Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm, pedig Trust sem annyira jó.
hugomnak van olyanja, azért vettük neki, mert az előző bedöglött, aztán kellett valami, ami működik és olcsó ("nem használom sokat, nem akarok rá költeni"). rá pár hétre vettem az első MS natural ergonomic 4000em. ez volt kb két éve. a Trust megy, bár a space három érzékelőjéből már csak a középső működik, egyébként meg elég nehezen vette be a billeket. az MSnek nem volt ilyen baja. azért azt hozzá kell tenni, hogy a Trust túlélte az MSt, bár ebbe az is belejátszik, hogy az MS nagyon érzékeny a vízre, én meg eláztattam két hete
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább. -
Zolaash
senior tag
Először is:

Másodszor: olvasd el még egyszer, szerintem nem értelmeztem félre, csupán nem fogalmaztál pontosan.
Valóban, nincsenek extra kívánságaim a billentyűzettel kapcsolatban. Az is igaz, hogy az A4tech nem egy felső kategóriás márka, így aztán miért kell csodálkozni, hogy ha ratyi(bb az elvártnál)? Mellesleg nem vagyok A4tech fan, tőlem aztán lehet fikázni.Örülök hogy van munkád, büszke is vagyok rád! (Eredj fiam, termeld a hasznot.) Azért, mert nekem melóban is van netem, azért meg én kérek elnézést!

-
Sk8erPeter
nagyúr
Ne vedd magadra a kommentjét, látszik, hogy sértve érezte magát amiatt, hogy lefikáztad azt a billentyűzetet, amit ő elégedetten használ, és valószínűleg kissé túl szemellenzős ahhoz, hogy felfogja a cikked lényegét. A személyeskedés viszont már megy neki (bár kissé ovisan).
Mindenesetre jó, hogy mindezt leírtad, így a bill. topicban lesz mire hivatkozni, ha erről a márkáról van szó. Nagy általánosságban írt véleményt a márkáról nagyon röviden nyunyu, a bill. topicban olvasható tapasztalatokat alátámasztani látszik:
"A4Tech amugy sosem volt jelentos tenyezo a billzet+eger fronton, olcso, de annyit is er termekei vannak." -
mephi666
nagyúr
nekem valami 2ezer forintos árfekvésű gamer a4tech-em van úgy 4-5éve és még mindig tökéletes, pedig véletlenül párszor már belehamuztam, kávét/sört/üdítőt is kapott időnként

itt a cégnél valami olcsó compaq-ok vannak és nini: ezeknek is fityeg rendesen a gombja, ha körkörösen mozgatom rajta az ujjam (ez a jelenség mondjuk érthető is, mert nem sínekben fut egyesével minden billentyű)
a konvertálás meg szvsz kb annyi idő, amit megspórol az ember a feltöltési időn

ui: nem személy elleni támadásnak szántam a fentieket, mielőtt bárki is félreértené

Új hozzászólás Aktív témák
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Synology NAS
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább.