- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Én nem "gazdag gyerekeztelek" le, ha mégis úgy csapódott volna le nálad, akkor természetesen elnézésedet kérem. Amúgy én is azért váltottam a szintén S-PVA-s Eizo-ra, mert nagyon sok helyet foglalt a CRT, és amúgy is, már kezdett elöregedni benne a képcső. És nem váltanék vissza, de van olyan ismerősöm, aki még mindig odavan a nagy kockájáért.
Ja, és elég sok, teszkógazdaságos TN-es monitorra csak D-Sub-ot tesznek, és bár lehet konverterezni a DVI-t (ahogy dezz kolléga is írta lentebb), de jó eséllyel nem tudja ezt az átlag vidéki számtekkbótos, sőt, a vásárló sem. Ő csak krájziszozni akar 1920-ban és mindegy a monitor (panel és csatlakozók tekintetében persze, de a dinamikus kontraszt milyen jó már...), csak a VGA legyen jó. Elég sok ilyen srácot ismerek, az öcsém elég fiatal és sok ilyen hozzáállású cimborája van
-
madgie
titán
Szerintem meg pont, hogy TN előtt ül a többség, aki ilyet vesz, mert 4890 általában csak a játékokhoz kell, a fotósopp például nem lesz szignifikánsan gyorsabb tőle. Gamer meg TN-t vesz, mert neki az kell, mert az a leggyorsabb.
Egy 22" CRT meg minimum 1600*1200 felbontást tud, mutass olyan VGA-t, ami belépőkategória, és ebben a felbontásban elviszi a mostani, VGA gyilkos játékokat (Crysis, GTA4, ilyesmi).
-
madgie
titán
válasz
LackoMester #34 üzenetére
A wide-mizéria miatt nem olyan drága az most, jó esetben talán 65 ezret kapnék az S1931-ért.
De szerintem érdemes ezügyben kivárni egy picit, lassan jönnek az e-IPS paneles monitorok (most még csak a Dell 2209WA van ilyen), ami ugyan a nevéből következően "economic", így képminőségben alapvetően nem egy H-IPS, de TN-szinten ócó előállítani és azért annál sokkal jobb.
-
madgie
titán
válasz
LackoMester #30 üzenetére
Ha nekem kisebb trauma volt biznyos szempontból a 22" grafikus CRT után egy Eizo TFT (!), akkor szerinted egy TN+Filmes khm... szutyok milyen lehet?
Félre ne értsd, nem cserélném vissza, de ha olyan minőséget akarunk, amit egy jobb CRT-n látunk (ami fillérekért megvehető most is), akkor nagyon-nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni.
-
madgie
titán
D-Sub, DVI, HDMI, Display Port... na így kell ezt csinálni egy prémium videokártyánál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest