- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Igen remélem, hogy jó lesz. Csak holnap érkezik meg, de már alig birok magammal.
Amúgy végülis sok mindenre fogom használni, csak éppen azt a sok mindent lefedi a gyári szoftverek nagyrésze.
Csak egy zseblámpa, egy wifi kereső, egy navi, meg egy VNC alkalmazás kell külön.
A többi pedig alapból adott, vagy hamarosan az lesz (rádió, wifi, jó zenei rész, dokumentum olvasó (szerkesztés nem nagyon kell), játékok csak nagyon ritkán, jó fényképező, meg alap videó).
Szóval szerintem elégedett leszek.
-
Vovi1
aktív tag
-
duvi
nagyúr
Szívesen! Szerintem is ugyan az a minőség. Van a családban 8500-as. Összehasonlítottuk és nem látni érdemi különbséget a fotókon. Nekem fel se tűnt a sortördelés hiánya. Most hogy mondod valóban nincs tördelés. Nagyon jól elvagyok a 3,7" -es kijelzővel netezés közben (is).
Viszont ha számodra ez az elsődleges szempont akkor lehet, hogy érdemesebb egy 4"-es kijelzőben gondolkodni. A mostani MWC-en majd minden gyártó hozott ki 4+ os kijelzővel új készüléket. -
duvi
nagyúr
Szia!
Eddig nem találkoztam "Memóriaelfogyással".
Nagyobb PDF és word doksiknál írta ki a Picsel file viewer, hogy a file túl nagy és nem tudja megnyitni. Szerintem ez a free program hibája. A teló hardvere bőven elég lenne ezeknek a futtatásához.
A gyári böngészőt használom és minden oldal szépen bejött.
Esetleg ha van konkrét problémás címed akkor szívesen kipróbálom és letesztelem a W II-vel. Délután teszek fel tesztképeket a fotós topikba. -
-
zack
nagyúr
Nekem itt is jobbnak tünik a Wave1 kamerája...
Sokan lesznek csalódottak akik megveszik, mert ez nem az a minőség amit a Wave1 tud. A Samu-tól pedig ordas nagy átb@szás, mert mindenki arra számit, amire mi is, hogy csak a kijelző méret és a fajtájában különböznek. Ezek szerint nem csak ebben különböznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Androidos tablet topic
- Kempingezés és sátrazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest