- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Én zsebben hordom és nem okoz problémát. (farmer nadrág bal első zseb)
Megszoktam már régen, hogy a bal zsebemben csak a telefont tartom.
Az LG Arenat is itt tartottam másfél éven keresztül. Karcmentesen adtam el nemrég.imibogyo
Szerintem gyönyörű ezüstben a Wave II! Én tuti nem adnám el a helyedben
Kár, hogy nem volt még a T-nél amikor én rendeltem a feketét
Szerintem se nőies. Mondhatjuk rá, hogy uniszex. -
imibogyo
veterán
Szerintem simán jó. Nekem még farmerzsebben is volt egy rövid ideig, nem volt túl kényelmetlen, de ingzsebből általában kilóg felfelé, nem tudja elnyelni.
Amúgy először meglepő a mérete, nekem előtte Nokia 3500 volt.
Na azután tényleg tepsi. De már egy hét alatt megszoktam a méretét. Sőt gondolkodtam nagyobb kijelzős mobilban. Például egy Dell Streak-ben, vagy egy Galaxy Tab-ben.
De ez inkább már csak az én telhetetlenségem, szóval my bad. A telefon amúgy szerintem pont a tökéletes arány a még használható és a tepsi között.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Thx! Elsősorban a nagyobb kijelző volt ami miatt a W II mellett döntöttem.
(netezésre, filnézésre is sokat használom ahol jól jön a nagyobb méret)
A megnövelt RAM is plusz pont bár nem látok sebességbeli különbséget a kettő között.
Ez már gyárilag 1.2-vel jött ki. Mivel T-s az se rossz, hogy nem kell mókolni a firmware frissítésével. A Barcelonai kiállításon ezen mutatták be a 2.0-ás szoftvert amiből gondolom, hogy megkapjuk majd a hivatalos frissítést rá.
Én akkor választottam volna a Wave I-et ha a SAMOLED kijelző annyira fontos lett volna.
De szerintem elhanyagolható ez a különbség.
Ráadásul nekem jobban is tetszik a SC LCD képe.
Tehát csak ez az egy előnye(?) van az I-nek a II-vel szemben. -
zack
nagyúr
Tényleg...Ez azért baromi érdekes mert pár napja még 98k volt a Part Nero-nál, de már itt is 86k. Az egy dolog hogy valami ezzel a gyors eséssel nem stimmel, de e miatt a Wave1 tulajok is szívhatják a fogukat. 12k redukálódott a különbség, és kétlem hogy bárki a kissebbiket fogja venni. Persze most még van egy kis idő, amíg lesz használt 8530, de ahogy lesz eladó, a Wave1 használtpiaci ára nagyot fog zuhanni, főleg ha a 8530 ára tovább esik ebben az ütemben. Aki jó pénzt akar érte, most adja el, most még 60k környékén el lehet adni...
-
rizso
addikt
Nah, nokia...sorra jönnek ki az egyforma telefonokkal, meg sem lehet őket különböztetni
blueMerle: igen, értem. Mondjuk nem értem a sok háborgót, hogy minek zavarja, hogy egy sikeres telefonnak lesz egy sikeres "ikertestvére". Milyen sz@r, mikor az ember végre rászánja magát, hogy megvegye a telefont, de akkor már nem kapható sehol - viszont kapható egy szinte ugyanolyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Tőzsde és gazdaság
- Star Trek
- Androidos tablet topic
- Kempingezés és sátrazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest