Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Macrodroid
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm, pedig Trust sem annyira jó.
hugomnak van olyanja, azért vettük neki, mert az előző bedöglött, aztán kellett valami, ami működik és olcsó ("nem használom sokat, nem akarok rá költeni"). rá pár hétre vettem az első MS natural ergonomic 4000em. ez volt kb két éve. a Trust megy, bár a space három érzékelőjéből már csak a középső működik, egyébként meg elég nehezen vette be a billeket. az MSnek nem volt ilyen baja. azért azt hozzá kell tenni, hogy a Trust túlélte az MSt, bár ebbe az is belejátszik, hogy az MS nagyon érzékeny a vízre, én meg eláztattam két hete
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább.