- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
"Xperia Mini akármi"
Egészen pontosan ezt írtam. Azt hittem, ebből leesik, valami hiányzik a végéről, ami nem jutott eszembe... De mondom, a lényeg nem ezen van, hanem hogy hasonló vason mennyivel más érzés az ott szokásos 2.2-2.3 Androidot használni, különösen ha még valami "veszettül optimalizált" gyártói felületet is rápakoltak. -
erdoke
titán
Elsősorban a középkategóriás hardverre gondoltam, ami összehasonlítható a szóban forgó WP készülékkel. Egyébként 24 hónap hazai gyártói garanciával most hirtelen 58-ért találtam Xperia Mini Prot, úgyhogy nagyon nem lőttem mellé. Sufni GSM fél év bolti garija nem érdekel, az Omnia M se azzal lesz 60e.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest