Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
Ez szerintem még PSP usereknek öröm.Lehet venni adaptert amibe két SDHC karit lehet tenni,és a nagyon bőpénztárcájúak 64 gigát csinálhatnak kiskedvencükre.
-
AMD Power
titán
Jöhetne már mert keresik.
-
8nemesis8
veterán
Hát nem tudom mire jók ezen, vagyis kb arra, hogy pendrive ként használd a telefont, szerintem másra indokolatlanul sok lenne a hely, ha az ember visz zenét filmet magával, akkor sem kell több helyen 8-16GBnál szerintem. Persze itt már HD minőségű filmekre gondolom, ha már több telefon támogatja őket
-
03061981
tag
Van egy féltve őrzött "Install" mappám. Na az már 12 giga. Mivel szoktam járni "gépeket szerelni" (tök amatőr szinten) így nem kell külön pendájvot is cipelnem magammal. Telcsi mindig nálam van és az usb kábel is. Fent van még teljes EU, meg pár zene és tele is a 16g! Kell az a nagyobb tárhely!!! De nem ennyiért!
[ Szerkesztve ]
Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/
-
Norbi21
senior tag
Nekem egyenlőre bőven elég az aréna 8 gigája, pedig azért pakolok rá mindent. Mondjuk ennek a kártyának az árából már ki lehet fogni egész jó telefont is
-
RaveForce
veterán
nemcsak mp3ban kell gondolkodni, hallgass FLAC formátumot pl és egybő gyorsabban telik a tár..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
.Anakin.
tag
mondjuk az ember ráteszi az összes zenéjét? már kevés a 32gb
még pár filmet is, egyből jó a 64gbde amúgy igazad van, minek egy telefonba, minek gyertanak ilyet, minek találják ki, minek halad előre a világ.
Nem is értem ha csak 9 gb hely van lefoglalva a te telefonodban, akkor nem is ismered a 10-es számot? -
tDr1v3r
veterán
Valaki elárulná nekem, hogy minek ekkora tárhely egy telefonba? (de most komolyan... a szifonomon is kb 9 giga hely van lefoglalva...)
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
GALARDO
addikt
Azta milyen drága! Én az n97-em 32 gigás tárhelyét sem tudtam kihasználni ugyhogy nekem felesleges lenne.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
rizso
addikt
Hát netto 39k inkább baromira drága
Jó ez meg minden, de én spec egy 8gigás Omniával+benne egy 8gigás microsd-vel is elvagyokEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
JanFe
aktív tag
Meg jo draga...
"There is nothing permanent except change"
-
zola0601
tag
Nekem a 4 gigás memória kártya is sok!
Üdv: Zoli
-
amanoba
őstag
létezik már olyan mobil ami képes microSDXC-t kezelni?
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest