- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szecska24 #28 üzenetére
Nem tárgyaltam az árat, de egyébként az első RX100, ami még ma is nagyon jó gép, már pont olyan árban mozog, mint az NX mini.
De nem csak ez a lényeg, hanem ahogy mások is rávilágítottak: A Panasonic GM1 + kit zoom és a Samsung NX mini kit zoom között méretben elhanyagolható különbség van... és a Panában mégis csak egy jóval jobb MFT szenzor van. Nekem ez innentől "nagyobb a füstje mint a lángja" kategória. Inkább az APS-C vonalat kapná már össze rendesen a Samu.
De egyébként meg jöjjön csak valami használható palacsinta fix üveg hozzá. Én is azt mondtam, hogy csak azzal lesz értékelhető előnye a gépnek, mert a zoom objektívvel nem igazán nyersz semmit, csak indokolatlanul lesz kicsi a szenzor és még olyan faszaságokat sem tud, mint a szintén 1" szenzoros Nikon 1 rendszer.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szecska24 #26 üzenetére
Például a Sony RX100-ra, de most már a csapból is az folyik, hogy a Fujifilm X30-ban is 1" szenzor lesz. De a szenzor mérete sem minden, lehet ellensúlyozni jó objektívekkel a valamivel kisebb méretet is, ott meg aztán bőség van például 1/1.7 méretűekből Olmypus és Panasonic fronton.
Én csak a koncepciót nem értem, hogy minek ennyire apró cserélhető objektíves gépet csinálni, ha az objektív miatt amúgy sem tudod zsebre vágni, mert az kilóg. Egy kompakt gép vissza tudja húzni a házba az objektívet.
Szóval ennek is akkor látnám értelmét ha lenne rá valami nagyon nagyon nagyon palacsinta üveg, ami ugye nem zoom, hanem fix tudna csak lenni.
-
Stauffenberg
nagyúr
Kell rá egy nagyon fényerős ekv. 35mm objektív extrém palacsinta méretben és talán még valami értelme is lenne ezt venni egy szintén 1" szenzoros, kiváló zoom objektíves kompakt géppel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest