Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
rbertkrl #7999 üzenetére
Nem sajnos, 5 ezer forintomba került megtudni, hogy a telefon igenis tönkremegy egy nem sikerült flashelésnél...
mi baj a res mappával? patcheket deaktiválod, cserélsz, aktiválod ami kell. A pro számológéphez mit szólsz? (a kék tudományos)
Nem egy kategória mint a gyári -
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #7998 üzenetére
Nem, komolyan mondom még design-os is!
amúgy nem könnyű kinyírni ezt a telefont, ha elvan rontva a rendszer akkor is behozza a download mode-ot... Mert én véletlenül nem cseréltem ki a res mappát tuningolás előtt és újra kellett húznom megint. Azóta normálisan megy, öcsém kezéből nem lehet kiszedni olya gyors lett.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #7996 üzenetére
Na az már pedig akkor jó!
Nekem sima ready-vel is újrahúzta.
Viszont én feltettem egy virtuális winchesterre a windows 7-et és avval bohóckodtam mire megcsináltam. Csak háromszor telepítettem újra az nps-t, mindezt virtuális gépen.
-
quailstorm
félisten
válasz
rbertkrl #7995 üzenetére
Nálam sem jó, se drivert nem tudok telepíteni, se semmi. Csak ready-t ír, nem ready S5230-at, ha megadtam neki a broadcomdrivert...
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!
Öcsémnek van egy ilyen telefonja... Ma este megpróbáltam flash-elni MXEIL2 ROM-ra, de az a helyzet, hogy nem hajlandó a gép felismerni sehogysem Download mode-ban. Windows 8-om van, Intel Core 2 Duo E4500, 4GB Ram, Ecs G41T-M7 alaplap, Gainward Geforce GTS 450. Próbáltam előlapi USB-be, hátlapi-ba egyikben sem érzékelte... Valaki valami tipp ? Ehhez Win 7 kéne ? Előre is köszi a választ! -
quailstorm
félisten
Ha mindent megcsinálsz a res mappában talált fájloknak és a dokumentumnak megfelelően, akkor így fog kinézni a teló: [link] [link]
MXEIL2 Kelet-EU gyári ROM. A Patch menü lecseréli a boot háttérképét, meg ad lehetőséget sokmindenre. Pl számológép csere, témacsere, telefon rezegjen felold lezárkor, de ezt mind olvashatod a docban...
a témákat számológépet megnézheted PC-n is, egy webböngészővel megnyitva az SWF-eket.
Asszem a patch menü felflashelése előtt szedd ki a pipát mert sok faszság automata bennevan.
Ja és figyelj hogy LSI-ként flashelt, mert mindig visszaugrik BRCM2133-ra. Szal azt kattold át utoljára. -
k.soma
senior tag
válasz
quailstorm #7992 üzenetére
Még lenne 1-2 kérdésem..
Attól, hogy felteszem ezt a S523MXEIL2 -t a telefonra, nem változik semmi ugye? Ez egy gyári szoftver?!
Ha igen akkor a patch az mit csinál a patch menün (és az abba integrált funkciókon, lehetőségeken) kívül?
Magyarul milyen változást várhatok ettől a procedúrától?
-
k.soma
senior tag
válasz
quailstorm #7990 üzenetére
Screenshot az csak egy extra gondolom, nem kötelező cucc
Nagyon szépen köszönöm!
-
quailstorm
félisten
patch pack, infó a doc-ban firmware screenshot biztosan jó firmware frissítő leírás.
multiloaderből meg 5.56-tól bármi jó. De XP-n csak az 5.56 mert a többi kezelőfelülete széthullik. -
k.soma
senior tag
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy nem olvasom el az előző hsz-eket, de csak 1 dolog érdekelne. Egy osztálytásamnak az ilyen készülékét szeretnénk frissíteni (esetleg "tuningolni"), ehhez kérhetnék egy gyorstalpalós leírást / linket a folyamatról?
Előre is köszi: Soma
-
quailstorm
félisten
válasz
silvergod #7986 üzenetére
Az újba elég sok hibát beleraktak ami a gyáriban nem volt
MXEIL2 vagy MMGJK2
ezeket használd...nemtom most mi nincs benne, de ez már tud képet nagyítani, még van benne java, és már van benne lapozható menü. Viszont ha számológép is kell, akkor patchelésre is van szükség...
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Muter kapott egy ilyen telefont... az S5230CJKD1 SW van rajta.
Érdemes frissíteni újabbra? melyik a legutolsó belőle?
sok hibát javítottak az újban?mert szerinte megy rendesen ez is..... -
B-Man072
tag
csak egy digitizer csere kell.. tipikus hiba
-
Vangelis
félisten
válasz
quailstorm #7974 üzenetére
Hát elég ramaty...
-
Vangelis
félisten
Üdv Fórumtársak!
Anyámnak van egy ilyen remek telefonja.
A kijelző érinthetetlen
vagyis nem reagál semmire.
Mi lehet a problémája?
THX!
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7971 üzenetére
Az szép! Én nem tudnám használni 1 napig sem, pedig volt már sokféle telefonom.
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7969 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült a művelet.
Egyébként ln kis sem állhatom ezt a telefont, sosem tudtam használni az érintőjét, egy kínai gagyit mindig jobban tudtam kezelni mint ezt. Nem tudom miért. Na de mindegy, működik újra, Köszönöm! -
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7967 üzenetére
Tudnád linkelni a drivert? XP-m van.
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7965 üzenetére
Át lesz nézve rendesen, más telefont piszkáltam már sikerrel, ez az első samsung ha jól emlékszem. Apropó, kell nekem valamilyen usb driver ehhez a művelethez?
Most egyébként már azt csinálja a telefon, hogy a töltőn van, eljut a EDGE Quad band feliratig, aztán újraindul. Nem tudom mennyi lehet az akkuban, de hátha elég lesz. -
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7963 üzenetére
Vagyis a 6-os pont hibás. Végignézem a videót, az az igazság, hogy csak kicsit értek angolul, ezért lett volna jobb a magyar leírás. De akkor megoldom, eléggé egyértelmű a video. Úgy látom ez is ugyanaz a leírás.
Nem az enyém a készülék, csak szívességből megpróbálom újraéleszteni, ezért nem nagyon akarok vele vesződni, csak működjön. -
quailstorm
félisten
válasz
draco31 #7962 üzenetére
Abban a leírásban van egy hiba, ami ugyan nem fekteti meg a telót, de felesleges. Én már kib@sztam egy mobile-maniás leírás miatt 3k HUF-ot, ha teheted, az alapján csináld amit linkeltem. Akkor meglátod mi a gáz a magyar leírásban... (amss nem egyenlő apps)
Igen csak a FW kell. De jó dolgokat lehet belepakolni. Pl ami nálam van az most HTC hero modot kapott. Meg rezeg ha lezárom/feloldom, és eltávolítottam a merüléskori tiltásokat is. Meg screenshot. -
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7961 üzenetére
A multiloader kell hozzá igaz? Ezt a leírást találtam, moddolni nem akarom, elég ha működik rendesen, ahhoz csak ez az FW kell és kész igaz?
-
quailstorm
félisten
válasz
draco31 #7960 üzenetére
Talán újra kellene húzni a szoftvert...
Full tutor
ajánlott firmware Ezt aztán majd lehet moddolni, ahhoz kérj csomagot tőlem ha érdekel. -
draco31
veterán
Hello!
Nemrég hoztak ide egy s5230-ast, hogy leheljek bele életet, a tünetek a következők:
Töltőre dugva bejön a nagy fehér üres akku ikon, alul a kék csík végigmegy, aztán pár pillanat múlva kikapcsol a kijelző, és egy halkat "pattan" a hangszóró, egy reccsenős hangot ad ki. Ezután újra bejön az üres akku ikon, csík végigmegy, kikapcsol. Ez megy a végtelenségig, legalábbis fél órája már biztosan.
Ha be akarom kapcsolni, akkor addig jut, hogy lejátssza a Telenor indítási animációját, és kikapcsol, újra az akkus kép jön.
Hogy lehetne újra életet lehelni bele? -
Kicker
őstag
válasz
MonkeyBird #7957 üzenetére
Haló, itt is van ilyen gond, nem érzékel az érintő képernyő... van usb kábelem, a teleofnmemót elérem vele? Vagy van valami trükk?
-
thunder505
csendes tag
válasz
MonkeyBird #7957 üzenetére
Nekem is ez a gond hogy nem reagál erre arra, van mikor igen van mikor nem, de "szerintem" frissülnie kellene neki, de ezt csak én látom? Mert amikor másik touchwizz volt rajta akkor rendben ment, megerőltettem, és azóta nem megy rendesen, de nemsokára frissítem ha jobb lesz akkor leírom....ha így jó?
-
MonkeyBird
csendes tag
Lenne egy problémám, S5230-ban első látásra megpusztult az érintőképernyő (hittem én), rendeltem újat (garis) ... betettem, nem működik. Ilyenkor mi van?.. Elképzelhető, hogy az új érintőképernyő lenne hibás, vagy az is lehet, hogy a régi se hibás hanem az átvezető szalagkábel lenne a ludas? a kutya nem bántotta, este még telefonáltam másnap reggel már nem ment az érintőképernyő, az összes többi gomb, billzár, hívó, a fényképezőt nem tudom mert kódot kéne beírni de azt így nem lehet.
Előre is kösz a segítséget és válaszokat.
-
iFilter
csendes tag
válasz
thunder505 #7955 üzenetére
Igen azon a TouchWiz-es rendszer van
-
thunder505
csendes tag
JAJ srácok JAJ nem tudom most mit ÍRJAK? Ugyanis a SAMSUNG GT S5230 a BADA /eladási/ Oldalon van feltüntetve?MÉG? Akkor most a S5230 ON BADA VAN? Mert szerintem nincs. AZON TouchWizz van.
-
quailstorm
félisten
válasz
thunder505 #7953 üzenetére
-
SárkánySzív
aktív tag
Meg oldódott...
-
SárkánySzív
aktív tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek nekem! Van egy Samsung Gt e2600 telóm, és azt szeretném megkérdezni hogyan lehet eltüntetni a képernyőről az edge jelet. Visszaolvastam jóval előrébb, és láttam milyen kódot kell beírni, ha az a kód jó nekem; de hol van az az admin menü. Ha beírom az előrébb megadott kódot, a főképernyőn majd ok -t nyomok nem történik semmi.
Egyébként kitöröltem minden internet beállítást, illetve tegnap elküldtem nekik az Xnapi kódot, mert simán felléptem a netre aztán küldték is a 200 Ft napi levonást. Most már csak az edge jel idegesít. -
bb0t
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy lett egy másodlagos telefonszámom ezért előkaptam, a régi samumat a régi kártyához, azonban van egy kis gond. Korábban lejelszavaztam az sms-t és már olyan régen nem használtam (több mint egy éve) hogy gőzöm sincs mit volt a jelszó. Attól félek, hogy a telón vannak régi számomra kedves sms-ek így nem akarok hard resetet adni neki. Nem tudom mit tehetnék.
-
thunder505
csendes tag
válasz
tubertini #7948 üzenetére
Bocsánat hogy közbeírok csak válasz van a kezemben és írnom kell: nem nem lesz semmi gondja csak töröl nem csinál semmi mást csak ami a telefonodon van azt törli, ha van mentett telefonszám vagy sms akkor mentsd el azután törölj mert az egész telefont törli, de a zárat nem törli és a pin-zárat sem törli meg más zárat sem töröl, de ha csak törlés kell akkor törölj és viola. kész is van.
-
tubertini
csendes tag
Ha beírjuk azt amit írtál a szoftver reseteléshez ,maga a softver nem fog sérülni?Köszi a választ.
-
kaller1
veterán
válasz
thunder505 #7945 üzenetére
Kés, na persze.
Ne vetíts, ez itt nem menő.
-
kaller1
veterán
válasz
thunder505 #7942 üzenetére
cccccc....
sgsm jól mondja, te azt otthon nem csinálod meg (megfelelő eszköz hiányában), max még jobban elrontod.
-
sgsm
tag
válasz
thunder505 #7942 üzenetére
Nosza neki okostojás ,szólj ha megvan ....
....
-
thunder505
csendes tag
-
sgsm
tag
válasz
thunder505 #7938 üzenetére
Ha megfelelő embernek adod akkor le tudja szedni mindegyiket ,de otthon felejtsd el hogy megoldod.
-
agoka07
senior tag
Sziasztok, egy s5230-as van a kezemben de van egy hibája, nem akar működni az érintőpanelje, itt egy videó róla: videó. Valaki ki tudna segíteni?
-
thunder505
csendes tag
válasz
thunder505 #7936 üzenetére
Tudnátok nekem segíteni?
A telefonomon zár volt és leszedték róla, kipróbáltam pár kódot és nem akarja felismerni a kártyát, a zárok amik benne vannak:
-Network lock
-Subset lock
-Sim lock ami szerintem rajta is voltAz a baj hogy freeze van rajta úgyhogy nem engedi kikódolni ez a gond szerintetek ha függetlenítem akkor rendbe jön?
Légyszives segítsetek.
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Eladó egy S5230 telefon. Tip-top állapotban, védőfóliával, bordó szinben, t-com szoftverrel, de kártyafüggettlen készülék.
Töltő nélkül.
iá:7500 Ft -
thunder505
csendes tag
-
wittman
aktív tag
válasz
VörösVirág #7933 üzenetére
A telefon jobb oldalán lévő két gomb közül a felső is zároldó gomb, az alsó a fényképező gombja.
Igaz ettől még sok mindent nem fogsz tudni csinálni. Valószínű az érintő képernyő tönkrement. Ezt már olcsón cserélik(kb 5ezer forint szereléssel, de biztos van olcsóbb is).
Adatvesztésed nem lesz a képernyő csere miatt és elég gyorsan ki tudják cserélni az érintőképernyőt.
-
Ninaaa
csendes tag
:|
-
VörösVirág
csendes tag
Sziasztok!
A tulajdonomban lévő Samsung S5230 -as telefon egyik pillanatról a másikra meghalt.
Konkrétan az érintő képernyője egyáltalán nem működik.
A gombok (pl.: hívásgomb) igen.
Mit tanácsoltok mit tegyek ebbe a helyzetben?
(Sajnos a géphez sem tudom csatlakoztatni, mert telefonzár van rajta, amihez ugye az érintőképernyő használata szükséges.)Köszi a választ
-
Ninaaa
csendes tag
Sziasztok.
Megnyomtam a telóm hátulján a z a gombot amit tűvel lehet megnyomni ( a sim kártyától jobbra) és nincs szolgáltatásom. :|| Elvittem szervízbe és ott nem tudták megmondani a baját de azt mondták hogy 7 ezer forintért megcsinálják szerintem át akartak verni. A neten utána néztem és azt írták h a az a gomb az antenna.
Tudna valaki segíteni kóddal vagy akármivel.?
A választ előre is köszönöm. -
Vikt0r
aktív tag
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy s5230-as kártyafüggetlen telefont?
A bordós színű, független, de nincs hozzá töltő! -
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Samsung GT S5230 telóra szeretnék galaxi s2 témát. Valaki tudna segíteni hogy hogyan kell? Köszönöm! -
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
S5230-hoz keresek programot ami outlookkal szinkronizálja az adatokat... -
Zaied
addikt
Kérnék egy kis segítséget a következőben:
Van egy s5230 as készülékem aminek elromlott az érintőkijelzője. Szeretném leszedni a készüléken lévő telefonszámokat, de amikor usb-t rádugom le kéne okézni és hát nem működik a kijelzőXD
Ebben kérnék segítséget le lehet valahogy szedni a készülékről a telefonszámokat? Elég fontos számok vannak és sajnos a simen nincsenek rajta (Sajnos a készülék már nem garanciás)
A válaszokat előre is köszönöm! -
cocus007
tag
válasz
szandy1988 #7924 üzenetére
Menj el a szolgáltatódhoz, mást nem tudsz csinálni ha ennyiszer elcseszted a kódokat
-
szandy1988
csendes tag
válasz
szandy1988 #7922 üzenetére
Azt irja ki ha más telefonba raktam bele hogy a pinkod blokolva ?vá
rom a választ
-
Sztbeni
őstag
A Pou-t le lehet rá tölteni? Ha igen, akkor honnan?
-
rango87
csendes tag
Sziasztok kéne egy kis segitség van egy samsung s 5230 am és ki szeretem volna függetleniteni csak nem sikerült és lezártam valahogy a sim kártaya részét gyárilag pannonos volt de már azt sem látja csak enyit ir ki A SIM nem elérhető Forduljon a szolgáltatóhoz vanerá mod hogy müködjön a sim része újra ha van bármien megoldást szivesen elfogadok elöre is kösz
-
cocus007
tag
válasz
Temerti #7919 üzenetére
Hát de tuti az a gondja
PIN-t tuti csak 3szor lehet elcseszni,aztán jön a PUK, sztem az is 3 próbálkozásos, aztán dobhatod a kukába vagy nemtom mit csinál vele a szolgáltató...
Szandy annó a kártyádhoz kaptál 1 papirt (vagy kaparós kártyát) amin 4 kód van, azok közül kellett volna a megfelelőt beírni! -
Temerti
tag
válasz
szandy1988 #7918 üzenetére
Nem lehet, hogy túllépted a lehetséges próbálkozások számát a puk-kódnál?
-
Temerti
tag
válasz
szandy1988 #7916 üzenetére
Ez a SIM kártya működik más telefonban? Vagy ebben a telefonban esetleg másik simet ki tudsz próbálni? Nem lehet, hogy koszos a kártyád csatlakozófelülete?
-
szandy1988
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
A SIM nem elérhető.
Forduljon a szolgáltatóhoz.
Bár milyen megoldás érdekel.
Köszi! -
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Hozzám került egy Samsung S5230, ami nem kapcsol be. Csak a kijelző világít sötéten. Rákerestem már itt a fórumon, de nem találtam hszt ezzel kapcsolatban. Tudok vele valamit kezdeni? -
JDM_Style
tag
Ezzel próbálkozzatok, hátha..
-
cocus007
tag
Anyámnak az ilyen teloja halt meg ma reggel érthetetlen okokból. Be akarjuk kapcsolni,de csak enyhén megvilágított feketeség jön elő. akku és Sim-kártya csere se használ, elvileg fel is van töltve.
Vki találkozott már ilyennel, van rá megoldás?Sztem lenne még rá garancia,de mondjuk kártyafüggetlenítve lett uh akkor lehet az kilőve, meg hát azért is mer külföldön lett véve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest