- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Jah, ertelek mar.
Az applewatch is lekerekitett (habar talan nem ennyire), de azon zavaro csillogast nem vettem eszre, karcos se lett ott.
A kijelzobe vestem szep karcokat amikor kerekcsere alkalmaval elfelejtettem levenni es vegighuztam a kerekjaratban, de az is csak eros fenyben latszik.
Az OLED feketeje sok ilyen hibat elfed, egyszeruen nem latszanak a fekete hatter miatt.
Raadasul a Google oran valami (gondolom) eros gorilla uveg van, valoszinuleg nem annyira serulekeny.Az ara nem stimmel ennek valahogy, az AW SE 44mm-t hivatalos forgalmazotol full magyar 27%-os AFA-val vettem 120ezerert, ez meg nem is kaphato itthon, AFA/VAM/artisjus barmi nelkul az EUR erteket forintra atszamolva jon ki 160ezerre.
Ha kaphato lenne itthon, lehetne vagy 250ezer Ft minimum mire a boltban megveszed.
Persze tudom a forint gyengult olyan 20%-ot tavaly ota, de ugy se adja ki.Az uzemido engem nem zavar kulonosebben, mar amennyiben biztonsaggal kihuzza a napot.
Az AW-t is hasonlo szoveggel reklamoztak, es valoban egesz napos hasznalattal, este 1-2 ora futassal (GPS + zene BT, pulzus, stb) 40% korul teszem toltore lefekveskor.
Tobbre nem szamitok es nem is varnek a Google oratol se, ha ezt tudja az mar remek.szerk.:
Atsiklottam az EKG funkcio felett, ha ez dragitja nagyon akkor ertheto.
Almas berkekben az 5. szeriatol van ilyen, annak borsosabb volt valoban az ara talan 160ezer Ft korul, habar abban allways-on kijelzo volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Adobe Photoshop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 2 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest