- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
szebev
senior tag
-
szebev
senior tag
Birom az olyanokat akik vennenek wave-t, de mar elotte eldontottek,h az android jobb nekik es igazabol nem is akarnak badat!
-
szebev
senior tag
Nekem is irt vmit a telo, de nem valtozott semmi. Ugyanugy tobbszor kidob a jatekbol, mintsem be tudnam fejezni. A 3. palyara meg mindig nem tudok belepni, ahogy keresnek vkit jatszani kidob. Melyik palyan tartasz mar, vagy milyen fokozaton vagy? En Scratch fokozaton vok.
Ja most olvasom level gyikban vagy! Meg uthetsz nehanyat akkor mire csak a 2. es3. palyan jatszhatsz! -
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #36854 üzenetére
Itt angliaban mar van sms fizetes,de en meg nem probaltam.
-
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #36824 üzenetére
En ezt ugy gondoltam, h SGS2 belso,de badaval.
-
szebev
senior tag
Multival akarok jatszani.Most eppen Scratch fokozatban vok.Az elejen meg nem volt gond annyira, csak neha eltunt az uto,fej kez vagy az egesz felso test!
Aztan atleptem Scratch-be es mar nem jatszhatsz az elso palyan uh. a 2. v 3. palyan kell jatszani.Probalok jatszani a 2.-on ott kihivok vkit es nehany utes utan kiirja h vesztettem, mert connection failed. Mar nagyon sokszor kaptam ki igy, pedig voltam mar 90. is! Most 560. vok. A 3. palyan nem is tudok jatszani, mert amikor kihivok valakit, akkor a jatek kilep. Szoval igazabol csak az Arcade-al tok jatszani,de az nem az igazi.
Szoval csak ennyi. -
szebev
senior tag
Tudja valaki, hol lehet panaszt tenni ha egy apps (jelen esetben a Golf Battle 3D ) nem megy rendesen,bugos?Ha vkinek meg van ez a jatek, jelezne ,h nala megy-e rendesen?
-
szebev
senior tag
válasz
gamek!ller #36146 üzenetére
Ezert akadtam ki en is!
-
szebev
senior tag
Te nem korulnezel, hanem korulneztel! Mint irtad, csak akartal venni wavet,de nem tetted! Erre leirod ,hogy miert jobb a droid.Mindezt a bada forumon! A hozzad hasonloknak koszonhetoen mar tudjuk mik a droid elonyei. Egyebkent en nem haragszok Rad,csak szerintem eltevedtel! Bocsanatkeres elfogadva.Es en is bocsanatot kerek,ha tamadolak leptem fel!
-
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #36036 üzenetére
Legkozelebb huzzal durex-et(termeszetesen a telora gondoltam),tapintasra nem fogod erezni!
Ez csak poen , ne vedd magadra!
-
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #36011 üzenetére
Ha ezzel elmesz a szervizbe, ki fognak rohogni!Siman folia van rajta ugyanolyan mint az enyemen.A 2. kepen a legfelso nyilnal van egy potty,na az egy piszok a folia alatt.Nekem is volt ilyen,mikor eletemben eloszor raktam fel foliat.Ne aggodj ,szedd le a foliat es rakj fel egy masikat ha akarsz.
-
szebev
senior tag
Nem ugy volt, hogy jon egy utosebb badas telo 2.0-val vmikor a nyaron? Vagy csak almodtam volna rola?
-
szebev
senior tag
Sziasztok! "Flv" tipusu file-t, hogyan tudok atirni "avi"-ba, hogy lejatszhato legyen a telon? Koszi a segitseget!
-
szebev
senior tag
válasz
ruszi_tomi #34123 üzenetére
En most a Golf Battle 3D-vel jatszok,eleg jo jatek.Csak 1font volt. Van benne multi is.
-
szebev
senior tag
Nektek atallt az ido automatikusan? Mert nekem igen ,ugy, hogy nem volt bejelolve az aut. idofrissites... Tesomnak meg be volt jelolve es nem allt at automatikusan! Akkor most,hogy is van?
-
szebev
senior tag
-
szebev
senior tag
válasz
SpaceKombajn #32896 üzenetére
Vedd a wavet! Az vizallo,mint elobb kiderult
-
szebev
senior tag
Hi ! Akinek szokta hasznalni a Youtube downloader-t, megnezne nekem , hogy most mukodik-e? Nekem volt egy idoszak mikor ment szepen, de most megint kiirja, hogy a betoltott linkek nem leteznek! Nem ertem, egyszer jo egyszer nem?
Koszi! -
szebev
senior tag
-
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #32442 üzenetére
Pontosan ilyen van nekem is. Meg vok elegedve vele!
-
szebev
senior tag
válasz
Spoortcyty #32369 üzenetére
pü. ment!
-
szebev
senior tag
Probaljatok ki a ConstructorKit trial jatekot? Szerintem tok jo!
-
szebev
senior tag
Bocsi fiuk, egy hulye kerdes! Hol talalom meg a letoltott opera minit a telon?
-
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #30183 üzenetére
Ez meg megy 82-vel! En igy csinaltam magyarra a telot asszem kedden.
-
szebev
senior tag
válasz
Varszegig #30175 üzenetére
En is csak egyszer nyomtam a megvetel gombra, utana a history-t hasznaltam.Mire Te valaszoltal addigra mar megcsinaltam az egeszet, ugyhogy csak egy valasztasom volt. Ugy csinalni ahogy Karma mondta. De azert koszonom a valaszt!. Jobb ketszer segitseget kapni ,mint egyszer sem
!
-
szebev
senior tag
Hi! Frissitettem JH3rol 1.2re multival.Igy az osszes apps elszallt a telorol. A kerdesem az lenne , hogy ami appsot megvettem es vissza akarom rakni Kiessel azert fizetnem kell megint?
-
szebev
senior tag
Hali! Ha JH3-as fw-t akarok feltenni telora multival, akkor milyen modba kell raknom? Mass storage?
-
szebev
senior tag
Most vegyetek gameloft jatekokat! Modern combat,Asphalt 5,Zombie infection, Gangstar, The settlers mind 1 font! Mar ha vki meg tudja venni!
-
szebev
senior tag
Lehet vagy egyaltalan erdemes virusirtot,viruskeresot venni a Badara?
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest