Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
#16939776 #35 üzenetére
Kicsit félreértettelek akkor
Na igen... én pl a Samsungtól kaptam egy kis ajándékot a monitor dobozában: Egy cetli volt, hogy "bocs, de 22 col feletti monitorainkhoz nem adunk kábel rögzítőt, csak a helye van meg a talp hátulján"... a szívembe zártam őket ezért
(Kisebbeken láttam a bepattintott gyűrűt a talp hátulján, a kinézett monitorról meg csak stúdió fotók voltak, de látszott a helye a gyűrűnek... feltételeztem ehhez is jár, hát tévedtem. Odakötöztem a rögzítő fémrúdhoz, ami ugyan oda illik, de akkor is.) -
Male
nagyúr
válasz
#16939776 #31 üzenetére
Másképp? Most sehogy sem próbálják az erre is felkészítettre terelni őket. Vegye csak meg, aztán majd otthon szembesül a valósággal, de az már kit érdekel.
Amúgy pl legalább néhol meg lehetne mutatni bekábelezve is a terméket, és nem mindig csak kábel nélküli stúdiófotókat mutatni... illetve tetszőleges cég, aki el akarja adni a termékét, és gondolt erre, csinálhat összehasonlító képet kábeldzsungel vs. a mi termékünk, ahol van elvezetési lehetőség módszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest