- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
gaben88 #7997 üzenetére
A GG tesztet már elvégeztem. 2 akkora karc van a telefonomon, hogy megakad benne a körmöm. Nem hosszú, csak mély. Szerintem ez nem Gorilla Glass. Nagyjából még vigyáztam is rá. A szélei az üveg mellett lekoptak (a fémről lekopott a bronz színű festék). Elég gusztustalan így. Gondolkoztam, hogy átfújatom fehérre és neki adom a feleségemnek, így lehetne egy elég egyedi Omnia 7-ese.
Szerintem nem egy nagy minőség vagy én nem vigyázok rá eléggé, de az eddigi telefonjaimat még nem sikerült így lelakni, pedig volt SGS-em is ami nem a minőségi fémházáról híres.
-
xnace
őstag
Akkora karc lett a fóilámon, hogy besza-behu...Teljesen keresztbe van karcolva az egész képernyőn És nemtudom, hogy mi karcolta meg...
Mekkora áldás ez a fólia
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #7988 üzenetére
De legalább sikerült?
-
xnace
őstag
WP7 off topik:
http://prohardver.hu/tema/windows_phone_7_felhasznalok_off-topikja/hsz_1-200.html
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
knyitogato #7946 üzenetére
@knyitogato: Itt van 62 ezerért, 2 éves bolti garival. Ez már baráti, nem?
Nem is értem miért "fosták" most össze magukat sokan a Nexus S akció miatt. Vagyis... értem, mert az egy alig pár hónapos teló, és marha jó árat kért érte a T-Mobile, de ha most választanom kéne, hogy második telefonnak egy olyat vehetnék, vagy egy ilyen Omnia 7-et, 2 év garival... hát... inkább az Omniát, szvsz
UI.: Ja hogy ez "bolti" garancia... akkor mégsem gyártói. Nem tudom ez a gyakorlatban mit jelent...
-
xnace
őstag
WP7 off topik:
http://prohardver.hu/tema/windows_phone_7_felhasznalok_off-topikja/hsz_1-200.html
-
gaben88
őstag
En is szivesen kiprobalnam a Mango betat, de mivel nem lehet barmikor full backupot csinalni (password keeper, jatek mentesek, stb) igy en turelmesen varok a hivatalos megoldasig jk1-el!
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #7980 üzenetére
Na ja, az id3 tag-ekre egy hülye fórumozó kérésére meg elbaszol egy hétvégét!
-
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #7980 üzenetére
Ez volt a hivatalos frissítési metóduls a Mango betara.
A sima frissítés is egy óra lesz legalább, erre készülj fel.#7982
Most is főleg ebből állt, előtte meg telepíteni kellett az ehhez kellő zune-t, meg a fejlesztői csomagot, aztán minden csak next, vársz, next, vársz (mert a Zune-on keresztűl jött a valós Beta frissítés). -
Blyan
félisten
válasz
longwild #7977 üzenetére
Nos, a Beta mangóra átállni (a hivatalos metódust követve), mintegy 3-4 óra.
Visszaállni 15 perc lesz. What kind of tools? Zune és kész.Amit nem értesz meg, hogy a következő, a telefonra nem érkező frissítés 2012 év vége, nos asszem ez már nem buherálási kedv kérdése lesz (még ha az nincs is), a 2009-es hardver már nem lesz elég - nekem legalább is.
És továbbra is tartom az állításom, ha veszek egy telefont, akkor vannak elvárásaim a hivatalos szoftveres update-tel kapcsolatban, ezt nevezheted elvnek is. -
longwild
aktív tag
válasz
Oppenheimer #7975 üzenetére
Vesz a fa** droidot. Bőven elég látnom a munkatársakat, rokonokat, hogy hogyan bújják minden nap a beállításokat és lényegében napi 1 órát cse**nek el az életükből a semmire. Ileltve arra, hogy optimálisan működjön a kütyü...
Én csak azt nem értettem, hogy a Mangó beta-ért mindent képes megtenni a kolléga, (gondolom visszaáll korábbi verzióra, ott egy két toolt használ, aztán felupdatel mango betaig, zune-t utannahuzza stb.), ellenben egy majdani kész romot nem akar 10p alatt ratölteni a feltételezhetően hardverileg még teljesen korrekt telójára.
Most mennyi idő is átállni Mangóra?
-
xnace
őstag
válasz
Oppenheimer #7971 üzenetére
Aha
-
Blyan
félisten
-
Ha jól körülnézünk, a következő generációs telefonok lesznek még a piacon akkor, amikor jön a jövő év második fele, vagyis a vélt frissítés, ami már nem kap meg például az Omnia 7. 1 generációs különbség viszont nem mutat majd szépen a statisztikákban. Az iPhone-nál is van kompatibilitás 2 generációra még, pedig ott is évente jön új teló - igaz, szoftver is.
-
longwild
aktív tag
Sztem Te WP ellenes vagy
Onnan indultunk, hogy nem lesz elerheto a gyari frissites. Erre mondtam, hogy a gyarival megegyezo tempoban arra is le lehet majd frissiteni (ha csak nem lesznek irrealis hardverelteresek) alternativ helyrol a jelenlegi telokat.
Ha ez nem tetszik, akkor majd kukazd le vagy tudomisen es vegyel ujat
Ha mar iOS-t dicsoited, akkor biztosan tudod, hogy ott is a jatekosabb kedvu userek miket elertek. Persze ott is lehet azt az utat valasztani, hogy ha a gyari frissites nem jon egy hardverileg meg megfelelo eszkozre, akkor az eszkoz a hibas es kuka.
-
Blyan
félisten
válasz
longwild #7966 üzenetére
Ez nem tapasztalati kérdés. Ha ezt is buherálni kell, akkor rászánom a lóvét az iOS-re, ennyi.
Nekem out of box telefon kell, rendszeres frissítésekkel (másfél-két év, nem kérek sokat), ha nekem kell pluszban pöcsölnöm vele, akkor dugja fel magának a gyártó, az MS, meg akinek köze van hozzá. -
longwild
aktív tag
Nem tudom milyen tapasztalataid vannak WinMo oldalról.
Nekem mai napig van két kütyüm. A rom buherálás kb kevesebbet takar, mint amit itt sokan játszotok a mango betaval.
Folyamat:
- rom letolt
- loader progi letolt
- pda usbre radug, loader proginak ROM odaad, start
- gep otthagy 10 percre
- lehuz geprol pda es hasznal es orul, hogy a 6.5.3 WinMo megy azon a PDA-n amire a gyarto 6.0-t adott ki. -
Blyan
félisten
válasz
longwild #7961 üzenetére
Tudod, azért vettem WP7-es telefont, ne kelljen buherálni (a mangó betát nem tartom annak).
Ha már buherálni kell, hogy friss maradjon, akkor veszek másikat, nem tökölök home made romokkal.
Ennyi.Nekem már az is durva volt, hogy Samukat hegeszteni kellett a frissítések miatt, ezek még ezt a rendszert is képesek voltak elcseszni a balfaszságaikkal
Rendes tőlük, hogy már javították
-
longwild
aktív tag
NEm hiszem, hogy nagyon parázni kellene az Apollo frissítés miatt. Mint ahogyan a WinMo és a Droid is működött: ősrégi hardverre is fel lehet(ett) rakni a legújabb verziójú oprendszert, amint az oprendszert házilag, közösségileg megfelelően optimalizálják rá...
Ha tisztán gyári frissítésről beszélünk, akkor helytállóak az elhangzottak...
-
Воланд
titán
Hivatalos nincs, csak pletyka, találgatás. Ha logikusan nézzük, valahol meg kell húzni a határt, hogy melyik frissítést nem kapják már meg a régebbi hardverek. És itt a régebbi hardvereken van a hangsúly, hiszen elképzelhető, hogy túl sok funkciót ki kellene hagyni az ezekre a modellekbe szánt frissítésből, ahhoz, hogy továbbra is normálisan fusson a rendszer.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Mr. Byu
aktív tag
Angol nyelvű készülékre lehetetlen magyar nyelvet varázsolni? Gsm boltok nagy részében angol van csak.
-
Воланд
titán
Szerintem is. Egyetlen egy cikket olvastam ezzel kapcsolatban (lusta voltam
), ott valamiért mindkét frissítést az év végére datálták, persze ez nem tűnt logikusnak. A másik, amivel kapcsolatban találgatni lehet, hogy vajon a Tango olyan lesz-e, mint a NoDo, hogy nem hoz akkora változásokat, mint például a Mango hoz majd.
-
Blyan
félisten
Mi a minőségbeli különbség?
(#7954) woland_y2k
Mintha olyasmit írtak volna, hogy ami még a Mango sem kerül bele, kisebb dolgok, azokra lesz a Tango, az Apollo meg nagy horderejű dolog (valszeg ezért sem kapják meg a mostani készülékek).stevve
Bár úgy lenne, de azért ennyire nem lesz jófej az MS. -
tutis
őstag
válasz
knyitogato #7946 üzenetére
Én 63-ért vettem 1+2 év bolti garival. Nem érdekel a bolt hogy oldja meg a garis dolgokat, ez már az Ő dolguk, ne az én fejem fájjon, vállalták a garit. Amúgy ez általában úgy szokott történni hogyha gond van a bolt viszi be a samu nagyszervízbe a készüléket (tudtommal) (ha oolyan gond van amit a boltba nem tudnak elhárítani)
-
Воланд
titán
válasz
Mr. Byu #7944 üzenetére
"Szóval szerintetek Omnia 7 elég erős hardveresen ahhoz, hogy 1-2 nagyobb WP7 frissítést még kihúzzon?"
Elvileg a Mango után még egy frissítést (Tango) fognak kapni a jelenleg piacon lévő wp7-es telefonok. Ez jelenlegi információk szerint a jövő év végét jelenti (bár szvsz a Tango előbb ki fog jönni, mint év vége).
-
xnace
őstag
válasz
Mr. Byu #7944 üzenetére
Azért elég lényeges különbségek vannak az Omnia7 és az SGS között...
Processzor, memóriakártya, front-oldali kamera, vaku, kamera gomb, anyagminőség, stb...Frissítés: Mango biztosan lesz.
Market: Van körülbelül minden, ami kell a mindennapok során...
Párral lentebbi hsz-em
: E-mail-eket valóban csak e-mail csatolmányként tudsz a telóra küldeni, vagy OTA DropBox-szal...
Helyesbítek: Dokumentumokat csak e-mail csatolmányként... -
Mr. Byu
aktív tag
Enyhén szólva durva ez az ár. Egy príma telefonért.
Ennyire nem veszik a WP7-et a jelek szerint, hogy elértéktelenednek a telefonjai. A SGS is drágább, pedig hardverben ugyanott van a kettő, anyagminőségre meg hát nem kérdés melyik jobb.
Szóval szerintetek Omnia 7 elég erős hardveresen ahhoz, hogy 1-2 nagyobb WP7 frissítést még kihúzzon? Market téren hogy állunk? Vannak már tűrhető számban jó programok?
-
xnace
őstag
válasz
Oppenheimer #7941 üzenetére
Grammar Nazi-vagy??
-
xnace
őstag
válasz
knyitogato #7939 üzenetére
Én a BT-t csak egy füllhalgatóhoz használtam, de az tönkrement, nem vettem másikat, és azóta nem is használok Bluetooth-t
Ha gépről akarok 1-2 képet tenni a telóra, akkor Dropbox, ha sokmindent, akkor Zune
55-60 ezer FT körül mozog az ára minden GSM boltban...
-
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
Oppenheimer #7936 üzenetére
Tényleg jobb áron van... de azért akkor már inkább a Super Amoled kijelző...
-
xnace
őstag
válasz
Oppenheimer #7936 üzenetére
"ugyan ilyen", vagy ugyanilyen??
tutis:
Ha a PC lokalizációját átállítod UK-ra, akkor a Zune-ban lesz egy Marketplace fül, és ott is tudsz app-eket telepíteni, de ha nem állítod át, akkor csak a telefonon lévő Marketplace-t fogod tudni a későbbiekben használni...De a zune természetesen működni fog...
E-mail-eket valóban csak e-mail csatolmányként tudsz a telóra küldeni, vagy OTA DropBox-szal...
knyitogato:
Nem gyakori a Super AmoLED-en a pixelhiba, de ilyen jellegű gonddal szerintem azonnal cserélik a képernyőt mindennel együtt...
Mr. Byu:
Szép a Super AmoLED, de a Retina Display szvsz. szebb...Bár lehet, csak a febontás miatt látszik szebbnek.
A SamoLED feketéi gyönyörűek, de a fehérei kicsit sárgásak, de legalább sokat fogyasztanak -
knyitogato
őstag
Egy dologra válaszoljatok még plíz, amitől tartok: mennyire fordul elő pixelhiba ennél a típusnál? Tényleg hülyén nézne ki a sötét felületen néhány világító csoda. Amúgy egyre jobban tetszik ez a készülék, pont azokban a dolgokban erős, ami nekem kell. Ha jól látom, két év gyártói garival 70k-ért el lehet hozni. Vagy ti láttatok 60-ért is két év gyártóival?
-
Mr. Byu
aktív tag
Nekem ugyan iPhone 4-em van, és eszem ágában sincs lecserélni, ÁMDE... van egy telenoros számom is, és előbb-utóbb kénytelen leszek ahhoz is beújítani egy telefont.
Valami egészen egyszerű alapmodellre gondoltam egészen addig, amíg észre nem vettem, hogy mennyire baráti áron szórják már ezt az Omnia 7-et (függetlenül 60 ezer)... el se hittem először...
De most emiatt igencsak elkezdtem gondolkozni egy ilyennek a beszerzésén, második telefonnak.
Az Android nem vonz, viszont nem semmi, hogy milyen jól van optimalizálva ez a WP7. Videókat néztem róla, és az alapján a görgetés, pinch to zoom, az egész rendszer működése ugyanolyan zökkenőmentes és szép, mint az iOS-en.
Erre az Android brutális kétmagos hardverrel se képes...
Szerintetek egy ilyen Omnia 7 mennyire jó választás a WP7-es telók között? Van rá jó esély, hogy még azért jó ideig érkezni fognak rá frissítések is?
Külsőre egyébként nem kifejezetten tetszik ez a telefon, sokkal inkább maga a rendszer érdekel, és mivel már ennyire "nevetséges" áron hozzá lehet jutni, elkezdtem törni rajta a fejem.
Mit tudtok mondani/javasolni?
-
tutis
őstag
Köszönöm...
Olvasgatom közben a hsz-eket, de kérdezni muszáj vagyok.
azt olvastam hogy a Zune használatakor a PC régió kódja meg kell hogy egyezzen a live ID régiójával. Ennek akkor így kell lennie? Ha nem egyezik akkor a zune nem megy csak ugye?Illetve a telón most mindenhol a UK van kiválasztva, nyelvnek, böngészőnyelvnek, régiónak, stb.. Ezek mindegyike UK kell hogy legyen ahhoz hogy működjön a marketplace, vagy valamelyikeket át állíthatom Hungary-ra? Mert ha jól emlékszem van vagy 4-5 hely ahol UK-t választottam ki...
Azt is olvastam hogy a doksik áttöltése csak email csatolmányként megy, ez is igaz, azaz továbbra sincs változás?
Ahogy észrevettem eddig a telefon amiben erős: telefonálás, levelezés, zene, facebook és közösségi dolgok, videó (megfelelő formátumokkal - ha jól olvastam a zune az avit átkonvertálja mert a teló csak mp4-et és wmv-t ismer fel alapból - javítsatok ha tévedek..
Mivel a telefon még a töltőn pihen az első töltési ciklus miatt, így sokat nem tudtam nyomogatni..Még hozzá kelll szoknom a minimalista dolgokhoz, főleg az egyéni csengőhang hiánya zavar, ez érthetetlen hogy 10 éves telefonok tudnak egyéni hangokat lejátszani, ez meg nem..Illetve a tárhelyes dolog is fura, legalább pár könyvtárat engedélyezhettek volna a memóriába hova lehet pakolni cuccokat.. (music, docs, video, picture) 4 könyvtár, más nem is kellene..
Amúgy a telefon legnagyobb erőssége a kijelzője, illetve maga a vas, szépen pörög.. -
tutis
őstag
Skacok, nincs amúgy egy tudásbázis összegyűjtve valahol vagy valaki nem írt már a telefonhoz egy blogot mik a főbb trükkök, tudnivalók, stb? Csak azért kérdezem mert pl a GT540-es topikban pl az első hsz-ben gyűjtöttük a főbb tudnivalókat, meg volt pár blog is, ezek alapján nagyon sokan el tudtak igazodni...
-
gaben88
őstag
válasz
HUNNIA1920 #7923 üzenetére
Már nem fontos, mind1ik frissül, ez még a NoDo környékén volt gond, de javította a Samu és az MS!
-
tutis
őstag
köszönöm a választ. Lényegében rájöttem hogy a fő live accountomat amúgy is felesleges becsatolni, mivel a levelezésem nem azon keresztül megy, msn-t nem használok, szóval még jobb is hogy új live accountot hoztam létre ami a markethez kell csak, így nem keverednek a dolgok..
-
HUNNIA1920
őstag
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy mi ez a firmware dolog? Már mint miért kell annyira megnézni, hogy milyen firmware van a telón? Azt mondták, hogy a frissítés miatt fontos, de akkor ezek szerint van olyan, amelyiket nem lehet frissíteni?
-
"Létrehozok egy teljesen új live ID-t, angol régióra, és ezt regelem a telóba. Valahol olvastam itt hogy több live ID-t is kezel a teló, csak az első az angol legyen, ehhez igazít mindent (marketplace). de több live id-t is hozzá lehet csatlakoztatni a telóhoz.."
Ez úgy igaz, hogy az első lesz A Live ID, a többi pedig csak úgy van, mint egy email fiók. Nem csak a Market, minden az elsőhöz lesz kötve. (pl.: Mango-ban az MSN)
Ha rosszul tudom, szóljatok, ne éljek hülyén.
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, feltettem a Mango Betat, szerintem hamarosan megy vissza a PostNodo, baromi sok új dolog, már ez is iszonyat gyors, tényleg rengeteg újítás van benne. A Twitter nem megy, a Facebook chat sem, ezen kívül ami támogatható Magyarországról minden működik.
-
tutis
őstag
az nem baj, google-ból beszinkronizálom újra a számokat, más még nincs is rajta..
Az egyetlen gondom az lesz hogy hiába van átállítva a live id-mbe a régió, az xboxlive accountomba még mindig magyar van...
Ahogy elgondolom két megoldás van, bár az első nem tudom hogy működik.
1. Az xboxlive oldalán a fiók törlésénél találtam a 80-as telefonszámot. Azt kell felhívni. gondolom ott tudják törölni az xboxlive fiókomat. Megpróbálom töröltetni, majd utána ha újat hozok létre, akkor már a live ID-hez beállított angol fiókot húzza be..2. Létrehozok egy teljesen új live ID-t, angol régióra, és ezt regelem a telóba. Valahol olvastam itt hogy több live ID-t is kezel a teló, csak az első az angol legyen, ehhez igazít mindent (marketplace). de több live id-t is hozzá lehet csatlakoztatni a telóhoz..
A másodk variációban még kicsit vacilálok, mivel nem tudom hogy a gmailes címem csatoljam-e hozzá a live id-hez, vagy egy hotmailes mailt. A gmailesen ott vannak a telefonszámok, nem akarok kockáztatni hogy azzal is valami összekavarodik.. -
tutis
őstag
Ja és még annyi hogy ahogy emlékszem létrehozott egy xboxlive fiókot is, felmentem az xboxlive-re, ott még magyar a régió. Viszont a régióváltásnál nem lehet usát kiválasztani.
ezt írja: (Jelenleg a következő országokba/régiókba helyezheti át a fiókját: Oroszország, Lengyelország, Brazília, Magyarország, Görögország, Csehország, Dél-Afrika, Kolumbia és Chile*. Ha az egyes országokban elérhető Xbox LIVE-funkciókról szeretne tájékoztatást, keresse fel az adott ország xbox.com webhelyét.)
ezt hogyan tudom megváltoztatni, vagy jó a felsorolt országok közül valamelyik? Annyi hogy 12 havonta 1x enged változtatni, úgyhogy kísérletezni nem akarok.. ráadásul nagyon nem is kéne nekem ez az xboxlive, de fióktörlést se találtam
-
tutis
őstag
Szia!
Köszönöm a válaszokat. A marketplace továbbra is gond. átállítottam a telefont usa-ra, a live id-ben is egyesült államokat választottam, újraszinkronizáltam a live fiókot a telón, de továbbra is azt írja hogy nem jó...Arra gondoltam hogy telóból törlöm a live fiókot, de még ezt se találtam meg, egyszerűen nincs törlés a fiókoknál..
-
blex
senior tag
válasz
Oppenheimer #7909 üzenetére
ja, egy tcpmp-t vagy valami hasonlót szívesen látnék windows phone-on is. az szinte mindent tudott kezelni, még feliratokat is (ami azért jó, mert mindent feliratosan nézek)
egyedül e miatt sírnám kicsit vissza a wm-et, ha véletlenül ilyenre vetemednék (de nem teszem)
-
xnace
őstag
válasz
Oppenheimer #7909 üzenetére
Nekem ilyen gondom nincs...Nem nézek filmeket egy "szar" kis 4"-os képernyőn, akármilyen felbontása is van...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #7908 üzenetére
Úgy néz ki ez a Xilisoft bevált. Most visszasírom a jó öreg SGS multimédiás képességeit.
Arra csak rádobtam a videót és ment is, most viszont 10 percig kell konvertálgatnom és csak utána mehet a mobilra
-
Oppenheimer
nagyúr
Rá akartam tenni egy 640x480-as felbontású avi kiterjesztésű X-akták epizódot a telefonra, de azt írta a Zune, hogy nem támogatott formátum. Mivel a legegyszerűbb konvertálni? Érdekes módon a Windows Movie Maker és a Windows Media Encoder is a codeckek miatt sír...
Most épp Xilisoft Video Converter Ultimate 6-al próbálkozok, kíváncsian várom, hogy sikerül-e. Az a gond, hogy egy 45 perces részt 8 percbe telik konvertálni
-
Bilux
veterán
[App] Mango Flashlight
Igen jó és nem a kijelzőt használja fényforrásnak hanem a LED-et!!!
Szerintem nem csak Mangon megy. -
blex
senior tag
gombok rezgése kikapcsolható-e, ha igen hogyan..
valami szervízkóddal talán, én most nem emlékszem ilyenre. egyébként miért olyan zavaró az?beírásnál hang visszajelzés (kattogás) kikapcsolható-e valahogy
billentyűzet hangja? settings, ringtones & sounds, key pressmarketplace-nél magyart választottam, azaz arra ismert fel, van-e mód áttérni valamilyen országra hogy tudjak tölteni? Ha igen hogyan?
ha a live id-d usa/uk és a settings, region & language-ben a system locale ugyan az, akkor asszem nem kéne hogy probléma legyennévjegyzébe beállítható-e hogy a facebook-os neveket ne lássam?
settings, applications (csúsztass balra, vagy jobbra), people, és az oldal alja fele van egy facebookos résznavigációs szoftverek? (offline) Turn by Turn Navigation for WP7 ezt valahogy meg lehet szerezni fullban?
hát a legújabb verziót én csak a marketplace-en láttam -
tutis
őstag
kérdeznék párat ha nem baj:
- gombok rezgése kikapcsolható-e, ha igen hogyan..
- beírásnál hang visszajelzés (kattogás) kikapcsolható-e valahogy
- marketplace-nél magyart választottam, azaz arra ismert fel, van-e mód áttérni valamilyen országra hogy tudjak tölteni? Ha igen hogyan?
- névjegyzébe beállítható-e hogy a facebook-os neveket ne lássam?
- navigációs szoftverek? (offline) Turn by Turn Navigation for WP7 ezt valahogy meg lehet szerezni fullban? -
catroot
veterán
válasz
knyitogato #7900 üzenetére
Na igen, a Bt-ről le kell mondani
Az én esetemben mondjuk legutóbb nem is tudom, hogy mikor küldtem így bármit is másnak... Ezért annyira nem sajnálom. Ettől persze neked vagy akárki másnak lehet nagyon fontos és érthető is. Fogalmam sincs, hogy miért hagyták ki. Ez olyan lehet, mint az .mp3 csengőhang-mizéria...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest