Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Sk8erPeter, és SüdiLaller köszönöm szépen az építő jellegű kommenteket!
mephi666 Értem, mire próbálsz kilyukadni, nincs ezzel semmi gond! Azon vagyok nagyon meglepődve, hogy egy Trust billentyűzettel 5 évig vígan elvoltam, ami patkánnyal együtt került 6-7 ezer forintba. Abszolút nem vártam attól hogy ennyi időt kibír, és nem is voltak magasak ez elvárásaim, hisz tudtam mit veszek.
Erről a klaviatúráról is azt gondoltam, hogy tudom mit veszek, mert számos videót megnéztem, kerestem a teszteket, olvastam a vásárlói véleményeket, és ilyen jellegű problémákkal nem szembesültem online.A blogot még bővíteni fogom éjszakai képekkel, valamint videóval, mert így képek, és leírás alapján sem kapjátok vissza azt amit tapasztalok.
Némi felvezetést is írok hozzá, mert ez így kibontás után fogalmazódott meg bennem körítés nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest