- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Oh, ezt nem azért írtam, csak a fenti példa ellenpontja gyanánt.
Amúgy én pl. elég jó voltam anno programozásból - amolyan tipikus hippifejű strébergyerek voltam középsuliban, aki két alvás közt a tanárt néha kijavította, meg kitalálta a QuickSortot még mielőtt tanultuk volna -, még az egyetemen is jól ment, csak a zombiéletmód nem tetszett, ezért hagytam abba és hanyagolom manapság.
tkazmer: A haszontalan tehetség az haszontalan, ezzel nincs mit tenni.
De a bölcsészetben nem mindig világos, öt év múlva, vagy akár már jövőre is mi számít fölösleges ismeretnek és tehetségnek.
Ami a művészetet illeti, nem egy egzakt dolog, nem teljesen meghatározható. De valahol azért meg kell húzni a határt az egyszerű kreativitás és az igazi művészet között, azonban erre mindig csak a külvilág, és gyakran csak az utókor képes. Önhatalmúlag senki sem mondhatja magára, hogy "művész vagyok", legföljebb hogy "művésszé akarok válni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest