- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DFB
tag
Igaz, ajánlott a 2G.Egyszer már leteszteltem a gépet mikor megjelent a W7.Menne rajta.
Azért felnézek néha.Most sem jöttem volna ha nem olvasom azt az ominózus cikket.
De amint látom ennek egy hónapja kellett volne megjelenni, vagy megtalálnom, nem amikor már sehol sincs.
Nem tudom mikor lesz új gép.Lehet megelőzi egy noti, ha az életem úgy hozza és szükségem lesz rá. Most még nincs.
(Az új Acer TimelineX lehetne a befutó jelenleg nem mellékesen a hosszú aksi idő miatt-Ezeken is nehéz eligazodni ha számt az ár is)
Én nem veszem olyan komolyan a dolgot, nem is értek ilyen mélységig hozzá. -
DFB
tag
Ezt az Asust már láttam, De nem 2x6-os hanem 1x6, meg 1x8-as a csatija.Nekem meg ha jól emléksze 6-osok vannak a tápon.És a Sapphiron is 2x6-os van.
Az alaplap bírná az 1600-at (Giga P45T-DS3), de nem tudtam rá beállítani.Egyébként sem értek hozzá.
A memóriával az a gond, hogy az XP max 4G-t(picit kevesebbet) tud kezelni.A rendszer 2 meg a VGA 1, marad egy de Dual chaneles és oda még 2x1G kellene.
Tudom hogy nem lenne kihasználva a VGA, főleg a fogyasztás ami piszkálja a csőröm, mert a 4850 nem veszi vissza a fogyasztást a terheléstől függően.Legfeljebb fel tudnék állítani mindent a max-ra.Gondoltam 15-20körül még megérné rákölteni.Picit CPU limites lenne.Az utóbbi időbenszarakodott a Bootolásnál.Elvittem a szervízbe, ott jó volt, most azóta megy.
Mostanában láttam egy két IPS panelost, de általában csak TN szokott lenni.Annak idején is ritka és jó drága volt.Ma már más a helyzet de nem sűrün van.Talán elég lenne egy 21-22"-es is majd később. -
DFB
tag
Szia
2x1G 1600-as, de szerintem csak 1333-on megy.(Többet nem birna az XP)
A Monitor 19" PVA paneles.Tudom ez manapság nem nagy felbontás, de mi van ha elöbb ki kell cseréljem a monitort, mint a gépet, mert pl.:bedöglik.Szóval nem a monitorhoz nézném a VGA-t.
Biztos hülyének tartasz,de azért nem váltok W7-re, mert ez kb 2,5 éves gép jogtiszta softwerekkel.(Még a sulinetes időkből OEM- az előző konfigomból örökölte).W7 ből is csak az OEM-et tudnám megvenni, az sem kevés, és ha kicserélem a gépet, akkor nem vagyok benne biztos, hogy arra még rámegy.
Hol láttad az Asust? -
DFB
tag
válasz
atti_2010 #129 üzenetére
Nem tudom fognak-e jönni.
Eddig még csak itt a cikkben láttam, meg a belinkelt Asust, de az nem nyerő, mert egy nyolcas meg egy hatos csatija van.Nem tömegjelenség
Azért kérdeztem a Tied milyen, mert ugyan két slotos, de nem nyomja ki a házból a levegőt.Nekem régebbi Aopen házam van és csak 8-as ventihelyek vannak benne.
Lehet ez lenne a sorrend
5850 (ha találok)
6850
6790 -
DFB
tag
válasz
atti_2010 #113 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ha mégsem lesz 5850, akkor a kb azonos árban levő 6790 sokkal gyengébb?
Még 6850 inkább van, az még takarékosabb, újabb viszont egy picit gyengébb és drágább, mint az elődje -.ahogy olvasom.
Most papíron van valami Asus, ( egy közeli linkbe) de annak nem zárt a hűtője.
A Sapphire talán rövidebb is.
HIS sajnos valószínű nem lesz ilyesmi áron
A 4850-et szerinted mennyiért lehetne eladni?
A Te VGA-d hogy muzsikál? -
DFB
tag
Sziasztok
Már régóta gondolkodom egy 5850-en.Most jó ára van, de sajnos sehol sincs
Jelenleg His 4850IQ4 1G kártyám van,Proci E8500,XP.
Igazából ennél a gépnél nem váltanék W7-re.
A fogyasztás miatt gondoltam rá elsősorban, meg hát fejletebb is.
Szerintetek melyik passzolna a CPU-hoz.
5850
6790
vagy valami egyéb.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest