- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DankaR
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #75 üzenetére
Üdv!
Most, hogy jobban belegondolok. Tényleg ha kicsit jobban összenyomod zörög, lötyög, ropog. De ne mond azt nekem, ha ledobod egy 4 emeletes ház tetejéröl párszor, hogy nem éli tul. Az enyém már szökökutakat is megjárt, focilabda híján játékezközzé fokoztuk a rangját.
Nem egyszer a kapufát zörgette, de még él és virul.
Sztem van annyira strapa mint a K300. Vagy még jobban.
-
DankaR
csendes tag
Üdvözletem!
Nagyon jo a cikk. Én a végéböl annyit hiányoltam, hogy a kisvideoból ki lett hagyva a maroknyi kö/szikla ráejtése a telefonokra. Szivesen megnéztem volna.
Tekintve, hogy a csuszka és a kinyithato telefonok (általában) nem valami olcsók, az én ötletem az lenne, ha egy Nokia 3310-est tesztelnétek, és egy Siemens M35i-t. Az M35i elvileg csepp-por-ütésállo, a 3310 pedig köztudottam nagyon jol összerakott telefon, sokat bir. Szerintem kivitelezhetö a "teszt", nem dárga telefonokrol van szo. (egyetlen akadáj hozzájutni az M35-öshöz, Nokiával nem hiszem hogy gond lenne)Tudom, az esély, hogy urja elötör belöletek a zuzhatnék vágy, és csináltok megint ilyen tesztet, egyenlö a nullával, de el lehet rajta gondolkozni, ha már ennyi embernek tetszett
by
Danka
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest