Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, de a lényeg az, hogy 42%-ot húztam a ramon, és végeredményben 13%-ot gyorsult 10% gpu tuninggal. 900 Mhz feletti GPU-nál már elkél a gyors ram, de amúgy nem a sávszélesség limitálja ezt a kártyát, hanem a gpu. Egyébként a 7300GT toplistákban a vmod-os eredmények mutatják jól, mennyit számít a memória órajele vmodnál. Ebből nem következik, hogy 2600XT-n 938/700-on sokkal lassabb lenne, mert azt még nem teszteltem
(#7) venember83: Azért átnézem még 1x az írást.
(#8) éN79: Igen, azt írták, hogy a VF700 nem megy fel rá, de a VF900-Cu tökéletes vmodhoz is, ezt Te magad tudod a legjobban
(#9) helkis: Én tudom hogy nem jár garvesztéssel, csak jobb ha tisztában van vele az ember, hogy a saját felelősségére csinálja, mert kilehet nyírni vele a vga-t. Leírtam hogy csak kipróbáltam, hogy működik-e a vmod. Félni nem félek, mert a 7300GT-nél elég tapasztalatot szereztem a pencil mod terén
A hűtés miatt nem emeltem tovább a feszt, ezért értem el csak 938 Mhz-et. Ha meglesz a VF900-CU, akkor nem 1.37V-t fogok a gpu-nak adni
(#10) Met: Az első bekezdésben lévő linkre kattints rá, és megtudod miért jó a ceruza
(#12) Dr. Romano: Nem a vga, hanem a csodálatos hűtés (ami vmod nélkül tényleg jó) nem bírta, ugyanis 77 fok körül volt a gpu hőmérséklete
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A hűtés miatt nem emeltem tovább a feszt, ezért értem el csak 938 Mhz-et. Ha meglesz a VF900-CU, akkor nem 1.37V-t fogok a gpu-nak adni