Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szecska24
üzenetére
Nem tárgyaltam az árat, de egyébként az első RX100, ami még ma is nagyon jó gép, már pont olyan árban mozog, mint az NX mini.
De nem csak ez a lényeg, hanem ahogy mások is rávilágítottak: A Panasonic GM1 + kit zoom és a Samsung NX mini kit zoom között méretben elhanyagolható különbség van... és a Panában mégis csak egy jóval jobb MFT szenzor van. Nekem ez innentől "nagyobb a füstje mint a lángja" kategória. Inkább az APS-C vonalat kapná már össze rendesen a Samu.
De egyébként meg jöjjön csak valami használható palacsinta fix üveg hozzá. Én is azt mondtam, hogy csak azzal lesz értékelhető előnye a gépnek, mert a zoom objektívvel nem igazán nyersz semmit, csak indokolatlanul lesz kicsi a szenzor és még olyan faszaságokat sem tud, mint a szintén 1" szenzoros Nikon 1 rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest