- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ha nyernék párszáz millát szerintem tuti, hogy elvernék belőle 1-2misit arra, hogy pár hasonló kaliberű kártyát megvennék, szereznék hozzá valami izom lapot, tuningbarát procit meg ddr3as ramot... aztán pár üveg jófajta pálinkával önbizalmat gyűjtenék és leülnék próbálgatni mekkora tuningpotenciál van a cuccban
hátha sikerülne felkerülni pl 3dmark-ban a top10be
szerintem még mindig értelmesebb elfoglaltság lenne, mint kokóra és prostikra költeni a pénzt
aztán meg ha megunnám, elpasszolnám vér istván népes családjában a cuccot, a veszteséget meg elviselném...
-
mephi666
nagyúr
na, ez így jóval karcsúbb is lett a b30as elődöknél...
így már szerintem lenne értelme szép cfx-et is építeni belőlük, nem lenne egymás hegyén-hátán a 2 kártya és talán az alaplapon se takarnák le teljesen a csatikat... meg mellesleg a felső csatikat se takarja el borda meg semmi (mint amit láttam pár esetben) és nyugodtan át lehet kötni a 2kártyát...
(nem mintha a pénztárcám megengedné többkártyás rendszer építését, de ebben már látnék fantáziát, ha nyernék a lottón
)
Új hozzászólás Aktív témák
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest