Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
Jó, az, hogy nem drágább nem igaz, de nem 3x-os ár, mint nálunk. Prémium szar, nyilván drágább, de a hazai árakhoz képest szerintem elenyésző a különbség. (apple fanok jöhetnek, hogy ezt az anyaghasználat stb blabla indokolja is, hogyne, hogyne)
Ettől függetlenül viszont tartom, hogy átlagban ott sem sokkal hülyébbek az emberek, mint bárhol máshol. Kíváncsi vagyok, hogy aki foggal körömmel állítja, hogy 99%uk a 3éves debil gyerek szintjén van, a divaton kívül milyen tapasztalatokra támaszkodik.
Elég csak kis hazánkban körülnézni... Itt jobb a helyzet?
Szintén sarkított példa, de volt egy videó, amiben egyetemistákat kérdeztek, hogy a holdon elengedett tollal mi fog történni (műszakisokat is), mit keres a Marx szobor a corvinuson (nyilván corvinusosoktól) stb...
Vagy a ti világotokban nálunk mindenki 180+os iQval rohangászik?
Kicsit "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" érzése lehet egyes embereknek.#79 "mert ott a számítógép = apple" Evermannál tanultál te is, ugye?
-
-=Ghost=-
őstag
Ott hogy szerinte (eredeti hozzászólás) az amerikaiak képtelenek felismerni egy apple terméket.
#71: Eszedbe sem jut, hogy nem azért veszi, mert bonyolult neki a win, hanem mert ott nem kerül háromszorosába valami, attól hogy alma van rajta? De az én hozzászólásom az "EPIC"...
A személyeskedő rész moderálva.
[ Módosította: Pompi ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest