- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
-
mrhitoshi
veterán
Én nem tudom mi a baja a hülye memória kártyámnak, felvenni felvesz most már normálisan 720p-s videót, de hogy fel rakjon egy 200Mb-os játék nem tud, az biztos.
Történet újra: megvettem a Modern Combat Sandstormot elindítom a telepítést, és utánna olyan 99%-nálkiírja, hogy a telepítés nem sikerült. Játszani nem lehet vele, mert lefagy. Most akkor minek lehet baja a telefonnak, vagy csak túl lassú a Kingston 4Gb -os CL4-es memóriakártya ? A memória kártya elvileg normálisan működik.
-
mrhitoshi
veterán
Ha olyasmi gond van a memória kártyával, hogy nem tud felvenni 720p-ben, lefagy játék elindításakor stb.., akkor milyen indokkal menjek be a boltba ?
ez a kérdés elég hülyén hangzik, de értitek, bemegyek a boltba és mondjam, azt hogy lefagyott játék közben ? -
mrhitoshi
veterán
Van valamilyen program amivel, lehet fényképezni a telefon előlapi kamerájával ?
-
mrhitoshi
veterán
Ahh ilyen nincs. HHa valaki tudja mi a gond az segítsen, bár én sejtem mi lehet a gond. Szóval megvettem a Modern Combat: Sandstorm-ot, letöltötte és majdnem felrakta a játékot, de azt írta ki, hogy nem lett megfelelően feltelepítve a játék. Jól van mondom, megnézem elindul egyáltalán. Elindult, de mikor a főmenüt kellett volna, hogy betöltse teljesen lefagyott az egész cucc. Gondolom a memória kártyával lesz valami gond, ha jól sejtem.
-
mrhitoshi
veterán
Sok! én olyan 1700Ft-ot utaltam, gondoltam kipróbálom, és olyan 1800-2000Ft-ot számolt fel az otp + mikor megérkezett wirecard-ra, még ott is levontak a 6 euroból, 1-t.
Mindegy most már, majd legközelebb többet utalok, hogy legyen értelme is.
chizow köszi a képeket, már teszem is fel Wave-re.
-
mrhitoshi
veterán
Éljen tudok vásárolni alkalmazásokat! Végre.
Milyen akciós játékokat tudtok ajánlani, amik megérik a pénzüket ?
illetve az Assassin's Creed™ Altaïr's Chronicles HD cimű játék megér 4eurót ? -
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #29528 üzenetére
Ugyan így vagyok ezzel mint te. Volt már mindenféle Sony Walkman telefonom, és a mostani Wave-em hozza simán azt a szintet, sőt még többet is. Nekem a gyári fülessel csak annyi a bajom, hogy néha néha kicsúszik a fülemből, de ennek ellenére jól szól, legalábbis hoz egy olyan 2-3e FT-os szintet.
-
mrhitoshi
veterán
De nem értem, mivel lesz jobb, ha itthonról is lehet fizetni ? A bankkártyám számát tuti nem adom meg, innentől kezdve, azoknak akik nem akarják megadni, oly mindegy, hogy van e itthon vagy nincs, mert nyitnak egy wirecard fiókot, és utalgatnak, ami szerintem biztonságosabb is. Csak ugye az utalás drága.
Rohadna meg az egész banki szektor.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Tomajdon #29313 üzenetére
Oké, hogy fémmel szemben ellenálló, na de akkor nekem az 1 hetes készülékemen mitől van egy karc, ha csak a zsebemben tartom és, nincs semmiféle karcolási felület amin meg lehetne karcolni ? (igaz nem látványos karc, de azért észre vehető ha nagyon nézzük.)
Az apró porszemekkel egyáltalán nem ellenálló ez az üveg, akármennyire is Gorilla Glass. De úgy látom ez már ki lett tárgyalva.Ki hinné, hogy egy apró erősebb anyagú porszem is képes karcolni, pedig ez tény. A modern autómosókban is ezért használnak különleges keféket, mivel azok nem ragasztják magukba az apró porszemeket, amik felkarcolhatnák az autó fényezését.
Úgy hogy nincs mese, kell egy tok neki.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Varszegig #29230 üzenetére
Hát már magam se tudom, hogy most mi van. Megnéztem és a Telefonra mentette a videót. Átállítottam, és javult a dolog. Szóval most letöröltem minden felvett videót a memkártyáról, és újból megpróbáltam felvenni egy 720p-s videót, úgy hogy most a memkártyára mentse. Nem volt akadás a felvétel közben, és mikor elmentette a videót, akkor picit megakadt de nem volt több mp-s akadás, mint előtte. Érdekes a dolog.
-
-
mrhitoshi
veterán
Úgy látszik én is kifogtam egy hibás Kingston memória kártyát. Mikor 720p-be veszek fel videót, először belassul a felvevő, aztán le is fagy.
Szóval erről tuti a memória kártya tehet ?
gondolom garanciában kicserélik, nem rég vettem a memória kártyát. -
mrhitoshi
veterán
Sikerül feltennem a JL2-es firmware-t a Registry Patch segítségével, de annak ellenére, hogy a mobilom T-s, zökkenő mentesen fel is rakta. Nincs semmi gondom vele eddig.
-
mrhitoshi
veterán
Emberek, megéri szenvedni felrakni a telóra a JL2-es firmware-t ?
Van benne valami nagyobb értékkel bíró fejlesztés ? -
mrhitoshi
veterán
Nem értem, miért van ez a negatív hozzá állás a 2.0-hoz. Azt megértem, hogy a 2.0-hoz új készüléket nyomnak ki, ez tiszta sor. De melyik készülékre jönne ki a frissítés ha nem az S8500-ra ? mégis csak egy csúcskészülék, akármelyik oldalról nézem, legyen az Bada, vagy Android-k mellett is megállja a helyét. Jó lesz ez, csak idő kell neki.
Amúgy egy erős Gerilla reklámot viszont simán el tudnék képzelni az Samu részéről. -
mrhitoshi
veterán
válasz
peterk #28717 üzenetére
Na hát pontosan ez az a dolog amit a Samsung szerintem magának biztos nem csinálna meg, főleg, hogy új még a rendszer. Szóval szerintem nem kell aggódnunk, max nem az S8500 lesz a csúcskategória.
Én bizakodó vagyok, mégis csak most vettem meg a telót, és eddig nagyon jó kis készülék.
-
mrhitoshi
veterán
Az a gondom, hogy meg van a Wirecard profilom, és ugye megszűnt a bankkártyás feltöltés, így maradt az utalásos módszer. Na és itt az lenne a gondom, hogy sima Magyarországon kiadott Master Crad-al (semmi dombornyomott cuccos) működik e az átutalás vagy ehhez is dombornyomott bankkártya kell ?
Valaki tud adni valami infót ?
-
mrhitoshi
veterán
Az appstorban mivel lehet még fizetni a dombor nyomott kártyán, és a wirecard-on kívül ? létezik valamilyen átutalásos módszer, ami működik sima Magyarországon kiadott master Card-os bankkártyával ?
-
mrhitoshi
veterán
A Moneybookers-nél regisztráltam. Ott mit kell csinálni még a regisztráción kívül ?
-
mrhitoshi
veterán
Tud valaki segíteni, mert el akadtam a mywirecard aktiválásánál.
Oda kattintok, hogy Deposit money, de csak Wire transfer-t tudom csak megnyitni. -
mrhitoshi
veterán
Üdv emberek!
A wirecard.com mennyire megbízható, szóval ha megadom a bankkártyám adait, akkor biztonságban lesznek ?
A másik kérdésem az, hogy paypal-al lehet fizetni ? -
mrhitoshi
veterán
Üdv emberek!
Érdekelne egy Wave s8500, de nem tudom, hogy megéri a Wave 2 azt a többlet pénzt, amennyivel többet tud, egyáltalán ha tud többet.
Még az is érdekelne, hogy eddig milyen játékok vannak a telefonra, persze nem az előre telepített játékok érdekelnek, na meg az, hogy ha a T-nél veszem a meg mondjuk a sima Wave-t, akkor ott hogyan működik a szoftver frissítés, szóval már elérhető a legújabb a szoftver stb.. ?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest