- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
xnace
őstag
Aki nem látta volna ezt az örök klasszikust
-
legiaap
félisten
válasz
moonman #6993 üzenetére
Na pont ezt akartam kérdezni tőled, hogy most akkor mi van???
Mert eddig hallottam már azt, hogy Gmail-lal megy, meg most azt is, hogy nem...
Én annyit csináltam, hogy itt
A Gmail-os email címem állítottam be, és mikor belépek erre a weboldalra a profilomnál mindent beállítottam UK-ra, meg a címemet is. Ezzel működnie kell nem?
Sőt még a PC-n lévő Windows Live Mail 2011-be is beállítottam a Gmail-om, ami már szerintem felesleges is volt. -
Bilux
veterán
PDA:I8700XXKB3
Phone:I8700XXKB2
CSC:I8700TMHKB3Egészen pontosan.
-
Bilux
veterán
Most épp a gmailos fiókomat importálom hotmailba ha már ehhez ez az alap, mint androidhoz a gmail.
-
catroot
veterán
válasz
ambrus14 #6981 üzenetére
Értem. Amire szükséged lesz, az egy Live-s fiók, amin keresztül a Marketplace-t eléred. Fontos, hogy pl UK vagy USA legyen a régió. Ha van ilyen fiókod, viszont magyar, akkor sajnos nem lesz jó, mert a migráció csak angolról magyarra megy, fordítva már nem. Én azt csináltam (mivel ebbe a hibába estem bele), hogy azt a gmail-es címemet, amin a kontaktok vannak, regeltem a Live-n. Aztán amikor a fiókot állítod a telefonon, ott beállítod szépen a Live-s fiókod (ezt utólag csak hard resettel tudod eltüntetni!), Facebook-t, ha van, külön kezeli a Google-s fiókokat is ésatöbbi.
Szerk.: Ha fent van a nodo és a Maps-be belemegyek, akkor az bug, ha a keresésnél (nem a gombra gondolok) a böngészőt nyitja meg és azon belül a bing-et? Olvastam anno a fórumban, hogy ez másnál is volt. Mondjuk annyira nem érdekel, mert úgy sem fogom a Maps-et használni, nem szórakoztatom magam.
-
Bilux
veterán
zune alatti frissítésnél telefon rebootolt és a telefonon megjelent egy telefon számítógép közte vezeték de nincs csatlakozva ami fölött egy nyíl. Most kihúzzam majd dugjam vissza vagy várjak vele?
-
ambrus14
tag
válasz
catroot #6980 üzenetére
Használtan akarok venni és az eladó állította, hogy az összes az mert az amit adni akar az is az. Tehát ezek szerint nem lehetetlen a dolog.
Ezek a szervízkódok hasznosak csak ezzel még nem kerültem sokkal közelebb, ahhoz hogy hol kell esetleg regelnem vagy beállítanom dolgokat. -
ambrus14
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Most kívánok én is belevágni a wp7-es pályafutásomba, és némi eligazításra lenne szükségem. Elég sokat olvasgattam, de nem teljesen tiszta még minden. Kérlek ellinkelnétek a leírásokat amik leírják, hogy és mint mennek ezzel a dolgok. Illetve mivel most kívánok telcsit vásárolni mikre figyeljek megvételkor? Valóban minden T-nél vásárolt omnia független?
Köszönöm a segítséget! -
Bilux
veterán
JJ4 FW után nem működik senkinek sem a 3gombos download mod?
-
válasz
moonman #6958 üzenetére
Azért ez elég érdekes dolog (én is megszívtam ezzel.. ráadásul elutazás alatt, nulla PC internettel..
) hogy ott van Amerikában az a fene nagy személyiségi jogok megsértésének 'komolyan vétele', ellenőrzése és akkor egy tősgyökeres amerikai MS világcég WinMo-jában alapból az van beállítva, hogy majdnem minden megy publikus megosztásba..
Mindent lekorlátoztam biztos ami biztos, azonban az is dúrva (finoman szólva szentségeltem) hogy telefonban mindezen megosztási beállításokat nem tudod (nem tudtam) beállítani, még törölni sem tudtam! bizonyos képeket, hanem fel kellett menni vele PC-n az MSNLive-ra és csak ott lehetett egyenként részletesen a hozzáféréseket beállítani.
(Nincs kizárva hogy az én hozzánemértésem is benne van a dologban, de azt alapnak tartanám, hogy egy mobilon lévő kép megosztását a mobil menüjében meg tudjam határozni és ne kelljen ehhez mindenféle honlapra mászkálni)
-
Sikerült megszívnom ezzel a lövök egy képet és megy a netre témával. Hát lőttem asszonyról néhány nem egészen publikus képet és hát bizony ment a profilomba... 3 napra rá vettem észre
Hirtelen felhúzta az agyam, hál istennek a mappa le volt korlátozva "csak én"-re.
-
Bilux
veterán
Kérdés, hangerőket külön nem lehet állítani a telefonban? Tehát a rendszer hangerőn ébreszt, hívásfogadáskor csörög, és sms érkezésekor vonyít? Vagy csak én vagyok béna és nem találom?!
-
Dave™
nagyúr
Ahogyan a kolléga mondja, az az Adobe reader egyelőre egy vicc. Legnagyobb erénye, hogy szép az ikonja. És kész. Megnyitja a filet, meg van zoom gomb (ami tök felesleges a kétujjas zoom miatt), de se keresés, se bookmark, se oldalválasztás - igazi gyötrelem. 4-5 oldalig használható kb. Az Office is a 2007/2010-es formátumokkal (pl. docx) használható rendesen, de az legalább teljesen használható. A keresés pl. szuperül működik.
-
Blyan
félisten
Az lószar, egy-két oldalra elég, de egy 150-200 oldalasnál szívás, mivel nincs oldalválasztás pl. ami szvsz alap lenne egy normális pdf megjelenítőnél, és még fit to screen sincs, csak nagyítasz, amíg a margók még látszanak, aztán ha azon túlnagyítasz, akkor nem csak lefelé, de oldalirányba is scrollozni kell.
Szóval, lenne még mit okosítani azért, hogy használható legyen....Az Office-nál sincs oldalválasztás, de legalább keresés funkció van, ami szintén nincs az Adobe-ban - no meg legalább van normálisan méretezett oldaltördelés.
-
Blyan
félisten
Office doksikat szoktam olvasgatni (nincs használható pdf viewer
), kilépek a win gombbal, megyek marketre, hívás, akármi, és a vissza gombbal simán visszajutok a félbehagyott doksihoz, ott ahol éppen félbehagytam, ugyanez úgyis, ha belépek az office-ba, és rábökök az olvasott doksira. Persze, ha a vissza gombbal lépek ki az officeból, akkor az adott doksi bezárásra kerül, és tartottál akárhol, akkor is az első oldalt fogja feldobni.
-
-
Roland93
aktív tag
egy Andoridos értem ez alatt Sony Ericsson Arc mobillal, úgy lehet több programot futtatni, mint az előző hozzászólásomban írtam?
Most egy Nokia 5630 XM-em van ami ugy symbian s60-as és ezen lehet úgy hogy fut egyszerre pl 4 játék, zene, galéria, net stb.
-
David75
őstag
Azt valamelyik Wp7 fejlesztő elmondhatná nekem, hogy azt mégis hogy gondolták hogy ha beállítasz egy ébresztőt egy időpontra és pont abban az időpontban telefonálsz akkor mégis miért kell hangosan ébresztenie telefonálás közben? Borzasztóan buta megoldás...
-
Roland93
aktív tag
sziasztok!
ezen a telón lehet egyszerre több programot futtatni, hogy pl megy a galéria, zene lejátszó meg, 2 játék stb.?
úgy mint a symbian s60-on
a választ előre köszi!
-
Hido
tag
Szomorú és köszi a válaszokat!!!
-
Hido
tag
Üdv!
Ha töltőre rakom, kikapcsolom a telót, újraindul. Ki lehet ezt kapcsolni valahogy? Én éjszakára kikapcsolnám, mikor töltőn van. -
hitman77
senior tag
Szia
Nagyon háklis a cím formátumra.
Én bing maps-ben csak város szintig tudok keresni, utcára nem, pedig azt is próbáltam már, hogy kijelöltem egy pontot a térképen és megnéztem, hogy jeleníti meg a címsorban.
Majd ezt beírtam és nem talált semmit.
Ha valakinek van ötlete arra, hogy a bing térképet hogy tudnám használni Magyarországon címkeresésre, útvonaltervezésre, akkor ossza meg velem.
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Ha a nevjegyzekben egy nevjegynel el vannak mentve cimadatok, nektek sem talalja meg a terkepen ha rakattintotok? Egyebkent mukodik a terkepen a kereses. -
Gabi 8906
senior tag
Tessék egy példa. HTC HD7 mem kariját cserélik ki.(A gyári 8gigást).
Omnia 7 nél nem lehet így kicserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megújult a PROHARDVER!
- Revolut
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Jövő évre halasztották a Marvel 1943: Rise of Hydra megjelenését
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest