- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Én nem "gazdag gyerekeztelek" le, ha mégis úgy csapódott volna le nálad, akkor természetesen elnézésedet kérem. Amúgy én is azért váltottam a szintén S-PVA-s Eizo-ra, mert nagyon sok helyet foglalt a CRT, és amúgy is, már kezdett elöregedni benne a képcső. És nem váltanék vissza, de van olyan ismerősöm, aki még mindig odavan a nagy kockájáért.
Ja, és elég sok, teszkógazdaságos TN-es monitorra csak D-Sub-ot tesznek, és bár lehet konverterezni a DVI-t (ahogy dezz kolléga is írta lentebb), de jó eséllyel nem tudja ezt az átlag vidéki számtekkbótos, sőt, a vásárló sem. Ő csak krájziszozni akar 1920-ban és mindegy a monitor (panel és csatlakozók tekintetében persze, de a dinamikus kontraszt milyen jó már...), csak a VGA legyen jó. Elég sok ilyen srácot ismerek, az öcsém elég fiatal és sok ilyen hozzáállású cimborája van
-
Speed®
titán
Ahogy madgie is írja, CRT != gagyi. Én is 1600x1200ban toltam, tűéles képpel..a nyomába sem ért egyik TFTm se azóta..persze mikor egy ideig 215TWt használhattam arra már bólogattam volna..kár, hogy többe került mint a komplett gépem. 2x.
Amúgy dualszlot kariknál én sem értem, miért nem tudják megoldani a csupa natív kimenetet. Mondjuk 1db HDMI és egy DVI meg mellé egy SVideo bőven elég normál felhasználáshoz..nem sokan nyomulnak 2 megjelenítővel, max kis TFT + nagy LCD TV, legalábbis felénk ez dívik.
Ja..az meg biztos nem állja meg a helyét, hogy ilyen karit nem TNel használ a többség..ha nem vinné mindenki, nem lenne ennyire drága még mindig az SIPS\SPVA\stb. Én is nézek inkább 4890en TNpanelt mint 4670en SPVAt.. -
madgie
titán
Szerintem meg pont, hogy TN előtt ül a többség, aki ilyet vesz, mert 4890 általában csak a játékokhoz kell, a fotósopp például nem lesz szignifikánsan gyorsabb tőle. Gamer meg TN-t vesz, mert neki az kell, mert az a leggyorsabb.
Egy 22" CRT meg minimum 1600*1200 felbontást tud, mutass olyan VGA-t, ami belépőkategória, és ebben a felbontásban elviszi a mostani, VGA gyilkos játékokat (Crysis, GTA4, ilyesmi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest