlölő mac mániás vagyok, és hogy képzelem hogy egy pre-beta alapján is következtetéseket vonok le, annak ellenére hogy te is azt teszed, illetve hogy maga a konferencia is azért volt, hogy az emberek képet kapjanak az új windows -ról..Fentiek értelmében teljesen félreértelmezted amit írtam, és az alapján támadsz, ráadásul nem is a leírtakat, hanem személyesen engem kritizálsz, aminek véleményem szerint semmi értelme..
-
attila9988
őstag
ami valószínűleg sosem fog bekövetkezni, ha ennyi tudással ilyen magabiztos vagy
Hát mégis mi baja van itt mindenkinek? Miért kell egy topic -ban a másikat támadni érvelés helyett? Hát bántottalak én téged? Halvány fogalmad sem lehet róla hogy egyáltalán kik bújnak meg a nic nevek mögött, mégis személyeskedsz. Azonkívül én nem állítottam hogy semmi újat nem hoz a windows 7. Azt mondtam hogy nevetségesnek tartom hogy a csipp csupp változásoknak is nagy feneket kerítenek. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor rendben. De legalább akkor arra reagálj amit írtam. És nem ártana ha idéznél is egyes mondatrészeket, hogy ne legyen félreérthető a mondandód. (Ez csupán jó tanács)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest