- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
nemtudjátok ha custom firm-et raktam a telómra független lett? nem tudom kipróbálni, csak vodás sim-em van
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Páromnak vettem ilyen telefont és nem tudta levenni a hátlapját. Én is mepróbáltam (megnéztem a használati útmutatóban található képet is) de nem tudom/lehet levenni.
Hogyan kell? -
blcd
csendes tag
Ilyen telót vegyek szerintetek, vagy az új LG GS290-t? Annak 3,5 jack és microusb-je van.
Zenehallgatásra mennyire jó ez a samsung? -
Tilenka
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen telefont és letöltöttem hozzá azt a nyomorult PC Studio-t, de ha rácsatlakoztatom a telcsit, azonnal lefagy!! Tök mindegy, milyen sorrendben (először csatlakoztat, utána indít a program, vagy fordítva), akkor is! De annyira, hogy alig lehet lelőni a programot. Amíg nincs bedugva az usb, addig tudom használni a PC Studiot magában, de ugyebár ennek nem sok értelme. A hugom mondta, hogy neki is szarakodik, mert nagyon gány ez a program, de hogy teljesen használhatatlan?!
Van valakinek ilyen problémája??? Lehet, hogy vmit rosszul csináltam?
Meg lehet oldani, vagy felejtsem el az összeköttetést a PC-vel??!
Köszi minden ötletet előre is!!! -
cyberlaci
tag
sziasztok ! Segítsetek légyszi abban ,hogy van a gyereknek egy 5230 telcsije ,és egyszerűen nem tud fogadni BLUETOOTH-on semmit illetve egy kisebb fájl-t azt igen ,de egymásközt zenét ,vagy egy videót sajnos nem ! Azt írja ki ,a fáljküldés sikertelen 4-5-6 százaléknál . Most vagy elnyomkodott valamit ,vagy csak sz...r lett ???Volt már ki-be kapcsolás is ,akksi kivétele ,de semmi nem történt ....... Ha valakinek van valami ötlete pl a beállításokkal ,akkor légyszi írja meg nekem ! Köszönettel
-
Andie
őstag
Nem tudjátok, megoldották már valami frissitéssel azt, hogy ha be van dugva a füles, akkor abban nem hallom ha hivnak / sms-t kapok?
(még hivásnál oké, mert elhallgat a zene, azt a zsebem felől hallom a telót üvölteni, de sms-nél még egy pittyenés sincs, 2 óra múlva veszem észre, hogy üzent valaki)A másik: a beépitett böngésző nem kezeli normálisan az ékezeteket (pl a velvet.hu -n). Erre valami tipp? (mindenféle dos-os karakterek jelennek meg, pl az é betü = Á@ , vagy ilyesmi)
-
baxi320
tag
Sziasztok.
A WE-TRAVEl program müködik a mi kis samunkon?
Ha valaki tud infot azt megköszönném. -
Viktor89
aktív tag
Erre valaki?
-
Daniel_TRH
csendes tag
kösz a segítséget
-
yaya
tag
válasz
Daniel_TRH #5774 üzenetére
A class 2-4-6 az a memóriakártya sebességét jelenti. A class 6-os a leggyorsabb. Az enyémbe 4-es van 8 gigás,de ha jól tudom 16 gigáig kezeli a teló.
mod:szp1:Megelőztél -
szp1
addikt
válasz
Daniel_TRH #5773 üzenetére
1. Micro SDHC 8 GB-ig.
Olyan, hogy Class6 nincs, 2,4,8 van; ez az adatátviteli sebességet jelöli ( MB/s)
2. Azért kellemetlen a hely, mert ha cserélni akarod, ki kel venni az akksit. Amúgy nincs jelentősége a dolognak átviteli szempontból. -
Daniel_TRH
csendes tag
ja és mindenhol azt írják h mekkora baj h a memóriakártyát az akksi alá kell tenni. Ez miért baj? ha a számítógépre rárakom akkor felismeri nem? a kártyát?
-
Daniel_TRH
csendes tag
Hello! Meg tudnátok mondani h meddig kezeli a mem kártyát a teló? ja meg h a micro sd-n belül is van vmi class 2, 4, 6. Ilyen szempontol meddig birja? class 6? előre is köszi
-
baxi320
tag
Sziasztok.
A WE-TRAVEl program müködik a mi kis samunkon?
Ha valaki tud infot azt megköszönném. -
Wolf-15
tag
Sziasztok!
Az Nőm kapott tőlem karácsonyra egy ilyen telót.
Namármost: Fogta magát és jelszóval levédte az SMS-eket, de elfelejtette a jelszót!Mit lehet ilyenkor teni?
(FW-t nem szivesen frissítenék) -
Daniel_TRH
csendes tag
kösz szépen
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Daniel_TRH #5765 üzenetére
gmaps tudtommal ingyenes, de az adatforgalomért ki kell fizetni a megfelelő forgalmi díjat.
mondjuk engem a belváros közepén a főtéren állva full térerővel is kirakott állítólagosra úgy 1,5 km-re odébbra, míg a városon kívül az ipari parkban, épületen belül, a budiban ülve 1-es térerővel is belőtte 100m-en belülre hogy épp hol vagyok. érdekes, de nem túl megbízható
-
baxi320
tag
válasz
Daniel_TRH #5765 üzenetére
Szia igen tud olvasni pdf fájlokat ,world és excell is tudja olvasni de szerkeszteni nem lehet csak megnyitni.
-
Daniel_TRH
csendes tag
sziasztok két kérdésem lenne. az egyik az h az s5230 olvassa e a pdf fájlokat, a másik pedig h a google maps szolgáltatás ingyenes e vagy pénzes? előre is köszi
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok
tud valaki olyan progit, amivel a számítógépet tudom vezérelni, távirányítani?
A mobile witch remote control progi sajnos nem működik valamiért...köszi
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Ismerősnek van egy S5230-a, és feltűnően félreérzékel a képernyő. Pl. fektetett módban R betűt nem lehet ütni, mert mindenképp E-t ír. T-re ír R-t és így tovább. Próbáltam kalibrálni a telefonbeállításokban az i8000-em stylusával, de nem reagált erős nyomásra sem(a kijelző viszont elszíneződött a nyomásra). Egyszer a megfordított stylussal sikerült arrébb lőni a keresztet kétszer is, de utána már nem. Ennek ellenére a főképernyőn simán használható stylussal. -
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Nem lehet valamilyen programmal törölni a gyári háttérképeket és csengőhangokat?
-
anonym147
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudnátok ajánlani vmi zene lejátszót, ami hasonló, mint ami a Sony Ericsson telefonokban van? Olyan kellene amivel egy mappa lejátszható egyszerre és nem kell lejátszási listákkal bajlódni. Elég sok zene van a memória kártyán és igen macerás kijelölgetni egyesével mit tegyen a listába a beépített lejátszóval.
Köszi!
-
Celebrinator
csendes tag
teljesen jó a tel, egyetlen gondom van vele, ami komolyabbnak tűnik
már kétszer megcsinálta azt, hogy amikor a fényképező rész van nyitva, akkor teljesen lefagy, semmilyen gombra nem reagál, csak úgy lehet kikapcsolni, ha kiveszem az akksit
erre van valami megoldás?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
trassher #5755 üzenetére
Nálam sajna a többszöri újraindítás után is olyan, hogy ha bejövő hívást fogadok, akkor megnyomom a gombot, és várni kell 2 másodpercig, mire abbahagyja a csörgést, és felvevődik. Letevésnél ugyanez, megnyomom a gombot, ránézek a kijelzőre, fekete, majd mutatja a futó hívást, aztán 1 másodperc múlva kiírja hogy hívás vége, aztán újabb 1 másodperc kiírja a hívás alatti funkciókat, és végül kilép a hívásból.
Ráadásul újraindulás után összevissza átrendezi a widgeteket, véletlenül sem úgy ahogy én hagytam.
-
anonimus25
aktív tag
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom hogy hívásfogadásnál és befejezénél többször is meg kell nyonnom az adott gombot. Tudja valaki hogy mi okozhatja ezt? -
aya
addikt
Kezd tele lenni a tököm a 5230-as gyári független telefonommal.
Most volt softver fissitésen, de a java telepités még az új szoftvererrel se megy. -
dadu7
tag
Sziasztok! Barátnőm vásárolt egy ilyen készüléket és kéne egy komplett házcsere, ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy az érintőpanel cserélése is szükséges e ehhez, illetve valaki tud e házat/elő-hátlapot olcsón? segítségeteket előre is köszi
-
szp1
addikt
válasz
Celebrinator #5745 üzenetére
Nem kell, a gép felismeri külső tárolónak/meghajtónak a kártyát.
-
kormi75
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy ilyen telefonnak, nagyon szeretem. Végigolvastam a topikot, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg tőletek. Amit kérdeznék: vateráztam a telóhoz egy kemény műanyag tokot, nagyon tetszik, de kb egy hónap használat alatt letört min 2 rögzítő pöcök róla, elől a billentyűknél is kitört belőle egy kis darab és hátul is egyre nő egy repedés. Az érdekelne, hogy ez jellemző-e az ilyen kemény tokokra, azaz hogy elég gyenge minőségű, rideg (törékeny) műanyagból vannak, vagy csak én fogtam ki egy rossz példányt? Érik, hogy vennem kellene egy új tokot, de a szilikon bugyik nekem nem tetszenek, használatra/kinézetre nekem jó volt ez a kemény műanyag tok, de csak nem vehetek két havonta újat. Van valakinek tapasztalata ezzel?
-
Djuree
félisten
válasz
Celebrinator #5742 üzenetére
töltsd le a samu honlapjáról a legújabb pc suite-ot.
bármilyen micro sd jó max 8 gigáig. -
Celebrinator
csendes tag
ciao
Két napja vettem egy ilyen független telefont az Auchanban
Nálam a sajátgépből simán megy az áttöltés, mindenféle szoftver nélkül. (igaz én csak zenét néztem eddig)
A programok telepítéséhez kell a szoftvere a CD-ről?
Amit kérdezni szeretnék: bármilyen microSD kártya jó bele? ipon-nál néztem ötezer-valamennyiért nyolcgigásat, talán Kingstont.. esélyes, hogy megeszi?
fülhallgató átalakítóm már lesz a vateráról -
o_tom
aktív tag
Koszi a valaszt.
(kusz volt, mert furan tordelte a bongeszo, meg nem kaptam ra konkret igen vagy nem valaszt)
Mar megertettem! A HTML verzio is mukodik a Vodason? Nem akarok paromnak adatforgalmat csinalni. (Az en SIM kartyamat meg maceras cserelgetni az S5230 es az Omnia kozott. Nem szeretem fol - le nyitogatni a hatlapot ) -
orgazda
csendes tag
Sziasztok
Aki szivott már a PC studióval, annak ajálom figyelmébe hogy ha bekapcsolja a bluetooth-t akkor ne felejcsen el kilépni az alap képernyőre és csak utánna kapcsolódjon mert különben nem kapcsolódik! Pontosabban kap egy hibaüzit hogy " A mod modosítása nem sikerült".
remélem valakinek segítettem. -
secontrol
csendes tag
Hali! Az lenne a problémám, hogy frissíteni szerettem volna Samsung S5230 telon a firmwaret de amikor eljutok oda hogy letöltés, elindul de pár másodperc múlva kiírja hogy error.port! Már minden félét kipróbáltam de nem sikerült sehogy megoldani!! Ha valaki tud valami okosságot kérem segítsen!!! Előre is köszi!!!
-
Fryskitt
addikt
Próbáljátok meg tagolni, amit írtok, kissé kuszák a hozzászólások, pls.
-
anonimus25
aktív tag
szia egy idöben igen igy volt a vodánál ezt én is hallottam de a legutobbi sonym is vodás volt és memoriakártyára felraktam a jar fájlt és onnan simán feltelepitette a telefon.most nekem is samsung s5320 van de nekem pannonos nekem simán felrakja a játékokat.probáld meg memoriakártyárol feltelepiteni.ha nem megy a legális megoldás az hogy felmész teloval a voda oldlára és pénzért letöltöd.lehet más tud neked javasolni valamit.de nekem ez jut eszembe csak most hirtelen.
-
o_tom
aktív tag
Sziasztok
Egy kerdesem van, remelem tudtok segiteni.
Nemregiben meg azt hallottam, hogy a Vodas telokra mem lehet a geprol .jar-t tolteni.
Ez a mai napig igy van? Vagy frissitett mar a Voda?
Orvosolni csak garivesztos hazi frissitessel lehet, vagy van ra legalis megoldas is?
Nekem fontos a garancia meg a Java is. -
anonimus25
aktív tag
sziasztok lenne egy kérdésem.
samsung 5230 ra hogyan lehetne felrakni(.swf) fájlt mert van egy csomo cuccom igy de telepiteni nem lehet max megnyitni.esetleg lehet egyáltalán rá tenni ilyen dolgot?pl akku figyelő,óra meg ilyenek. -
törölt tag
válasz
Fryskitt #5719 üzenetére
Samsung New PC Stúdió 1.4.0.IL2 (Windows Seven 64 bit-en tesztelve)
(Ha letöltötted, kattints rá jobb klikkel,majd nyomj a Tulajdonságok-ra! A Kompatibilitás-on belül pipáld ki a Kompatibilitási üzemmód-ot és állítsd be a Windows XP (Service pack 3)-at!
Ha ez mind megvan, akkor telepíts fel mint rendszergazda és utána indítsd újra a gépet!)Tutii működik .
Üdv.:Ádám.
-
szkury
aktív tag
vki tudna 5230 GPS ügyben privátba segíteni?
-
zola8
csendes tag
Na közben olvasgattam a fórumot és rájöttem, hogy a www. helyett wap. kell írni a cím elé.
Most ott tartok, hogy beírom a wap.uplud.hu címet. Kiválasztom, hogy fájl letöltése, ekkor kér egy ID-t. Ide csak számokat enged beírni (6 karakter) a fájl azonosító amit kaptam a feltöltésnél pedig számokat és betűket vegyesen tartalmaz (és több mint 6 karakter). Ilyenkor mi van? Uplud helyett esetleg van másik hasonló szolgáltatást nyújtó oldal? -
Fryskitt
addikt
válasz
Habib[HUN] #5720 üzenetére
Igen, a kompatibilitási beállításokat nem próbáltam, igaz a gyári CD-t sem, mindig letöltök, mert ált. az frissebb, de első körben nem engedte felrakni magát. Úgy oldottam meg, hogy feltettem a notira, azon XP van.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Fryskitt #5719 üzenetére
A gyári lemezesnél nekem is gondjaim voltak vele. Tegnap a kommentedre reagálva, úgy döntöttem leszedem a samsung odlaláról a legfrissebbet és letesztelem. Hátha javult vagy romlott a helyzet. Jelentem működik
64 bites win7 alatt sikerült beüzemelnem. Mondjuk másodszora első körben nem akarta az igazságot. Másodjára átállítottam, hogy vista kompatibilisként kezelje. Lássunk csodát, ment
-
Fryskitt
addikt
No, megvettük a bordó La Fleurt. Eddig szép és jó. Majd írok bővebben is. Eddig egy kis negatívum: a Samsung NEW
PC Studio nem megy a Windows7 alatt...
-
freestailo
őstag
-
Dika22
tag
Na végre megvan az s5230-am! Nagyon jó kis telcsi.
Jó aksi, jó kép van rajta, egyszóval FAIN! A géppel pillanatok alatt össze lehetett kötni, bár a gyári cd-je tényleg sz..
Csak ajánlani tudom! -
Heach
csendes tag
Nekem ilyenem van, és nagyon szeretem!
iPhone-t se vennék helyette... bár lehet, hogy csak azért mert úgyis elrontanám...
Mondjuk az tényleg elég idegesítő tud lenni, hogy a memkari az akksi alatt van, de más problémám egyáltalán nem volt vele. -
zola8
csendes tag
válasz
freestailo #5713 üzenetére
Ha az alkalmazások menün belül a játékok és egyebek almenüre gondolsz ott nincs semmilyen Minicommander. Ezek szerint akkor nincs feltelepítve?
Amikor ráklikkelek a letöltésre az upludnál és kiiírja a teló hogy 273 kb valami és le kell okézni akkor fel van telepítve vagy nem? -
zola8
csendes tag
Sziasztok! Feltöltöttem a MiniCommandert az uplud.hu-ra. Le is töltöttem, csak azt nem tudom hova települ. Mindenhol megnéztem és egyszerűen nem találom honnan kell elindítani. Kérlek segítsetek.
-
cyberlaci
tag
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni ,az a helyzet ,hogy próbáltam a telcsire átküldeni MOV kiterjesztésü videót ,amit átkonvertáltam mp4-be aztán át toltam a telora ,és azt írja ki : nem támogatott formátum ,vagy túl nagy a bitsebesség .... mi a megoldás ??? Köszönöm
-
robijr
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy előfordult már e nálatok de nekem 2 napja csinál olyat a teló hogy gondolja magát és egyszerűen nem műxik rendesen az érintőképernyő hanem feljebb érzékel mindent. Utána kis idővel jó majd megint rossz. Akinek volt ilyen baja és megoldották az válaszoljon pls. -
DonDavid
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
A szervíz kódoknál bepötyögtem a telóba hogy
*7465625*28746# = Auto SIM lock ON
#7465625*28746# = Auto SIM lock OFFAzóta bekapcsolásnál csak azt írja ki:
Phone Freeze
A SIM nem elérhető.
Forduljon a szolgáltatóhoz.Bár milyen megoldás érdekel.
Köszi! -
elttiL
senior tag
Üdv! Valaki megnézné, hogy sms írásnál ékezetes betűket tud e írni, mert nálam pl. van "a" és van "a" két pöttyel a tetején. viszont á nincs, és ez így van az o u betüknél is rövid ékezetek vannak, hosszúk nincsenek kivéve az e-é párost. Névjegyzékbe simán tudok mindenféle ékezetet beleírni. továbbá Kecvencek kedvencek helyett...
Ezek megváltoztak (=kijavították) a szoftverfrissítés után, vagy maradt minden úgy, ahogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged