Samsung S5230 - tudja, hogy mit akarsz

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Mint minden, ez is az iPhone-nal kezdődött. Az Apple termékének hatalmas sikerét látva a Samsung úgy döntött, hogy ki kell adnia saját érintésérzékeny kezelőfelületét, amit az F480-nal nagyon hamar meg is tett. A megoldás TouchWiz névre hallgatott, kicsit döcögött, valahogy más volt, mint az iPhone UI-ja, de alapvetően jól használható és szerethető volt. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a koreai gyártó Windows Mobile-t és érintésérzékeny Symbian S60-at is használt már, a TouchWiz azonban megmaradt, de természetesen nem a kezdeti stádiumban.

Samsung GT-S5230

Most pedig itt a legújabb TouchWiz-es készülék, az S5230, mely egyértelműen az LG KP500 Cookie által meghatározott "olcsó érintést az embereknek" irányvonalat képviseli, aminek megfelelően szintén kapott egy viccesen hangzó becenevet (Tocco Lite). Egy árban mozog egy Nokia 6303-mal, a PDA-telefonok túlnyomó részénél kisebb, mégis egy relatíve nagy érintőkijelzőt találhatunk rajta - ez az újdonság lényege, egy mondatban összefoglalva. Persze azért meglepetéseket is tartogat.

Samsung GT-S5230
[+]

A készüléket a Samsung Magyarország biztosította, köszönjük! Apró, fehér színű dobozban érkezett, mely mindössze egy hálózati töltőt és egy minimalista kinézetű, fekete színű sztereó headsetet rejtett az elmaradhatatlan kezelési útmutató mellett.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés