- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ennek is pentile mátrixos a kijelzője, ugye?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
vanye
senior tag
Ha anno a telenoros akciónál időben kapcsolok, ma 610-es helyett 710-esem van. Na nem mintha panaszkodnék... Persze eleve úgy vettem, hogy a RAM miatti korlátozásokkal tisztában voltam, plusz úgy voltam vele, hogy ha eddig nem sehogy nem videóztam, akkor a VGA-felbontás is megteszi. Cserébe viszont (bár ez szubjektív, de) a 610-es szebb.
Stern des Südens!
-
-
Auratech
őstag
Szerintem nem használhatatlan ez a teló. Mennyivel lett volna drágább az 512Mbyte-os ram? Miért a spórolás, ha amúgy meg nem olcsó a készülék? Amúgy hogyan van benne épp 384Mbyte? Le van tiltva a többi, mint a blade esetében..?
A 4Gbyte-os háttértár verzió viszont büntetés a mai átlagos használati szokások mellett. Abból jó esetben használható nem egészen 3Gbyte.Auratech Field Recording
-
vanye
senior tag
válasz Auratech #104 üzenetére
Az ilyen modelleket nem anyag- és pénzspórolás okán alkotják meg. Semmibe nem tartana ebbe is 512 Mb RAM-ot tenni. Viszont azzal, hogy ebbe a termékbe kevesebb RAM megy, jobban lehet szegmentálni a piacot. Amikor a WP7 kijött, a kötött hardverspecifikáció miatt minden gyártó ugyanolyan belvilággal dobta piacra a készülékeit, így belépőszintű készülékre, s a többi modellhez képest kisebb árcédulára nem igazán volt lehetőség. (Max. a tárhely nagyságával lehetett játszani.)
Kb. emiatt van ebben a mobilban csak 384 Mb RAM és 4 Gb tárhely. Aki entry-level WP7-es készüléket szeretne venni, az most dönthet, melyik tényező fontosabb számára: a nagyobb háttértár (Lumia 610) vagy a több RAM (Ominia M).Stern des Südens!
-
.LnB
titán
De árban inkább a 710-hez húz, ami a kijelző miatt még talán érthető lenne.
De belegondolva ennyit nem biztos, hogy ér.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz warriorguru #107 üzenetére
Jól tennéd, nagyon vennok 800-at csak számomra kicsit borsos az ára de nagyon tetszik kinézetre. Na és AMOLED kijelzős.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
HARDVERAPRÓD
Olyan mint a chokitó ronda és nem is finom...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Def26
félisten
Egy vicc ennyi pénzért.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nincsisbéla
aktív tag
Nem lenne rossz teló, de ennyiért?
Mentalita'
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz nincsisbéla #115 üzenetére
A 8GB-os verzió jöhetne nekem 60 ezerért, ... de már csak "kettőt kell aludni" és jönnek ugyanezek a modellek WP8-al, szóval a Samsung is küldhet egy köszönőlevelet Steve Ballmernek, amiért idő előtt bejelentették a WP8-at. Azt nem értem, hogy miért nem tanulnak az Apple-től? Elég lett volna akkor bejelenteni, amikor már készek a forgalmazásra. Mire volt jó, hogy nyáron tették ezt, az uborkaszezonban?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
iOce
tag
Minap fogtam a kezembe ezt a mediam*rktban, értem, hogy ez egy olcsósított készülék, de a nemrég vett első generációs Omnia 7-em mérföldekkel jobb telefon, és árban is majdnem fele annyi volt. Olyan, mintha a Samsung kitalált volna egy szűk réteget, akiknek ez a telefon jó lesz, de ahhoz szerintem baromi drága...
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
mindthecrap
aktív tag
nekem is szólj légyszi hol kapni 35-ért új omnia 7-et, már hívom is a taxit.
úgy látszik egyedül vagyok vele de nekem tetszik... ősszel 40-ért 10% domino webshop kedvezménnyel pont jó lesz nekem.
szerintem meg pont a lumia 610 infantilis játéktelefon a külseje alapján.
[ Szerkesztve ]
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
zee83
csendes tag
Haho,
En most nezegetek valami wp7-et. Az Omnia W-t neztem ki. Valaki arulja mar el, hogy miert lenne jobb (nem gondolom, hogy az lenne) az M? Spec.ben jobb a W (meg elvileg a 710 'ellenfele'), es 63-tol indul arban (ujonnan).
Nem ertem mi ertelme van egy gyengebb telefont kihozni ugyanazon az aron (ok, bo fel evvel fiatalabb, na bumm).
Koszi,
Zee -
.LnB
titán
válasz mindthecrap #120 üzenetére
Én is így kalkulálok
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
iOce
tag
válasz mindthecrap #120 üzenetére
42-ért vettem függetlenül, még fóliás volt, csak olvasgatni kell a hardveraprot
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
-
MODERÁTOR
Tulajdonképp a a HTC HD7 és Trophy is vállalható, az LG Optimus kifejezetten jó (bár elég randa készülék).
Miután a telefonok ugyan azon SoC köré épülnek, a különbség a külsőben, memória mennyiségben és kijelzőben mutatkoznak meg. Plusz a hozzá adott progikban, de őszintén megvalva, ezek marginálisak
Plusz Progikban mondjuk a Nokia a legerősebb, de nekik nincs 1st gen telefonjuk.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
Kijelző mindenképp, nem tudom mennyivel jobb az Amoled például. De a HTC HD7 nagyon tetszik, csak nem amoled. Nem tudom mennyit számít.
-
amanoba
őstag
Ez az összehasonlító videókon is jól látszik, ki is emelik sok helyen, sajnos a mérete ellenére(vagy épp amiatt, nem tudom) nincs pariban a márkatársaival,de talán a generációtarsaival sem.
Kijelző: sokan eszküsznek az omnia 7-én még élőben huzamosabb ideig nem használt, csak kiállítva nyomkodtam pár percet.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
.LnB
titán
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, igazán rendesek vagytok. Mostanra kicsit körvonalazódik a kép. Szóval nézegettem hardverapro-t, és max 60e ft. értékbe válogatok, van rengeteg telefon ennyiért már. Igazán tetszik az Omnia W és 7. Ott ugye van differencia, hardware és kijelző terén is. De pozitívum mindkettőbe az hogy AMOLED. Akkor rátok hallgatva a HTC kiesett a kosárból annak ellenére, hogy jó nagy kijelzős a Lumia modellek mellett a szoftverezettség elég pozitívum, de nem tudom a kijelzőjük mennyire szép, konkrétan a 800-as fér bele ebbe az árba. HTC Trophy is szép, csak arról most készülök tesztet olvasni. LG telefonja külsőre nagyon nem jön be szóval azon nem is gondolkodok. Tudni lehet esetleg bármelyik telefonnál valamilyen típushibáról? És ezek után mit javasoltok?!.
-
GeryFlash
veterán
-
consono
nagyúr
Ha tudsz Lumia 800-at 60-ért, akkor az tényleg jó biznisz, ha bejön a design meg az anyaghasználat. Ha szeretnél egy kis fémet is, pont ma láttam az Euronics-ban, hogy 65 újonnan az Omnia W, garival, mindenne.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
.LnB
titán
Igen találtam 800-at 60 alatt is, csak hűségidős, ez nem tudom mit jelenthet?! Az igen jó telefon, és a fényképezője is jobb az átlagnál (mármint ebben a kategóriában.) És a navigáció sem elhanyagolható. De találtam HTC Radart is újonnan 52-ért az is elég kecsegtető. És minőségi anyag.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz hyperman25 #135 üzenetére
Köszönöm, megfontolom a dolgot.
-
klívlend
tag
Szép teló, meg jó is. Tetszik
-
lexter00
őstag
2 év droidozás után váltanék WP7-re.Nokia Lumia610-es volt nálam egy hétig próbálgatni azt kell hogy mondjam nagyon bejön a rendszer simán nyugodtan működik a cucc.
Nézegetem még a telefonokat de mindenképp Nokia vagy Samsung lesz belőle.De a 610 kilőve a ram miatt.Ja és legyen jó nagy kijelzője[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz lexter00 #138 üzenetére
Nagy kijelző: HTC HD (hardvare aprón én is néztem párat, vannak nagyon szép állapotúak, jó árban)
Ha NOKIA akkor én a személyes tapasztalatból mondom, hogy Lumia800. Én 1 hete vettem és nagyon jó. Bár a kijelzője csak 3,7" de AMOLED.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
amanoba
őstag
telenornál kapható.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Aprósólyom
addikt
válasz Napfénysüti #21 üzenetére
Én is így vagyok vele. Én már kinőttem abból a korból, hogy hackelgessem a telefonomat a drága szabadidőmben. Ez maradjon meg a középiskolás, ráérős tinédzsereknek. Engem nem érdekelnek a GB-os hiányok sem, engem nem izgatnak az adatlapok számai és itt jön a képbe a lényeg. A tesztben elfelejtették megemlíteni, hogy ez az AMOLED-es Samu, a kinti napfényben, akár nyáron is, hogyan látszódik. Engem ez érdekelne. Lumia610 kijelzője nem tűnik komolynak, nem hiszem, hogy jól látható kültéren, viszont ha ennek igen, akkor nem rossz vétel... Vagy ha ennek is szar, akkor tényleg veszek egy LG p970-et és ráhackelek egy WP8-at.
Jevons paradox
-
bull73
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni tőletek: fórumozok. Vásároltam egy Omnia M-et. A kemerája jónak mondható meg gyors maga a WP7, de egyszerű dologra nem jövök rá: csengőhangot hogy lehet rátenni? Semmilyen zenét nem bírok rátenni a számítógépemről amit már egy egyszerű 6300-as is tudott jó pár éve!
Szóval:
más rendszerű mobilokkal se kommunikál!!! Beszélhetünk itt RAM-okról meg ROM-okról meg megapixelekről meg 4GB-os belsőtárhelyről ha egy egyszerű telefoncsörgést se lehet neki személyre szabottan beállítani.... Kérem valaki írja le ezt hogy lehet kivitelezni a zune programja segítségével feltételezem van itt a fórumozok közt más (U)wp7(/U)-es tulaj is. -
MR. Anderson
tag
Hello! Olvasgattam a topicot de sehol se láttam olyat hogy hogyan tudom letörölni a feltelepített alkalmazásokat? Amúgy meg vagyok elégedve vele, egyik hátrány a bluetooth korlátozottsága de a biztonsági okokból ez "megérthető". Másik hátrány az a memória de aki nem akar filmeket, meg adatokat magával cipelni annak elég.
"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
-
Воланд
titán
válasz MR. Anderson #147 üzenetére
bokj hosszan az adott alkalmazasra.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
larenne
csendes tag
Van valakinek ötlete arra, hogy a fényképezőnél a záridőt hogyan lehetne állítani? A gyári beállítással a legkisebb mozgás is elmosódott lesz, az állítható paraméterek között meg nem találtam ilyet. Esetleg más néven létezik? Vagy mást kell állítani hozzá? köszi előre is.
-
larenne
csendes tag
Az internetmegosztással van problémám.
A telefonon bekapcsoltam, szépen kiírta a hálózat nevét, meg a jelszót. A számítógépen (Windows XP) az elérhető hálózatok között meg is jelent, katt a csatlakozásra, jelszó beír, majd nem történik semmi. Megjelenik egy "várakozás a hálózatra" felirat, de pár perc után eltűnik és nincs kapcsolat. Próbáltam egy másik géppel, egy Mac Minivel, ott is megjelent a telefon a hálózatok között, felcsatlakozott (a telefon is kiírta), és működött. Ezek szerint a Windowsos géppel van a baj, de mégsem, mert ugyanez a gép a TpLinkj routerre gond nélkül felcsatlakozik. De a telefonra nem. Gyanítom, hogy a Windowsos gépen kell valami protokollt, esetleg titkosítást állítani, ami a Macen már alapból be van állítva. Van valakinek ötlete? Előre is köszi. -
gombóc04
csendes tag
Lehet kapni ilyen telót a T-mobilnál is????
sürgős lenne a válasz...Am. nekem nagyon bejön ez a teló... -
Cavalera
tag
Erre lehet Pocket Player-t rakni? Úgy olvastam Omniákra lehet, de hogy kifejezetten M-re, úgy nem találtam meg.
-
shakyka
csendes tag
Sziasztok.!
Nekem az lenne a problémám , hogy a telefonomat (Samsung Omnia M ) hard reseteltem és egy frissítés eltűnt. Nem biztos , hogy az de hard reset után a csempék méretezése ,a + szinek és a többi fejlesztés eltűnt és a jó öreg alap win-t futtatja.
Zune szerint nincs frissebb frissítés de mégsem az mint hard reset előtt.Jelenlegi frissítés a 7.10 (8773).
Mentés nincs sajna..:=(Azt szeretném kérdezni , hogy ilyenkor mi a teendő ? Vagy csak én nem vágok valamit...
Válaszotokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest